| Autor |
RE: Ceahlaul P.Neamt - CFR Cluj |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 22-05-2010 19:54 |
|
|
Nu ma incanta nici pe mine jocul echipei cu Mandorlini.
Insa e clar ca suntem mai bine organizati cu el. Plus ca are un bulan formidabil (posibil sa nu fie doar bulan insa, ci si stiinta jocului).
Cat timp castigam (chiar si doar cu 1-0) si luam campionatul, chiar nu ma mai intereseaza sa facem spectacol.
@Raul: Iti garantez ca o sa iti amintesti peste ani atat de Pereira cat si de Traore. Ma vorbim peste 5 ani  |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 22-05-2010 20:33 |
|
|
De Pereira sigur nu o sa-mi amintesc. Mie nu mi-a placut deloc, dar deloc, cum a jucat la CFR. Dar stiu ca sunt aproape singurul care cred asta, deci nu-i nevoie sa incepeti iar sa-mi dati explicatii. Faza defensiva nu o facea, si a dat un gol in 1 an, si ala autogol a lui Pantilimon, deci nu prea vad cu ce a fost asa senzational. In fine.
Eu sper sa aduca un antrenor calumea. Devenim autobaza.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
| Postat la 22-05-2010 21:04 |
|
|
|
Raul a scris:
De Pereira sigur nu o sa-mi amintesc. Mie nu mi-a placut deloc, dar deloc, cum a jucat la CFR. Dar stiu ca sunt aproape singurul care cred asta, deci nu-i nevoie sa incepeti iar sa-mi dati explicatii. Faza defensiva nu o facea, si a dat un gol in 1 an, si ala autogol a lui Pantilimon, deci nu prea vad cu ce a fost asa senzational. In fine.
Daca vrei spectacol si show pe gazon, trebuie sa renunti la trofee. Una singura le reuseste pe ambele, Barcelona. Cel mai bun exemplu pt un trofeu castigat cu defensiva, e Interul. posesie 31% in finala dar trofeul e in curtea lor. Prefer trofee decat spectacol. In palmares se trec trofeele castigate, nu modul cum ai jucat. Fiecare cu parerile lui.

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 22-05-2010 21:22 |
|
|
|
Raul a scris:
defapt ala ce si-o dat autogol o fost chiar portarul vasluiului, si nu pantilimon.
fiecare cu parerea lui, insa tot eu am dreptate 
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 22-05-2010 22:00 |
|
|
|
Raul a scris:
A fi ofensiv (mai ales ca fundas de banda) nu inseamna neaparat sa dai goluri, pt asta exista atacanti. Antrenor ca lumea avem, serios acum. Uita-te cum a castigat Inter Liga Campionilor. Da-l in ma-sa de spectacol, spectacol e la sarbatorirea trofeelor. |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 22-05-2010 22:17 |
|
|
|
Bus nui la nationala nu mai dezinformati.JUNIORII A si B joaca in turneele nationale care incepe pe 23 MAI(azi) |
|
| Autor |
cfr_rapp
Membru
Postare: 454
| Postat la 22-05-2010 22:35 |
|
|
|
casual a scris:
Bus nui la nationala nu mai dezinformati.JUNIORII A si B joaca in turneele nationale care incepe pe 23 MAI(azi)
Eu stiam, ca a plecat in Portugalia cu echipa nationala, Mandorlini stia acelasi lucru. Poate suntem noi dezinformati. |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 22-05-2010 23:16 |
|
|
Ma, dar nu ma mai batei/futeti la cap cu spectacol. Nu sunteti in stare sa pricepeti ce incerc sa zic. Nu-mi trebuie spectacol, imi trebuie sa-i vad ca joaca ca o echipa. Nu poti sa ne compari cu Inter, aia se apara, da la aia se leaga pasele, se leaga jocu, sunt uniti, sunt o echipa, la fel Urziceni.
Noi n-avem pic de viziune, nu facem nimic. Stam cu curu in poarta. Nici nu ne aparam, nici nu atacam, nici nu construim, nimic. Nu is in stare sa dea pasa de la unu la altu la 5 metri distanta, ce sa mai vorbim de joc de echipa.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 23-05-2010 08:19 |
|
|
A fost un meci doar ca sa fie jucat,nu am vazut nimic exceptional doar ca au jucat relaxati,si majoritatea fazelor leo iesit.
cfr_rapp a scris:
casual a scris:
Bus nui la nationala nu mai dezinformati.JUNIORII A si B joaca in turneele nationale care incepe pe 23 MAI(azi)
Eu stiam, ca a plecat in Portugalia cu echipa nationala, Mandorlini stia acelasi lucru. Poate suntem noi dezinformati.
de unde stii ce stia Mandorlini?Turneele nationale nu au cum sa fie deodata cu selectiile la echipa Romaniei. |
|
| Autor |
cfr_rapp
Membru
| Postat la 23-05-2010 09:26 |
|
|
|
Am vazut in conferinta de presa, a declarat cu Bus nu va face deplasarea pentru ca este convocat la echipa nationala. |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 23-05-2010 10:05 |
|
|
casual a scris:
A fost un meci doar ca sa fie jucat,nu am vazut nimic exceptional doar ca au jucat relaxati,si majoritatea fazelor leo iesit.
cfr_rapp a scris:
casual a scris:
Eu stiam, ca a plecat in Portugalia cu echipa nationala, Mandorlini stia acelasi lucru. Poate suntem noi dezinformati.
de unde stii ce stia Mandorlini?Turneele nationale nu au cum sa fie deodata cu selectiile la echipa Romaniei.
ba da.
iar in ligiile inferioare tot timpul sunt probleme cu juniorii convocati la loturi. in B echipele sunt obligate sa aiba cel putin un junior in primul 11.
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 23-05-2010 10:21 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
casual a scris:
cfr_rapp a scris:
casual a scris:
de unde stii ce stia Mandorlini?Turneele nationale nu au cum sa fie deodata cu selectiile la echipa Romaniei.
ba da.
iar in ligiile inferioare tot timpul sunt probleme cu juniorii convocati la loturi. in B echipele sunt obligate sa aiba cel putin un junior in primul 11.
Asta e turneu,juniorii care au iesit pe primele 2 locuri din fiecare campionat regional joaca un turneu cate 4 grupe la fiecare grupa de juniori.deic nu cred ca a fost convocat la nationala,asta ii turneu si nu liga a2-a!
JUNIORII A fac aprte din grupa D
24 mai, ora 9:30: Pandurii - Unirea Alba Iulia
24 mai, ora 11:30: FC Timișoara - CFR Cluj
25 mai, ora 9:30: FC Timișoara - Pandurii
25 mai, ora 11:30: Unirea Alba Iulia - CFR Cluj
27 mai, ora 9:30: Pandurii - CFR Cluj
27 mai, ora 11:30: Unirea Alba Iulia - FC Timișoara
Se califică în semifinale doar prima clasată. Semifinalele sunt programate pe 30 mai - turul (1A - 1C și 1B - 1D) și 3 iunie - returul (1C - 1A și 1D - 1B). Finala se dispută în manșă unică pe 9 iunie.
JUNIORII B grupa D
31 mai, ora 9.30: Banatul - CFR Cluj
31 mai, ora 11.30: U Craiova - FC Brașov
1 iunie, ora 9.30: U Craiova - Banatul
1 iunie, ora 11.30: CFR Cluj - FC Brașov
3 iunie, ora 9.30: Banatul - FC Brașov
3 iunie, ora 11.30: CFR Cluj - U Craiova
Se califică în semifinale doar prima clasată Semifinalele sunt programate pe 6 iunie - turul (1A - 1C și 1B - 1D) și 10 iunie - returul (1C - 1A și 1D - 1B). Finala se dispută în manșă unică pe 15 iunie.
http://www.liga2.ro/special/juniori/s-au-stabilit-turneele-finale-la-juniori-a-si-b-6131559MAI MULTE INFOMATII!!! |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 23-05-2010 10:31 |
|
|
eu ma refeream la actiuni ale echipelor nationale de tineret, care se suprapun cu etapele, cel putin alea din ligiile inferioare, unde echipele sunt obligate sa aiba in primul 11 cel putin 1 sau 2 juniori.
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 23-05-2010 14:57 |
|
|
|
bus e convocat de ceva vreme la echipa nationala... nu are nicio legatura cu juniorii CFR |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 23-05-2010 22:34 |
|
|
|
ariassis a scris:
bus e convocat de ceva vreme la echipa nationala... nu are nicio legatura cu juniorii CFR
daca mai dai pe la juniori si te interesezi,vezi ca marcheaza meci de meci!    |
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 24-05-2010 07:33 |
|
|
scuze ... dar oricum ideea era ca acum e convocat la nationala romaniei nu la turnee ale echipelor de juciori ale CFR
Editat de ariassis la 24-05-2010 07:34 |
|
| Autor |
cfr1907cluj
Membru

Postare: 200
| Postat la 28-05-2010 19:27 |
|
|
|
Raul a scris:
simplu CFR-ist a scris:
defapt ala ce si-o dat autogol o fost chiar portarul vasluiului, si nu pantilimon.
Defapt a fost Tatarusanu pe cand era la Bistrita.
Jocul nostru sufera pentru ca nu punem accent pe mijloc,ne bazam doar pe atacanti care nu au nicio o sustinere,doar Culio serveste meci de meci baloane utile.

steoaia |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 28-05-2010 19:54 |
|
|
cfr1907cluj a scris:
Raul a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Defapt a fost Tatarusanu pe cand era la Bistrita.
Jocul nostru sufera pentru ca nu punem accent pe mijloc,ne bazam doar pe atacanti care nu au nicio o sustinere,doar Culio serveste meci de meci baloane utile.
prbabil, acum imi aduc aminte ca am fost la meciul ala, o dat gol la paorta dinspre peluza, in timp ce la semifinala de cupa am lipsit cu desavarsire.
|