Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 4 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Autor RE: CFR Cluj - Dinamo
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 07-11-2010 22:26
CLUJAN a scris:
simplu CFR-ist a scris:
nothin a scris:
Nu sunt de acord cu decizia lui Paszkany de a nu lasa dinamovistii din afara bucurestiului. Daca vroia ca uistii sa nu intre in stadion de ce nu i-a blocat doar pe cei din judetul Cluj ?

pai daca era pana acolo de ce sa nu-i lase pe clujeni sa intre in sector la jegosi, si sa-i lase pe restu din alba, satu-mare etc.? asa au intrat doar cei din bucale.(s-o vazut acum cati o venit din bucale) smiley)
o sa zica ca asa s-o hotarat cu jandarmeria sa nu intre jegosii de uisti si sa nu fie scandal.

DINAMO, MUIE DINAMO!!!

asta am spus si eu.
si jegosii din p2(uistii) o luat-o bine sa aibe si pentru fratii lor cateii. smiley

A iesit scandal si bataie si doar cu 20-30 suporteri de-ai lor intrati pe stadion....plus ca au aruncat cu diverse obiecte in public si de la p1 si de la tribuna !!!! Ce s-ar fi intamplat daca intrau toti????? Mai bine in asa daca nu stiu sa fie civilizati !!! Sunt niste huligani, si f bine ca nu au fost lasati pe stadion !!!

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 07-11-2010 22:29
Cateva precizari:

In sectorul oaspetilor nu au fost lasati persoanele care erau din judetul CLUJ!!! Toti ceilalti aveau acces, in cazul in care aveau bilet. Foarte multi vroiau sa intre in sectorul dinmovistilor cu bilete de p2, t2, t1, etc, ceea ce stim cu totii ca nu se poate!

In ceea ce priveste scandalul din p2, foarte pe scurt: era un grup de uisti, aprox.25, care nu faceau altceva decat sa ne bage pula in gura, nefiind prima data cand in p2 vin grupuri de usiti, dinamovisti, etc. ASA CEVA NU MAI TOLERAM! Ne-am adunat cativa si..., probabil ati vazut ce a iesit. Nu sunt multe de disctutat pe tema asta Sper ca baietii nostri, care au fost legitimati, sa nu primeasca interdictie.

In alta ordine de idei, bine ca am castigat azi, incet incet urcam in clasament, recuperam ce am pierdut pana acum.

FORZA CFR!!!

smiley
Trimite mesaj privat
VASI-CFR
Membru

Postare: 223
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 07-11-2010 22:59
mesajele din peluza 1 nu is pe nici un site?

Mandru ca sunt CFR-IST
vasi30sept Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 07-11-2010 23:01
Barbur a scris:
Cica vin 1000 de dinamovisti la cluj...

Aia nu-s 1000 la ei pe tot stadionu. Au venit 50 de suporteri adevarati din Buc, si inca vreo 200 de sclavi din Cluj si imprejurimi, care n-au fost lasati la meci. In semn de solidaritate, n-a intrat aproape nimeni, nici din cei veniti din Buc. Banuiesc ca de aia n-au intrat.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
CFR1907
Membru

Postare: 180
Postat la 07-11-2010 23:47
Felicitari galeriei KVSC ca i-ati pus la punct pe pinguinii care s-au pierdut prin p2. Sper ca cei legitimati sa nu primeasca interdictie, sau daca primeasc sa o conteste in justitie. Ca ar fi chiar pacat sa ne trezim cu interdictii pentru nimic.

Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 08-11-2010 00:25
VASI-CFR a scris:
mesajele din peluza 1 nu is pe nici un site?
Nici eu nu am vazut nimic pe siteuri,. Presa cauta sa ne mascheze si sa ne strice imaginea.. ne prezinta la TV in bataie de joc.... chiar,... Dintre cei care au vazut meciul la TV, au surprins astia de la Antena 1 cu camerele, showul cu tortele sau momente faine ale galeriei?

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 08-11-2010 05:47
Raul a scris:
Barbur a scris:
Cica vin 1000 de dinamovisti la cluj...

Aia nu-s 1000 la ei pe tot stadionu. Au venit 50 de suporteri adevarati din Buc, si inca vreo 200 de sclavi din Cluj si imprejurimi, care n-au fost lasati la meci. In semn de solidaritate, n-a intrat aproape nimeni, nici din cei veniti din Buc. Banuiesc ca de aia n-au intrat.

smiley)
pai au intrat
prin min 20 stiu ca m-am uitat catre ei si erau cam 50 de dinamovisti in sectorul lor. I-au scos jandarmii afara pt ca au incercat sa rupa gardul dintre zona lor si restul peluzei.

A fost un meci de vis!

Bafta!
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 08-11-2010 06:32
Foarte foarte putin au aratat la televizor imagini cu P1. O singura data au aratat o torta la TV. Da nu-i stres ca sunt imagini pe internet.

Uite aici cu spectacolul din peluza. http://ultras.sportlocal.ro/cfr-cluj-dinamo-bucuresti-etapa-14.html

Felicitari baieti. Foarte tare.

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 08-11-2010 10:06
CFR1907 a scris:
Felicitari galeriei KVSC ca i-ati pus la punct pe pinguinii care s-au pierdut prin p2. Sper ca cei legitimati sa nu primeasca interdictie, sau daca primeasc sa o conteste in justitie. Ca ar fi chiar pacat sa ne trezim cu interdictii pentru nimic.

E ok treaba, stai linistit. smiley
Trimite mesaj privat
VASI-CFR
Membru

Postare: 223
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 08-11-2010 11:02
http://www.sport.ro/liga-1/suporterii-lui-dinamo-o-dau-in-judecata-pe-cfr-cluj-vezi-ce-pedeapsa-cer-fanii-lui-dinamo.html

Mandru ca sunt CFR-IST
vasi30sept Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postare: 331
Postat la 08-11-2010 11:52
hai sa fim seriosi, se trezeste mitica ala de mihnea ion sa dea in judecata clubul smiley))))) hai k e buna astasmiley

AUGH AUGH AUGH!!!!!

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 08-11-2010 13:07
http://www.citynews.ro/cluj/sport-9/200-de-fani-ai-cainilor-nu-au-fost-lasati-pe-stadion-98615/

cum zice si jandarmeria, maxim 200 au ramas afara.
cat de manipulatoare e presa care inmulteste cu 4 numarul exact.

Editat de simplu CFR-ist la 08-11-2010 14:19
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 08-11-2010 14:19
tortele filmate de la VIP:

http://www.youtube.com/watch?v=pjCI6KThn9M

Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 08-11-2010 14:40
S a vazut ieri ce multi bucuresteni au venit...mana aia de oamnei care au intrat. Sunt blana cateii , sunt balana si miticii de la tv...mie scarba

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 08-11-2010 14:58
XxDraGosHxX a scris:
S a vazut ieri ce multi bucuresteni au venit...mana aia de oamnei care au intrat. Sunt blana cateii , sunt balana si miticii de la tv...mie scarba

acum 2 minute o intrat Paszkany in direct cu mironicaPCH si i-o explicat ce si cum.

Trimite mesaj privat
Naggin
Membru

Postare: 34
Locaţia: Cluj,Manastur
Postat la 08-11-2010 16:01
nu este filmare cu bataia din p2?

Trimite mesaj privat
Maverick
Membru

Postare: 83
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 08-11-2010 16:15
nothin a scris:
Nu sunt de acord cu decizia lui Paszkany de a nu lasa dinamovistii din afara bucurestiului. Daca vroia ca uistii sa nu intre in stadion de ce nu i-a blocat doar pe cei din judetul Cluj ?

Din cate stiu eu, in sectorul galeriei oaspete au voie doar cei cu buletin din orasul echipei ai caror suporteri is ( in cazul asta sa fi avut toti buletin de Bucale)smiley. Si defapt erau acolo vreo 1000 de dinamovisti din toata tara....deci nu aveau voie sa intre acolo. ASTA E REGULAMENTUL, nu e facut de Arpy sau de iuliu si nici de Autostivuitorul Borcea-BUtelie.

P.S: Pe unde ii user-ul ala "Mister" care era dinamovist????
Trimite mesaj privat
Maverick
Membru

Postare: 83
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 08-11-2010 16:23

"nu-mi dau seama de ce se bat fanii CFR-ului intre ei"....comentatorul ala ii prost?smiley noi nu suntem rapidisti sa ne batem intre noi cum au facut ei in urma cu vreo 2 3 lunismiley
Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 08-11-2010 16:45
Maverick a scris:
[quote]nothin a scris:

Ii pe drum, nu l-ai auzit pe borcea ca dinamovistii au facut 4 zile pe drum pana la Cluj?
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 08-11-2010 17:41
NapocA a scris:
Maverick a scris:
[quote]nothin a scris:

Ii pe drum, nu l-ai auzit pe borcea ca dinamovistii au facut 4 zile pe drum pana la Cluj?

pai da, tinand cont ca au taiat toate dealurile... doar ei umbla in haite... nu le-a fost greu sa escaladeze muntii ...

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
Pagina 4 din 5 < 1 2 3 4 5 >
Salt la forum: