Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 4 din 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Autor RE: CFR 1907 CLUJ-Rapid bucuresti
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 10-09-2010 21:06
donleone90 a scris:

@simplu: nu e nimic personal, si fara resentimente, k nu vreau sa ma trezesc k te-am jignit si apoi sa ma trezesc bannat...
stima smiley

sa fim seriosi..

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 11-09-2010 07:00
simplu CFR-ist a scris:
La urma urmei ce daca nu castigam titlu anu asta? Ce daca nu jucam in Europa?Urmeaza apoi un an in care numai bine se poate reconstrui echipa?

simplu CFR-ist a scris:
Nu poti castiga toate meciurile si asta trebuie sa ingelegem toti.[/b]

De acord. Statistic nu poti castiga absolut tot. Din cand in cand trebuie sa vina si randul altora. Trebuie sa intelegem asta. De asta e frumos fotbalul. Dupa un sezon mai putin reusit vine unul mai frumos cu vreo doua trofee... si asteptarea nu face decat victoria finala sa fie mai frumoasa. Noi trebuie sa fim langa echipa orice ar fi si tot timpul!

p.s. poate unul din admini sa-mi schimbe nick-ul? Daca da il rog sa-mi dea un mesaj pe privat inainte. Mersi
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 11-09-2010 09:24
unii criticati jocul,jucatorii,antrenorii dar de ce nu faceti prezenta pe stadion???habar nu aveti ca echipa noastra 90 de minute a fost in MINUS,pentru ca trebe sa recunosc acel public ia impins din spate!!!daca criticati vreun jucator dupa un meci in care am juat foarte putin timp 11 vs 11 mergeti la antrenament si vedeti ce lucra jucatorii ce lucra antrenoru cu ei si apoi aduceti critici cu argumente ca pana acuma doar criticati ca sa fiti "smecheri" si voi.MULTI DIN VOI APARTIN NUCLEULUI DE SUPORTER DE REZULTAT si chiar demonstrati acest lucru 90% din useri si simtitiva.
il criticati pe sforzini ma infantililor care a castigat foarte multe mingi aeriene dar dupa prima eliminare era singur in atac asta inseamna ca pentru el era IMPOSIBIL SA FACA CEVA.numa stopuri si devieri face da nu era cui.
il criticati pe tomas costa care a facut un efort mare la acest meci.
trebe criticati astia care au luat rosu desi au fost si is buni jucatori ei au "futut" meciu sau culio si cadu care nu prezinta nici o siguranta.prastie!!!
Daca ramaneam in 11 oameni tot nu bateam pentru ca giulestiu o fost in sarbatoare.
dintre cei care ati criticat NIMENI nu a facut prezenta si 90% sunteti pt rezultate.Nu se poate tot cu victorii si trofee REVENITIVA odata.

cine este CFR-ist niciodata nu e trist!!!
Trimite mesaj privat
name
Membru

Postare: 1
Postat la 11-09-2010 09:34
da voi ce ati facut pentru echipa ieri? cum poti sa ai pretentie de la cineva cand tu nu faci nimic in schimb? daca tu faci totul pentru echipa,cheltui bani pe deplasare,coreografii,iti aloci timpul pentru ehipa poti sa ai pretentia de la ei sa-si dea viata pe teren,dar pana atunci ciocu mic.
Trimite mesaj privat
vidrean
Membru

Postare: 111
Postat la 11-09-2010 09:39
casual a scris:
unii criticati jocul,jucatorii,antrenorii dar de ce nu faceti prezenta pe stadion???habar nu aveti ca echipa noastra 90 de minute a fost in MINUS,pentru ca trebe sa recunosc acel public ia impins din spate!!!daca criticati vreun jucator dupa un meci in care am juat foarte putin timp 11 vs 11 mergeti la antrenament si vedeti ce lucra jucatorii ce lucra antrenoru cu ei si apoi aduceti critici cu argumente ca pana acuma doar criticati ca sa fiti "smecheri" si voi.MULTI DIN VOI APARTIN NUCLEULUI DE SUPORTER DE REZULTAT si chiar demonstrati acest lucru 90% din useri si simtitiva.
il criticati pe sforzini ma infantililor care a castigat foarte multe mingi aeriene dar dupa prima eliminare era singur in atac asta inseamna ca pentru el era IMPOSIBIL SA FACA CEVA.numa stopuri si devieri face da nu era cui.
il criticati pe tomas costa care a facut un efort mare la acest meci.
trebe criticati astia care au luat rosu desi au fost si is buni jucatori ei au "futut" meciu sau culio si cadu care nu prezinta nici o siguranta.prastie!!!
Daca ramaneam in 11 oameni tot nu bateam pentru ca giulestiu o fost in sarbatoare.
dintre cei care ati criticat NIMENI nu a facut prezenta si 90% sunteti pt rezultate.Nu se poate tot cu victorii si trofee REVENITIVA odata.

cine este CFR-ist niciodata nu e trist!!!

Bravo Casual....subscriu si eu celor scrise de tine! Acum mai mult decat oricand trebuie sa fim alaturi de echipa, asa ca chiar azi ma duc sa imi iau bilete Champions League... Hai CFR !

CFR ... Echipa Mea !

.vidrean
cd_radius@yahoo.com www.flickr.com/vidrean Trimite mesaj privat
paul_p_33
Membru

Postare: 47
Locaţia: cluj
Postat la 11-09-2010 09:57
hm,eu stiu ce stiu,echipa joca asa ca nu este antrenata,fizic nu pot,si asta vine din antrenament,iar mandorlini tot pleca in italia,asa nu se poate,sper sa vina urgent boloni sau dan petrescu si sa vezi ce se schimba totul,asta,mandorlini s scapat totul din mana il face praf pe bud,iar latii joaca bine merci,asa nu se mai poate ar trebui sa ne strangem mult mai multi si sa mergem peste ei ne umilim si noi si orasul in acest mod,in orice ca respect pt atitudinea lui muresan si arpi,mai rar ,in rest pacat.........nu trebuia macar la tigani sa nu pierdem

Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 11-09-2010 09:58
du-te peste ei ! fa ce vrei !
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 11-09-2010 10:00
Asta e, suntem dezastru. Pana nu vom face schimbari masive in Club nu ne vom reveni. De 2 ani pacalim fotbalul. In avara de 2 sau 3 meciuri am fost dezastru. Ca lucrurile sa se schimbe trebuie schimbate multe. Hai CFR! Cu tine inainte!

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 11-09-2010 10:12
ecristiano18 Trimite mesaj privat
paul_p_33
Membru

Postat la 11-09-2010 10:03
mai tu nu intelegi ca doar uniti putem face ceva,altfel vor rade toti de noi

Trimite mesaj privat
paul_p_33
Membru

Postat la 11-09-2010 10:05
ma simt umilit de ce se intampla pierdem la tigani si la sportul o alta echipa de raht,iar rapid nu este echipa crede-ma,nu au nimic in plus iar comentariul lui aia de la televizor sa-mi suga pula

Trimite mesaj privat
paul_p_33
Membru

Postat la 11-09-2010 10:07
adevarul ca ar trebui sa ne organizam si atunci sa vezi cum conducerea ar tine cont de noi si mai ales cum echipa ne-ar saluta de fiecare data nu ca acum.....penubil

Trimite mesaj privat
paul_p_33
Membru

Postat la 11-09-2010 10:09
multa lume si-a pus speranta in ei si acum isi bat joc de tot,se vede clar ca nu sunt pregatiti fizic in primul rand,un meci sa nu tragi un sut pe poarta ,antrenor de cacat

Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 11-09-2010 10:18
unii dintre voi plangeti ca prunele... mi-e rusine de voi

se vede ca nu stiti cum a fost CFR-ul acum 4-5-6-7 ani smiley

vorba aia: "unde nu-i cap, degeaba-s picioare"

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!

Editat de Voda Toamna lui 1500 la 11-09-2010 10:19
Trimite mesaj privat
CFR1907
Membru

Postare: 180
Postat la 11-09-2010 10:31
paul_p_33 a scris:
ma simt umilit de ce se intampla pierdem la tigani si la sportul o alta echipa de raht,iar rapid nu este echipa crede-ma,nu au nimic in plus iar comentariul lui aia de la televizor sa-mi suga pula

Daca tot esti asa de tare de ce nu ai fost ieri la meci? Dupa parerea mea Rapidul e singura echipa din Bucuresti care merita raspectata. Fanii lor sunt cu mult peste restul din tara.
Oricum, noi trebuie sa fim alaturi de echipa indiferent de rezultate. Din pacate foarte multi dintre voi nu intelegeti spiritul CFR-ului. CFR nu inseamna numai trofee si rezultate. Eu de fiecare data cand urc dealul din Gruia simt un gol in stomac, indiferent ca jucam cu AS Roma sau cu Minerul Lupeni.

Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 11-09-2010 10:31
name a scris:
da voi ce ati facut pentru echipa ieri? cum poti sa ai pretentie de la cineva cand tu nu faci nimic in schimb? daca tu faci totul pentru echipa,cheltui bani pe deplasare,coreografii,iti aloci timpul pentru ehipa poti sa ai pretentia de la ei sa-si dea viata pe teren,dar pana atunci ciocu mic.

Bravo, la mai multe. Ba, baiatule, suntem unii care mergem pe stadion din pasiune, de dragul de a sustine echipa. Ce e asa greu de priceput? Nu cerem nimic in schimbul banilor cheltuiti pentru galerie, nu inteleg de unde-ai scos-o p-asta. Daca ar vedea alti suporteri din tara cum facem noi "educatia galeriei" pe forum, am fi si mai penibili decat acum. Noi de ce nu putem merge pur si simplu pe stadion, sa cantam si sa ne simtim bine, fara sa ne dam unii mai fotbalisti ca altii, si sa ne exprimam opiniile grandioase despre cum a jucat unu' sau altu', si ce trebuie facut la echipa? Asta ca raspuns celor care isi dau cu parerea pe-aici despre joc, da' n-au dat cu piciorul in minge in viata lor, macar o data smiley Lipsa de profesionalism a jucatorilor e principala cauza a jocului prost din perioada asta, si nu antrenorul sau titularizarea noilor veniti (daca stam sa ne gandim, transferurile nu se fac de doru' lelii, doar ca sa fie jucatori in lot... nu?). Kone a fost eliminat aseara pentru o intrare prosteasca, a fost principalul vinovat, ca a lasat echipa in 10...
Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postare: 331
Postat la 11-09-2010 10:36
CFR1907 a scris:
paul_p_33 a scris:

Daca tot esti asa de tare de ce nu ai fost ieri la meci? Dupa parerea mea Rapidul e singura echipa din Bucuresti care merita raspectata. Fanii lor sunt cu mult peste restul din tara.
Oricum, noi trebuie sa fim alaturi de echipa indiferent de rezultate. Din pacate foarte multi dintre voi nu intelegeti spiritul CFR-ului. CFR nu inseamna numai trofee si rezultate. Eu de fiecare data cand urc dealul din Gruia simt un gol in stomac, indiferent ca jucam cu AS Roma sau cu Minerul Lupeni.

bine punctat smiley

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 11-09-2010 11:41
Parerea mea simpla: Suntem cu echipa la pamant, dar galeria e si mai jos, deci n-avem ce comenta. "sa-si vada fiecare de lungul nasului"

Bafta!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 11-09-2010 16:33
name a scris:

scurt: du-te si roade un os.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
ady S24
Membru

Postare: 4
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 11-09-2010 17:09
daca jucam tot asa eu ma tem de meciul cu muistii! ce antrenor ii asta ? dc nu mai joaca CFR fotbal? abia astep meciu cu muistii sper sa la dam mortu sper sa fim multi in deplasaresmiley
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 11-09-2010 17:10
simplu CFR-ist a scris:
name a scris:

scurt: du-te si roade un os.

foarte matur raspunsul :-s
are dreptate omu'

Bafta!
Trimite mesaj privat
Pagina 4 din 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Salt la forum: