| Autor |
RE: CFR Cluj - Astra Ploie演i |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 13-08-2010 20:16 |
|
|
eu am fost pe stadion si n-am vazut..
poate ne lumineaza careva.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 13-08-2010 20:17 |
|
|
a stat vreo 5 minute in pauza langa fani la t1, a dat autografe, a stat de vorba cu ei ... etc
lucru normal oriunde altundeva, lucru extraordinar in gruia.
simplu cfr-ist nu erai in S24 atunci cred 
ce jalnic e ca am ajuns sa laud asemenea initiative
Editat de ariassis la 13-08-2010 20:18 |
|
| Autor |
zEro-CFR
Membru
Postare: 16
| Postat la 13-08-2010 20:32 |
|
|
|
CFR Sibiu a scris:
Echipa a facut cel mai frumos joc de pana acum.
Daca nu erau greselile din aparare (a cata oara gafeaza Cadu?!; e drept ca nici Piccolo nu a fost mai breaz) si atacantii erau un pic mai concentrati nu am fi avut probleme azi. Bastos e mai bun decat ma asteptam.
Sunt de acord cu simplu CFR-ist, aia care ii cer demisia lui Mandorlini sa se uite mai intai la anumiti jucatori si dupa aia sa ceara demisia antrenorului.
si Nuno, la primul gol a pus mingea pe "tava" !
CINE ESTE CFRist NICIODATA NU E TRIST ALEOOO ALEOOO !!
CFR E VIATA MEA |
|
| Autor |
zEro-CFR
Membru
Postare: 16
| Postat la 13-08-2010 20:33 |
|
|
donleone90 a scris:
parca il si vad pe muresan k da vina pe data de azi  ))
=))))) buna asta   
CFR E VIATA MEA |
|
| Autor |
donleone90
Membru

Postare: 331
| Postat la 13-08-2010 20:37 |
|
|
zEro-CFR a scris:
donleone90 a scris:
parca il si vad pe muresan k da vina pe data de azi  ))
=))))) buna asta   
eu ink sper sa il vad )))) dar poate va fi mai galant si o sa stea in banca lui 
Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!  |
|
| Autor |
CFR4ever
Membru

Postare: 302
| Postat la 13-08-2010 20:39 |
|
|
http://www.livescore.com/default.dll/game?comp=romania1&game=423869
Chiar a luat Bud galben in min 30????
Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza
Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
 |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 13-08-2010 20:39 |
|
|
"Eu sunt multumit de jocul echipei, incepe sa nu se mai vada oboseala, combinam mult mai usor, suntem pe un drum bun", a declarat Iuliu Muresan.
poate k nu stie ce data e azi 
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 13-08-2010 21:08 |
|
|
|
Mie mi s-a cam pus pata pe Cadu, recunosc. M-am uitat de vreo 10 ori la reluarile golurilor de azi(ca sa nu mai spun de fazele de la Timisoara, sau din cateva meciuri in returul trecut) si imi vine sa imi smulg parul de pe cap cand il vad pe Cadu cum 'supervizeaza' atacantii adversi cu o lejeritate de parca se uita la teatru. Oare nu i-ar prinde bine sa supervizeze cateva meciuri de pe banca ? Hai sa-l mai vedem si pe Alcantara...macar ala are plasament bun chiar daca e mai lent decat frigiderul. |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 13-08-2010 21:13 |
|
|
Mie mi-a placut meciul. Cuplul de atacanti Traore - Bud a mers destul de bine. In schimb apararea a fost praf. Aparatorii aratau ca si cum asta ar fi fost al 3-lea meci jucat pe ziua de azi. Asa de obositi pareau. In fine, etapa viitoare toata lumea la Bucuresti.
 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 13-08-2010 22:50 |
|
|
Fiecare cu parerea lui,dar mie mandorlini inca nu mia demonstrat nimic.BASTOS de care am zis ca ii un baiat Ok si E.Kone au demonstrat ca au ceva de aratat.iar Cadu si Piccolo au demonstrat contrariul,niste ipocriti sareau contratimp cu minea,apoi traore draga ii un prostanac si jumatate,restu jucatorilor au jucat ca de fiecare data la fel de slab desi Bud macar s-a daruit si a salutat fanii ceea ce conteaza enorm.
tili tili tili tili gol tili gol
la misto la misto campionii joaca numa la misto
|
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 13-08-2010 23:10 |
|
|
http://kvsc1907.ro/ph/2010-2011/cfr-astra_I/slides/DSC00041.html
Editat de casual la 13-08-2010 23:10 |
|
| Autor |
Ceferist
Membru

Postare: 348
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 14-08-2010 01:00 |
|
|
in alta ordine de idei, poate ca ating un subiect sensibil. Nu era vorba ca sectorul 24 este al nostru si avem "autonomie"? De ce se mai vand acolo bilete ca sa avem tot timpul companie care sa ne urle in spate sa lasam steagurile jos?
astept un raspuns de la cine stie exact cum sta treaba. Merci.
CFR 1907 CLUJ! |
|
| Autor |
Marius_CFR
Membru

Postare: 311
| Postat la 14-08-2010 06:24 |
|
|
stateam chiar deasupra sectorului 24 si vorbeam cu un tip si incercam sa ii explic ca din sezonul acesta si sectorul 24 este alocat tot pt galerie si ca au voie sa fluture din steaguri ...iar el mi-a spus ceva de genul "pai de ce imi dau banii pe bilet daca nu vad nimica de astia,ca tot flutura steagurile alea" iar eu pe urma l-am intrebat daca are bilet cumparat in sectorul asta al stadionului si mi-a raspuns ca nu acolo are,dar ca a venit acolo ca sa vada mai bine meciul...deci nu cred ca se pot cumpara bilete pt.24
One Team-One Love-One Passion!!! |
|
| Autor |
Tony82
Membru

Postare: 47
Locaţia: Satu Mare
| Postat la 14-08-2010 07:07 |
|
|
A fost un meci frumos facut de baieti,dar 2 goluri luate foarte lejer.Dar asta este si mergem mai departe alaturi de echipa noastra.Craciunescu nu mai are ce albitra in Liga 1.Sa ii fie rusine pe ce a facut.
Forza CFR!!!
       |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 14-08-2010 07:59 |
|
|
am prieten care si-a cumparat bilet in sectorul 24 pt. meciul de ieri. In sect. 24 erau trecute ca ocupate(sau imposibil de vandut) doar primele 7 randuri.
la meciul trecut mi-am luat personal bilet in sect. 24 pt. ca nu aveam cardul gata
Bafta! |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 14-08-2010 08:02 |
|
|
|
casual a scris:
Fiecare cu parerea lui,dar mie mandorlini inca nu mia demonstrat nimic.BASTOS de care am zis ca ii un baiat Ok si E.Kone au demonstrat ca au ceva de aratat.iar Cadu si Piccolo au demonstrat contrariul,niste ipocriti sareau contratimp cu minea,apoi traore draga ii un prostanac si jumatate,restu jucatorilor au jucat ca de fiecare data la fel de slab desi Bud macar s-a daruit si a salutat fanii ceea ce conteaza enorm.
tili tili tili tili gol tili gol
la misto la misto campionii joaca numa la misto
Cu Cadu nu-s de acord cu tine, in schimb Piccolo, la fel ca in meciul cu Timisoara, a comis-o serios. E slab de pute. E rezerva la o echipa de rahat in Italia, si titular la noi. Excelent jucator!
Oricum, primul meci bun de anul asta! Chiar mi-a placut cum a mers echipa. Primu meci in care chiar am jucat fotbal. Rezultatul, e mai putin important. Si multumim Cristi Bud!

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
casual
Membru
| Postat la 14-08-2010 08:10 |
|
|
|
Ceferist a scris:
in alta ordine de idei, poate ca ating un subiect sensibil. Nu era vorba ca sectorul 24 este al nostru si avem "autonomie"? De ce se mai vand acolo bilete ca sa avem tot timpul companie care sa ne urle in spate sa lasam steagurile jos?
astept un raspuns de la cine stie exact cum sta treaba. Merci.
Acel sector are APROXIMATIV 400 de locuri,jumate ne apartin noua abonatilor,iar pe celelalte locuri conducerea nu are cum sa nu vanda bilete. .Se pot cumpara bilete la fel cum s-a putut cumpara in 25 mai demult si acuma sau in 31 unde sta KVSC,Daca se urla la voi de ce nu mergeti in fata sa le ziceti la restu,intelegeti ca TREBE SA FIM UNITI(asta sa va intre la toti in cap),nu trebe sa va fie rusine de nimeni sau cine stie ce,CURAJ oameni buni,fiti tari pe picioare daca nui ziceti la ala inapoi atunci mergeti jos si dati "vestea".
ODATA TREBE TRASI "JUCATORII" ASTIA DE URECHI CA SA SALUTE GALERIA SI SA SUPORTE SI UMILINTA
Editat de casual la 14-08-2010 08:17 |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
| Postat la 14-08-2010 08:26 |
|
|

http://ultras.sportlocal.ro/cfr-cluj-astra-ploiesti.html
hai ca e din ce in ce mai bine |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 14-08-2010 11:31 |
|
|
frumoase poze :D
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 14-08-2010 11:54 |
|
|
am avut impresia ca la meciul asta am fost mai putini decat la meciul cu Branestiul (sect 24)
Bafta! |
|