Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 5 din 5 << < 2 3 4 5
Autor RE: CFR Cluj - Gloria Buzau
Wotan
Membru

Postare: 198
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 03-08-2008 22:11
steaua, go f*** yourself! (PS: Problema e ca am injurat sau ca am injurat pe alta limba?) smiley
Editat de Mihai_alexandru la 04-08-2008 12:33
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 03-08-2008 22:13
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Fortza CFR!!

Italianule! smiley Traim in Romania! De ce postezi in italiana?

Suntem toti aici de cateva sute sau mii de ani, nu mai conteaza cine au fost primii. Ideea e ca trebuie sa ne suportam asa cum suntem. Si maghiari aud toata ziua in stanga si in dreapta ca se vorbeste romaneste, nu vad de ce ne-am deranja daca ne multiculturalizam un pic si auzim ca altii vorbesc sau scriu in alte limbi in jurul nostru.

Pe mine personal ma incearca un sentiment de mandrie, ardelean fiind ca prima data, roman sau maghiar, pe stadion la cfr toata lumea are un tel comun, si toti traiesc aceleasi simtiri, si nu mai conteaza ce esti!
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
tixmich
Membru

Postare: 82
Locaţia: cluj
Postat la 04-08-2008 08:22
simplu_cfrist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Fortza CFR!!

Suntem toti aici de cateva sute sau mii de ani, nu mai conteaza cine au fost primii. Ideea e ca trebuie sa ne suportam asa cum suntem. Si maghiari aud toata ziua in stanga si in dreapta ca se vorbeste romaneste, nu vad de ce ne-am deranja daca ne multiculturalizam un pic si auzim ca altii vorbesc sau scriu in alte limbi in jurul nostru.

Pe mine personal ma incearca un sentiment de mandrie, ardelean fiind ca prima data, roman sau maghiar, pe stadion la cfr toata lumea are un tel comun, si toti traiesc aceleasi simtiri, si nu mai conteaza ce esti!

pai aud magiarii romana in stanga si in dreapta pt k sunt in ROMANIA.si eu de eram in UNGARIA auzeam maghiara nu??? nu am nik k ei ba dimpotriva sunt majoritatea oameni de treaba da cum a zis si yoCris_Dydy_Edy faza cu steagu a fost nasoala.Asa ca hai sa lasam rautatile de-o-parte sa traim in pace si armonie... da nu faceti din CFR sa parem o "echipa de unguri" cum se crede.Admin scz de off-topic.
CFR CFR CFR CFR CFR CFR!!!!!!!!!!!!!! smiley smiley

[URL=http://img18.imageshack.us/i/63781781.jpg/][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3808/63781781. Trimite mesaj privat
sEMeDO16
Membru

Postare: 412
Postat la 04-08-2008 08:27
ii enervant si la meciuri cand ii vezi ca vorbesc doar in maghiara... pai ce dreaq ma.. suntem in ROMANIA
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
Postat la 04-08-2008 09:36
simplu_cfrist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Fortza CFR!!

bai frate yo n-am nimika cu tine sau cu comunitatea maghiara... nu ai nici cea mai mica vina ca te afli in romania,.. asta e o chestiune de epoca... Nici un maghiar n-are nici o vina ,.... shi normal ca auzi Romana doar traiesti in Romania,.... faza e alta.... dupa ce se poate vedea din avion, ce ura a uni oameni incultzi pe voi ,...voi la mai datzi si motive.... Eu sunt de parere sa se interzica pe stadion orice fel de steag (al romaniei sau al altei tzari) si sa se dea voie numai cu steaguri ALB-VISINI,... e logic,....sustzinem echipa CFR nu natzionala Romaniei sau a Ungariei.... eu consider ca e o treaba buna sa se incerce si o sa vedem clar cum scandalurile rasiste se sting... eu unu nu prea intzeleg de ce venitzi cu steagurile alea ,.... va simtitzi mai bine sau mai patriotzi??? e o mare gresheala ,..... dak nu se ia masuri o sa se vada peste un an doi cum Poli si alte echipe din provincie ne iau mult inainte la numarul de suporteri,.... de ce? ,...pentru ca tribuna CFR-ului a ajuns o trupa de marsh antirasisti... si romani nu sunt inferiori la faza asta...... Admin scuza-mi devierea de la subiect!...

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
cvis
Membru

Postare: 277
Locaţia: Iasi
Postat la 04-08-2008 10:02
mihai minca: "cfr nu prea are fata de liga"
sa mori tu? smiley

Editat de cvis la 04-08-2008 10:03
Trimite mesaj privat
sEMeDO16
Membru

Postat la 04-08-2008 10:18
da cand o fost steag cu ungaria in peluza? ca io nam vazut niciodata
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postat la 04-08-2008 10:33
simplu_cfrist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Fortza CFR!!

Stai smiley Ca nu m-am legat de tine. A fost o aluzie fina... cred... smiley

yoCris_Dydy_Edy a scris:
bai frate yo n-am nimika cu tine sau cu comunitatea maghiara...
nu ai nici cea mai mica vina ca te afli in romania,..
ce ura a uni oameni incultzi pe voi ,...voi la mai datzi si motive....
eu unu nu prea intzeleg de ce venitzi cu steagurile alea ,.... va simtitzi mai bine sau mai patriotzi???

Sunt roman get beget si recunosc ca spre rusinea mea am votat de vre doua ori cu funar smiley . Insa cred ca sunt unul dintre cei mai toleranti oameni, atat timp cand ceva sau cineva nu ma lezeaza fizic cu ceva pe mine sau pe ceva ce posed. Cand despre lezarea psihica sau vizuala provocata ca aud pe cineva vorbind maghiara sau vad un steag cu verde, sa fim seriosi...

Eu cred ca discutia deja a degenerat... Poate topicul ar trebui inchis si sa ne concentram pe rapid smiley
simplu_cfrist
Membru

Postat la 04-08-2008 10:38

hai sa readucem discutia in termeni normali:

voi cum ati vazut suporterii la primul meci? Impresia mea a fost: stadionul plin, galeria super, oameni venit in plus de s-a umplut stadionul, bag mana in foc o treime din ei pentru prima data la vreun meci al CFR-ului... Pe ce ma bazez cand spun asta: numai eu stiu doar vreo 3 colegi de ai mei care nu au mai fost la nici un meci pana acum, tribuna nu a raspuns cum trebuie galeriei la "CFR-victorie", samanta mai multa ca de obicei...
ro_bogdan
Membru

Postare: 124
Locaţia: Alba Iulia
Postat la 04-08-2008 10:52
smiley E bine, pentru un meci cu gloria buzau ... asa de plin era doar cand jucam cu dinamo, steaua, rapid .... oare ce va fi acum la un meci cu echipe deastea mai bune ? smiley

Trimite mesaj privat
Dambul Rotund
Membru

Postare: 120
Locaţia: Cluj
Postat la 04-08-2008 11:25
Sa nu ne imbatam cu apa!
Am batut doua echipe care au pierdut si celalalt meci pe care l-au jucat.
Probabil, ambele se vor bate pentru evitarea retrogradarii.
Sambata avem, din contra, cel mai greu meci al sezonului. Va fi testul pentru Andone, pe care eu il contest 100%. Daca vom juca slab, cred ca ar trebui sa plece. Problema lui este ca nu stie sa aleaga un 11 de baza, nu vede valoarea jucatorilor, postul pe care ar trebui sa joace. Norocul lui este ca lotul e asa de bun, ca e greu sa pierzi si daca antrenor ar fi o pensionara! Aseara l-am studiat mult pe Ruiz. Fiind la P2, poti sa vezi bine (in a doua repriza) cum se misca fiecare pe faza ofensiva. Ei bine, acest Ruiz se straduie saracul, dar atata poate. Nu are destula tehnica, nici viteza, nici explozie, nici joc fara minge, e foarte, foarte departe de Fabbiani. Sunt curios daca meciurile din Argentina vor fi la tv si in acest sezon. Mi-ar placea sa-l vad in cateva meciuri. In etapa din 17 august, Newell's joaca cu Boca sau cu River, sper sa dea meciul in direct.
Trimite mesaj privat
ispatar
Membru

Postare: 9
Postat la 04-08-2008 14:46
Aprop de meci. A fost frumos ca stadionul a fost aproape plin. Galeria frumoasa. Publicul minunat. Ce m-a deranjat cel mai mult sunt injuriile aduse asupra lui Steaoa si Becali. Nici mie nu imi plac, dar chiar trebuie sa ii injuram la fiecare 20 de minute. Eu zic ca decat sa ii injuram pe altii mai bine ne-am sustine echipa. Publicul clujean si galeria chiar a fost remarcata pentru fair-playul ei. Eu as vrea sa ramanem la fel.
Trimite mesaj privat
sEMeDO16
Membru

Postat la 04-08-2008 18:50
eh, mie imi tresarea inima cand strigam un m** stoaia smiley ... mai trebuie si dastea
Trimite mesaj privat
Pagina 5 din 5 << < 2 3 4 5
Salt la forum: