| Autor |
RE: Timisoara-CFR Cluj |
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 09-08-2010 10:29 |
|
|
raul.... nu mai fi asa de pesimist. Cu exceptia cazului Piccolo, pe care il consider un fundas foarte bun, sunt de acord cu tine.
Eu unul sper ca infrangerea de care era nevoie , dusul rece de dimineata a fost acum cu poli. in cazul in care nici cu astra nu vom avea minim 10 suturi pe poarta, un joc frumos si un un rezultat ce ne ofera minim doua goluri in plus la golaveraj, mandorlini isi poate face bagajele,
Cat despre atasamentul fata de echipa, aici eu is de parere ca e ca in orice relatie de prietenie, adica trebuie amandoua partiile sa depuna ceva efort

ps: nu am dat quote pentru ca ar fi fost prea lung postul
Editat de ariassis la 09-08-2010 10:31 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 09-08-2010 10:34 |
|
|
ariassis a scris:
Eu unul sper ca infrangerea de care era nevoie , dusul rece de dimineata a fost acum cu poli. in cazul in care nici cu astra nu vom avea minim 10 suturi pe poarta, un joc frumos si un un rezultat ce ne ofera minim doua goluri in plus la golaveraj, mandorlini isi poate face bagajele,
Cat despre atasamentul fata de echipa, aici eu is de parere ca e ca in orice relatie de prietenie, adica trebuie amandoua partiile sa depuna ceva efort
ps: nu am dat quote pentru ca ar fi fost prea lung postul

Mda. Dusul rece dupa parerea mea au fost ultimele 20 de meciuri, in care nu am jucat absolut nimic.
Cat despre atasament, eu cred ca noi am pus destul efort. Sa mai puna si ei. Nu-i mare lucru sa vii sa saluti galeria, macar la meciurile de acasa. Jucatorii lui Poli au stat 5 minute pe teren si au facut o tura, sa salute tot stadionul.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 09-08-2010 10:42 |
|
|
daca ei nu stiu asta trebuie invatati . daca nu cu vorba buna atunci cu bota peste  
gandestete ce e in mintea lor. daca jucand asa slab anul trecut probabil al 50% din capacitate au castigat tot, iti dai seama ce moral distrus au acuma. asa s-a intamplat si in 2008 |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 09-08-2010 10:43 |
|
|
http://www.agenda.ro/news/news/33113/autocarul-cfr-cluj-atacat-cu-pietre-la-timisoara-muresan-riposteaza-dur-timisoara-nu-mai-e-in-transilvania.html
dupa cum ziceam, grupul ala de langa stadion era pregatit sa arunce cu pietre, dar jandarmii ne-au schimbat traseul
Bafta! |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 09-08-2010 10:53 |
|
|
era bianca lui bote 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 09-08-2010 11:32 |
|
|
Deplasare super la timisoara,am avut tot ce trebe pentru o deplasare ca asta,asta ce tine de deplasare.auauauauau deci chair super,am avuto pe shakira cu noi ...restu distractiei ne apartine.TILI TILI TILI TILI GOL TILI GOL (chiar mie dor de meciurile unde jucam cu Tilinca,Anca,Coroian) chair nu am cantato la misto am cantato pentru unul dintre jucatorii de care imi este dor care isi dadea sufletul pentru echipa care marca 20 de goluri intrun sezon cat toti atacantii de acuma de la CFR in tot sezonu,dupa absolut fiecare meci acesti jucatori Tilinca,Anca,Coroian,Jula...etc indiferent de rezultat faceau pasi pana la 2 metri de galerie numa s a ne salute s a ne multumeasca ca iam sustinut,astia de ani buni traore,bud,culio ...nu are rost sai enumar pentru ca pt mine nu exista nu ne saluta in deplasari ,la meicurile de acasa fac doi pasi de la centru spre noi ne "saluta" si pleaca.astia sunt jucatori?astai atitudine?undei daruirea?care pune suflet? MA PIS PE EI .incaodata mie dor de tilinca & co si pentru mine acest cantec nu va fii numa la caterinca spre pisatii actuali ci va fii din lipsa lui si a celorlalti.
tili tili tili tiligol tili gol tili gol |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

| Postat la 09-08-2010 11:34 |
|
|
putin cam off-topic:
pt cel care scrie articole pe kvsc.ro
am vazut ca s-a aratat revoltat de faptul ca CFR-Astra a fost programat pe vineri.
am vazut o emisiune la TVR Cluj unde paszkany a spus ca a cerut ca meciul sa fie vineri pentru ca maseurii de la clubul CFR sunt ceruti de catre Iron Maiden pe sambata seara pana duminica seara.
Bafta! |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
Postare: 54
Locaţia: Timisoara
| Postat la 09-08-2010 11:54 |
|
|
|
VASI-CFR a scris:
_|_ timisoara _|_
Bai panarama,daca-ti place sa injuri,injura-ne echipa NU orasul |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 11:56 |
|
|
AlexD a scris:
simplu CFR-ist a scris:
dintr-o singura reluare mie mi se pare ca o fost ofsaid la golul doi al timisorenilor.
+1
O alta greseala a fost anularea golului lui Deac.
PS: Mi se pare mie sau chiar avem cel mai slab portar din campionat?
Daca tot te-ai uitat la tv,puteai sa dai mai tare sonorul,asa poate auzeai si fluierulu arbitrului.Bine,ca Deac a fost nesimtit si se facea ca ploua aia este alta treaba.Btw,oare de ce nu i-a dat galben pt ca a continuat faza? |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

| Postat la 09-08-2010 11:56 |
|
|
Kerosen a scris:
VASI-CFR a scris:
_|_ timisoara _|_
Bai panarama,daca-ti place sa injuri,injura-ne echipa NU orasul
ar fi spus poli timisoara dar nu mai era corect. cu poli n-avem nimic. avem cu AEK bragadiru sau cu s-a numi hibridul ala
Bafta! |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 12:00 |
|
|
Raul a scris:
CFRCLUJ4EVER a scris:
Sa fim seriosi, daca iar nu avem rabdare si urlam la primul esec, nu ajungem departe. Am jucat cu o echipa care avea moralul excelent, dupa revenirea de la 0-3, acel 0-1 li s-a parut usor de intors. Cimisoara a egalat foarte rapid, asta a fost problema.
Hai sa fim seriosi ... ma scarbesc comentariile astea de pupincuristi, sa mor eu de nu. Ba, ba, ba! Mandorlini e un antrenor nu slab, ci foarte slab! Aminteste-mi un meci in care am jucat bine cu el pe banca.
Cat de cacacios am castigat noi campionatul anul trecut nu s-a mai castigat cred ca niciodata in Liga I. Eu am zis din start ca asa o sa fie desfasurarea la Timisoara. Echipa nu are ATAC, si mizeaza pe aparare, care si aia e inexistenta.
Era un comment pe forum mai demult: "Piccolo cel mai bun fundas din Liga I". Voi chiar nu aveti treaba cu fotbalul. Uitati-va pe inregistrarile meciurilor. Fundasul nu are treaba cu mingea, trebuie mereu sa tina omul. Piccolo sta ca pula pe teren. E un esec de fundas.
Ca sa nu mai vorbim de Claro, care inafara de faptul ca beneficiaza de suportul coechipierilor si a pupincuristilor obsedati care nu au treaba cu fotbalul, e slab de pute. IN FIECARE MECI O COMITE, si mai nou de cele mai multe ori luam si gol.
Si Culio ala.. a facut un meci bun de cand a venit. Sa plece in PIZA MA-SII DE ZIDAR. Si sa il ia si pe tiganu de Traore cu el.
Nu stiu de ce m-am obosit, numa o sa sara pupincurstii in capul meu. Pupati in cur echipa, ma! Ca nu a facut un singur meci bun de 6 luni. Da hai sa ii pupam in cur. Cica "la primul esec". Eu nu ma duc sa vad cum castigam cacacios cu 1-0. Spre deosebire de voi, sunt suporteri care s-ar bucura sa vada echipa pierzand dar jucand bine, decat sa castige. Pentru voi si Uliu sunt importante cele 3 puncte, pentru noi daruirea.
Cum dracu pot aia de la Urziceni, jucatori de mana a doua, sa joace cu daruire chiar daca nu primesc bani, in timp ce astia de abia isi misca curu pe teren?
Trebuie sa batem pe Astra, sunt pe nicaieri. Un egal ar fi cat o infrangere...
Nu, sper sa pierdem. Poate il dau afara si se mai schimba lucrurile. La cum am jucat returul trecut si sezonul asta, nu meritam nimic. Ca sa nu zic ca la sf meciului a ridicat toata galeria fulare si steaguri sa le salute, si pizdele ne-au facut cu mana de la centrul terenului.
Astept filmuletele din KVSC cu "fericirea" din tunel cand am plecat, sa vedeti ca putem fi bucurosi si cand pierdem!
Numa bine, si sincer nu ma intereseaza replyurile, ca sunt mereu aceleasi. De pupincuristi prosti.
Later edit: Aaaa.. si inca ceva: pentru toti care inghit cacaturile celor ce zic de "deplasari periculoase" si "nu mergeti" sau "va protejam". Da, a fost foarte periculos. Ne-au asteptat Timisorenii si la Salonta, si la Arad, si la intrare in Timisoara. Atata ca nu i-am vazut noi.

Problema este ca multi dintre suporterii cfr-ului s-au lasat indoctrinati de securistul Muresan.Desi nu jucati nimic de aproape 1 an de zile iar campionatul l-ati luat f dubios(nu spun hotie cu arbitrii ca nu am dovezi) unii dintre suporteri sustin sus si tare"Vaci ce echipa buna avem" Btw, Culio se apuca iarasi de zidarie? |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 12:02 |
|
|
5 dobitoci nu reprezinta Timisoara sau CVUCS Pt noi nu existati(ma refer la rivalitatea intre galerii) |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 12:06 |
|
|
Patriots2008 a scris:
Kerosen a scris:
VASI-CFR a scris:
_|_ timisoara _|_
Bai panarama,daca-ti place sa injuri,injura-ne echipa NU orasul
ar fi spus poli timisoara dar nu mai era corect. cu poli n-avem nimic. avem cu AEK bragadiru sau cu s-a numi hibridul ala
Vad ca-ti place istoria,ok,citeste aici > http://www.fcupoli.com/cms1/
Iar daca tot te dai mare istoric privind echipele de club din Romania, 1907 ...Cluj...Ungaria Cite fuzionari aveti la activ?Daca nus ti,nu-i problema,ti le spun eu |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

| Postat la 09-08-2010 12:11 |
|
|
si daca tot e vorba de fuziunile facute de catre clubul CFR, enumerami-le si arata-mi care a fost facuta cu vre-un club din afara Clujui.
au fost facute fuziuni cu cluburi feroviare din Cluj-Napoca, pentru ca Regionala CFR nu isi permitea sa mentina mai multe cluburi cu acelasi caracter.
singura pata neagra din istoria noastra a fost perioada cand am fost echipa a 2-a a stelei (in fiecare judet steaua avea cate o echipa satelit, din cauza regimilui) cum si inainte jucatorii buni de la echipa feroviara din Cluj erau trimisi pe linie de partid la Bucuresti, la actualul Rapid
Bafta!
Editat de Patriots2008 la 09-08-2010 12:16 |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 09-08-2010 12:13 |
|
|
Kerosen a scris:
5 dobitoci nu reprezinta Timisoara sau CVUCS  Pt noi nu existati(ma refer la rivalitatea intre galerii)
am inteles, acum poti sa zbori de aici, frumosule 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 09-08-2010 12:14 |
|
|
Kerosen a scris:
AlexD a scris:
simplu CFR-ist a scris:
dintr-o singura reluare mie mi se pare ca o fost ofsaid la golul doi al timisorenilor.
+1
Daca tot te-ai uitat la tv,puteai sa dai mai tare sonorul,asa poate auzeai si fluierulu arbitrului.Bine,ca Deac a fost nesimtit si se facea ca ploua aia este alta treaba.Btw,oare de ce nu i-a dat galben pt ca a continuat faza?
Sunt constient ca a fluierat arbitrul. Intrebarea e de ce a fluierat?
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
ariassis
Membru

| Postat la 09-08-2010 12:16 |
|
|
AlexD a scris:
Kerosen a scris:
AlexD a scris:
simplu CFR-ist a scris:
+1
Daca tot te-ai uitat la tv,puteai sa dai mai tare sonorul,asa poate auzeai si fluierulu arbitrului.Bine,ca Deac a fost nesimtit si se facea ca ploua aia este alta treaba.Btw,oare de ce nu i-a dat galben pt ca a continuat faza?
Sunt constient ca a fluierat arbitrul. Intrebarea e de ce a fluierat?
fault in atac |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 12:16 |
|
|
Voda Toamna lui 1500 ,esti mitic sau ardelean ?Intreb sa stiu cum sa-ti raspund |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

| Postat la 09-08-2010 12:22 |
|
|
iti sugerez sa deschizi chiar wikipedia sa te informezi despre POLI timisoara
http://en.wikipedia.org/wiki/Poli_Timi%C5%9Foara
FC Politehnica Timišoara is a Romanian professional football club from Bucurešti, which currently plays in the Bucharest Municipal Championship, he fourth tier of the Romanian pyramid.
Bafta! |
|
| Autor |
Kerosen
Membru
| Postat la 09-08-2010 12:27 |
|
|
Patriots2008 a scris:
iti sugerez sa deschizi chiar wikipedia sa te informezi despre POLI timisoara
http://en.wikipedia.org/wiki/Poli_Timi%C5%9Foara
FC Politehnica Timišoara is a Romanian professional football club from Bucurešti, which currently plays in the Bucharest Municipal Championship, he fourth tier of the Romanian pyramid.
Ti-am dat un link cu toate documentele privind falsul in inscrisuri facut de Zambon.Daca ti-e greu sa-l citesti,spune-mi si-ti fac un rezumat :D
Iar pagina din linkul trimis de tine,singurul adevar este asta "mama lui zambon este o curva" |
|