| Autor |
RE: CFR Cluj - FC Vaslui |
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 06-05-2010 20:42 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
ramasita de galerie e sect. 25. nu?
Discutia e discutabila din anumite puncte de vedere 
 |
|
| Autor |
masterofdisaster
Membru
Postare: 20
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 06-05-2010 20:44 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
masterofdisaster a scris:
Cum zicea si andrei6000, ce pana mea cauta dica pe teren?! Io inteleg ca ii apreciat de conducere, da pana cand? Kone -aproape 0, iar mandorlini il baga pe bud abia la final?? daca stie cineva ce-o fost cu "tactica" asta, sa imi explice si mie. Cat despre galerie, sper sa se rezolve odata problemele, si cei din 26 sa vina la 32 langa kvsc pentru ca e foarte deranjant sa ai o ramasita de galerie intre cele doua care nu face altceva decat sa incurce (se fute tot ritmu, si asta in cel mai bun caz-cand nu incep sa cante altceva peste ei). Vad ca Mandorlini s-o bagat in troaca, si tare mi-e teama c-o sa-l manance porcii (nu te pui cu slinosu' decat daca vrei scandal, si asta e ultimul lucru de care echipa are nevoie). Per total, un meci in care am strans din buci, am sperat si-am plecat nervosi acasa. Ideea e ca, inca suntem pe locul 1, si eu sper in continuare sa sarbatorim o victorie (mult muncita) a CFR-ului.
Asta e, mergem mai departe.... important e ca toata lumea sa strige  !!!
evident! |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 06-05-2010 20:49 |
|
|
Sinnocent a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Discutia e discutabila din anumite puncte de vedere 
e indiscutabil faptul ca discutabil decizia e discutabila
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 06-05-2010 20:49 |
|
|
noi luam titlul nu va speriati
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
alexx
Membru

Postare: 27
Locaţia: intre lacuri - cluj
| Postat la 06-05-2010 21:14 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
masterofdisaster a scris:
Cum zicea si andrei6000, ce pana mea cauta dica pe teren?! Io inteleg ca ii apreciat de conducere, da pana cand? Kone -aproape 0, iar mandorlini il baga pe bud abia la final?? daca stie cineva ce-o fost cu "tactica" asta, sa imi explice si mie. Cat despre galerie, sper sa se rezolve odata problemele, si cei din 26 sa vina la 32 langa kvsc pentru ca e foarte deranjant sa ai o ramasita de galerie intre cele doua care nu face altceva decat sa incurce (se fute tot ritmu, si asta in cel mai bun caz-cand nu incep sa cante altceva peste ei). Vad ca Mandorlini s-o bagat in troaca, si tare mi-e teama c-o sa-l manance porcii (nu te pui cu slinosu' decat daca vrei scandal, si asta e ultimul lucru de care echipa are nevoie). Per total, un meci in care am strans din buci, am sperat si-am plecat nervosi acasa. Ideea e ca, inca suntem pe locul 1, si eu sper in continuare sa sarbatorim o victorie (mult muncita) a CFR-ului.
Asta e, mergem mai departe.... important e ca toata lumea sa strige  !!!
Sectorul 25 nu e nici o ramasita de galerie, pentru ca singura galerie pe care o are CFR-ul in momentul de fata de galeria KVSC. Eu la meciul asta am stat la Tribuna 2 si cand KVSC-ul tacea, nu se mai auzea nimeni. In sectorul 25 nu cred ca erau mai mult de 10 persoane care cantau. Sectorul 26 se auzea si el dar destul de incet.
Si ce s-a intamplat la pauza? Ca am vazut ca Cipri a plecat de pe schela si tonul il dadeau cei din p2. |
|
| Autor |
Minimus
Membru

Postare: 54
Locaţia: Cj
| Postat la 07-05-2010 05:50 |
|
|
|
N-ati observat ca de 3-4 meciuri incoace la meciurile CFR-ului se fac delegari de arbitri din bucale? Daca Muresan nu recuza arbitrii din Bucuresti, pierdem campionatul! Astia ne fac cu arbitrii pe fata! |
|
| Autor |
nothin
Membru

Postare: 128
Locaţia: cluj
| Postat la 07-05-2010 09:14 |
|
|
|
Nu inteleg de ce dati vina pe Avram. Am fost si eu furios cand nu ni s-a dat penalty, dar nu din cauza arbitrului ci din cauza ca era singura si ultima sansa sa marcam in poarta Vasluiului. De ce? Arbitrul era de vina? Nicidecum. N-as putea sa-l inteleg niciodata pe Mandorlini si pe jucatori cum au tratat atat de lejer acest meci. Trebuia sa presam din primul minut macar cu doi atacanti si sa dezvoltam minim 10 ocazii pe repriza, dar nu-mi amintesc nici de 5 ocazii mari.. |
|
| Autor |
hitler07
Membru
Postare: 157
Locaţia: Cluj
| Postat la 07-05-2010 10:49 |
|
|
|
nothin a scris:
Nu inteleg de ce dati vina pe Avram. Am fost si eu furios cand nu ni s-a dat penalty, dar nu din cauza arbitrului ci din cauza ca era singura si ultima sansa sa marcam in poarta Vasluiului. De ce? Arbitrul era de vina? Nicidecum. N-as putea sa-l inteleg niciodata pe Mandorlini si pe jucatori cum au tratat atat de lejer acest meci. Trebuia sa presam din primul minut macar cu doi atacanti si sa dezvoltam minim 10 ocazii pe repriza, dar nu-mi amintesc nici de 5 ocazii mari..
eu cred ca la Mandorlini i-a fost frica sa nu piarda meciu asta deaia nu am avut 2 atacanti in teren. dupa o infrangere cu vaslui, daca in ultimele 3 meciuri pierdeam 1 terminam pe 4,dupa urziceni ,tm si vaslui.asa macar terminam in cel mai rau caz pe 2 cu un egal si 2 victorii |
|
| Autor |
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 07-05-2010 13:14 |
|
|
hitler07 a scris:
nothin a scris:
Nu inteleg de ce dati vina pe Avram. Am fost si eu furios cand nu ni s-a dat penalty, dar nu din cauza arbitrului ci din cauza ca era singura si ultima sansa sa marcam in poarta Vasluiului. De ce? Arbitrul era de vina? Nicidecum. N-as putea sa-l inteleg niciodata pe Mandorlini si pe jucatori cum au tratat atat de lejer acest meci. Trebuia sa presam din primul minut macar cu doi atacanti si sa dezvoltam minim 10 ocazii pe repriza, dar nu-mi amintesc nici de 5 ocazii mari..
eu cred ca la Mandorlini i-a fost frica sa nu piarda meciu asta deaia nu am avut 2 atacanti in teren. dupa o infrangere cu vaslui, daca in ultimele 3 meciuri pierdeam 1 terminam pe 4,dupa urziceni ,tm si vaslui.asa macar terminam in cel mai rau caz pe 2 cu un egal si 2 victorii
lasati in plm calculele...vom vedea in urmatoarele meciu ce se intampla nu mai tot calculati...ca cu caluculele ori cum nu ajungem nicaieri...fotbalu nu e matematica...noi tot calculam ca daca fceam atunci ajugeam pe locul cutare cutare....trebue sa castigam urmatorele 3 meciuri si gata restul nu mai conteaza!!!! |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
| Postat la 07-05-2010 19:11 |
|
|
|
am vazut cand am iesit din p1 un grup de suporteri cu tricouri psv ce vorbeau engleza cu un membru KVSC cred. imi explica cineva va rog ce era cu ei ? au venit pana aizi sa ne incurajeze pe noi ? |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

| Postat la 07-05-2010 19:28 |
|
|
|
ariassis a scris:
am vazut cand am iesit din p1 un grup de suporteri cu tricouri psv ce vorbeau engleza cu un membru KVSC cred. imi explica cineva va rog ce era cu ei ? au venit pana aizi sa ne incurajeze pe noi ?
da
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 07-05-2010 19:38 |
|
|
ce tare....  
si asa de curiozitate... noi cand mergem sa ii sustinem ? |
|
| Autor |
CFR1907
Membru

Postare: 180
| Postat la 07-05-2010 19:46 |
|
|
S-a intors toata lumea cu capul in jos. KVSC-ul, care in urma cu 5 ani era doar o mana de oameni a ajuns cea mai tare galerie care sustine CFR-ul si Commando Gruia a ajuns sa nu mai existe. Acum totul e clar, vine apocalipsa.
 |
|
| Autor |
dante03
Membru

Postare: 222
Locaţia: cluj
| Postat la 07-05-2010 21:05 |
|
|
Dupa furtuna, intodeauna rasare curcubeul!
chiar de uneori e soare sau sunt nori CFR alaturi iti vom fi!!! |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

| Postat la 08-05-2010 01:20 |
|
|
|
CFR1907 a scris:
S-a intors toata lumea cu capul in jos. KVSC-ul, care in urma cu 5 ani era doar o mana de oameni a ajuns cea mai tare galerie care sustine CFR-ul si Commando Gruia a ajuns sa nu mai existe. Acum totul e clar, vine apocalipsa.
vine Iehovaaaaaa 
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 10-05-2010 12:45 |
|