| Autor |
RE: Vaslui - CFR Cluj |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 16-10-2010 09:59 |
|
|
inceputul o fost echilibrat pana am luat primele 2 goluri din nimic(greseala portar, sut superb). Apoi dupa pauza cand ne puteam reveni, o venit al treilea gol al lor tot din nimic(greseala portar). Dupa ce-am dat primul gol si iar aveam sanse sa revenim in meci o dat aia un gol la care nici acum nu inteleg care o fost logica fazei, ca ala o stat la juma de metru de peralta cand o executat(gol aiurea, din nimic), si iar s-a inchis meciul.
De Zerbi parca e de pe alta planeta, cel mai bun jucator din Liga 1.
Golul lui Dica cel mai frumos al sezonului pana acum. Initial nu mi-am dat seama ca o intrar mingea in poarta.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Valias
Membru
Postare: 61
Locaţia: Craiova
| Postat la 16-10-2010 10:15 |
|
|
Se pare ca victoriile din amicale mai mult ne-au doborat prin ridicarea moralului...
Multi spunem ca Nuno Claro nu are ce cauta la echipa, dar ganditi-va la meciul bun pe care l-a facut impotriva Romei. Am un mar la tara care face mere 1 an da, 1 nu, asa este si acest portar - un meci apara bine, iar in altul deloc...poate ca asa este el programat ...
S-a vazut ca ne lipseste foarte mult Muri, iar jucatorul care i-a luat locul cat timp este accidentat , Kivuvu, este bun la recuperari, dar dupa ce recupereaza mingea ori o da adversarului ori scapa repede de ea dand o pasa foarte slaba.
Conducerea a gresit foarte mult prin aducerea a peste 10 jucatori lipsiti de valoare...mai bine aduceau 3 jucatori de valoare care costau intre 1,5 si 2 mil, parerea mea.
Oricum campionatul acesta este pierdut, nu cred ca ne vom clasa printre primele 5 echipe...sa speram ca o sa facem o figura frumoasa in Chl 
Lupta CFR!
Editat de Valias la 16-10-2010 10:16 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 16-10-2010 10:21 |
|
|
|
Valias a scris:
Multi spunem ca Nuno Claro nu are ce cauta la echipa, dar ganditi-va la meciul bun pe care l-a facut impotriva Romei. Am un mar la tara care face mere 1 an da, 1 nu, asa este si acest portar - un meci apara bine, iar in altul deloc
1 meci bun, 4 slabe, 1 dezastruos, apoi iar 1 bun.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Valias
Membru
| Postat la 16-10-2010 10:30 |
|
|
Raul a scris:
Valias a scris:
Multi spunem ca Nuno Claro nu are ce cauta la echipa, dar ganditi-va la meciul bun pe care l-a facut impotriva Romei. Am un mar la tara care face mere 1 an da, 1 nu, asa este si acest portar - un meci apara bine, iar in altul deloc
1 meci bun, 4 slabe, 1 dezastruos, apoi iar 1 bun.
esti un pic cam dur cu el  |
|
| Autor |
AlleXey
Membru
Postare: 5
Locaţia: cluj-napoca iris
| Postat la 16-10-2010 10:40 |
|
|
ca tot veni vorba de portari
la meciul cu brasov s-a zis ca minca va veni din iarna la CFR. |
|
| Autor |
Valias
Membru
| Postat la 16-10-2010 10:42 |
|
|
|
AlleXey a scris:
la meciul cu brasov s-a zis ca minca va veni din iarna la CFR.
Da...cica este sigur ca va veni
Nu stiu ce sa zic despre el pentru ca nu l-am vazut cum apara |
|
| Autor |
donleone90
Membru

Postare: 331
| Postat la 16-10-2010 10:42 |
|
|
dak il vad pe "norocel cocalaru' " frecand banca de rezerve, sunt cel mai fericit :D
Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!  |
|
| Autor |
Valias
Membru
| Postat la 16-10-2010 10:51 |
|
|
|
donleone90 a scris:
dak il vad pe "norocel cocalaru' " frecand banca de rezerve, sunt cel mai fericit :D
))) buna rau asta..."norocel cocalaru" |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 16-10-2010 10:52 |
|
|
decat un portar care face un meci f. bun si unu dezastruos mai bine unu care apara ce e de aparat meci de meci.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 16-10-2010 11:12 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
decat un portar care face un meci f. bun si unu dezastruos mai bine unu care apara ce e de aparat meci de meci.
ce ai spus tu, intr-un singur cuvant inseamna: Stancioiu (momentan)
Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!! 
Editat de donleone90 la 16-10-2010 11:12 |
|
| Autor |
Patriots2008
Membru

Postare: 313
| Postat la 16-10-2010 11:23 |
|
|
atata-mi pare de rau ca tot nu au reusit veci sa-l aduca pe Dani Coman la noi 
totusi ma bucura o chestie la greselile lui Nuno Claro... dupa asa gafe macar sigur scapam nabii de el :X + mai mult ca sigur marti va apara Stancioiu
Bafta! |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 16-10-2010 12:59 |
|
|
La ce sa ne asteptam cand avem cei mai slabi portari din campionat. Chiar orb sa fii si tot ti-ai da seama ca avem nevoie de PORTAR. In schimb noi o frecam de cativa ani cu aceste 3 glume de portari pe care ii mai roteste intre ei ... in functie de gafe. Chiar nu ma incalzeste cu nimic ca fac cate un meci bun si in celelalte zero barat. Oricum, se pare ca iulius e mai ocupat cu declaratiile arogante si cu hegemonia CFR-ului decat sa caute un portar adevarat.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean |
|
| Autor |
donleone90
Membru

| Postat la 16-10-2010 13:48 |
|
|
doar mie mi s-a parut k la meciul de la tg mures de azi s-a strigat CFR, CFR, CFR? :-?
Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!  |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 16-10-2010 13:51 |
|
|
|
donleone90 a scris:
doar mie mi s-a parut k la meciul de la tg mures de azi s-a strigat CFR, CFR, CFR? :-?
Asa iti da impresia la tv dar de fapt ei striga FCM FCM...
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 16-10-2010 15:55 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
inceputul o fost echilibrat pana am luat primele 2 goluri din nimic(greseala portar, sut superb). Apoi dupa pauza cand ne puteam reveni, o venit al treilea gol al lor tot din nimic(greseala portar).
La al doilea gol inscris de Vaslui s-a vazut cel mai bine lipsa lui Muresan. Kivuvu, in loc sa-i ia mingea lui Adailton sau sa faulteze sau sa blocheze... orice, numa sa nu traga ala, dansa in juru lui.
Legat de portar, eu zic ca daca lui Hirschfeld i se dadeau mai multe sanse, azi am fi avut un portar cel putin decent.
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
| Postat la 16-10-2010 16:22 |
|
|
AlexD a scris:
simplu CFR-ist a scris:
inceputul o fost echilibrat pana am luat primele 2 goluri din nimic(greseala portar, sut superb). Apoi dupa pauza cand ne puteam reveni, o venit al treilea gol al lor tot din nimic(greseala portar).
Legat de portar, eu zic ca daca lui Hirschfeld i se dadeau mai multe sanse, azi am fi avut un portar cel putin decent.
Corect |
|
| Autor |
Maverick
Membru
Postare: 83
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 17-10-2010 20:51 |
|
|
NapocA a scris:
AlexD a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Corect 
La fel sta faza si cu Peskovic. Poate ar fi meritat si el ceva mai multe meciuri |
|
| Autor |
Maverick
Membru
| Postat la 17-10-2010 20:52 |
|
|
vidrean a scris:
donleone90 a scris:
Asa iti da impresia la tv dar de fapt ei striga FCM FCM...
Si mie mi s-a parut ca strigau CFR CFR... |
|
| Autor |
Maverick
Membru
| Postat la 17-10-2010 20:59 |
|
|
|
vidrean a scris:
La ce sa ne asteptam cand avem cei mai slabi portari din campionat. Chiar orb sa fii si tot ti-ai da seama ca avem nevoie de PORTAR. In schimb noi o frecam de cativa ani cu aceste 3 glume de portari pe care ii mai roteste intre ei ... in functie de gafe. Chiar nu ma incalzeste cu nimic ca fac cate un meci bun si in celelalte zero barat. Oricum, se pare ca iulius e mai ocupat cu declaratiile arogante si cu hegemonia CFR-ului decat sa caute un portar adevarat.
Sunt de acord cu tine. Eu prin iulie am lansat un topic legat de Michael Rensing ( fost portar la Bayern Munchen, 26 de ani). In vara i sa terminat contractul cu Bayern si ghiciti ce? De atunci el nu are echipa. Toti de aici isi bateau ceva de mine ca vezi Doamne cum cred eu ca ar veni in Romania un portar asa bun. Pe transfermarkt valoreaza 1.500.000 euro. Ar veni moca pt ca nu are echipa. Sincer acuma...cand in 4 luni nu iti gasesti echipa accepti si un salariu mai mic in Romania dar macar joci. Parerea mea. Voi ce spuneti? Continuam cu Nonu ? |
|
| Autor |
Maverick
Membru
| Postat la 17-10-2010 21:00 |
|
|
Valias a scris:
AlleXey a scris:
la meciul cu brasov s-a zis ca minca va veni din iarna la CFR.
Da...cica este sigur ca va veni
Nu stiu ce sa zic despre el pentru ca nu l-am vazut cum apara
Sincer? Mai bine aparaTiut |
|