| Autor |
RE: EL: CFR Cluj - FK Sarajevo |
eu cfristul
Membru
Postare: 190
| Postat la 20-08-2009 21:06 |
|
|
|
Raoul CFR a scris:
Pe mine nu de rezultat ma doare cel mai mult. Nu rezultatele neaparat ma intereseaza .. vreau sa vad echipa jucand cu daruire si motivatie. In fine .. ne vedem joi :-)
asa ceva no sa vezi ,pana cand nu vom avea jucatori romani.strainii sunt mercenari(mai sunt ctv exceptii)(ex:tony..) |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 20-08-2009 21:33 |
|
|
eu cfristul a scris:
Raoul CFR a scris:
Pe mine nu de rezultat ma doare cel mai mult. Nu rezultatele neaparat ma intereseaza .. vreau sa vad echipa jucand cu daruire si motivatie. In fine .. ne vedem joi :-)
asa ceva no sa vezi ,pana cand nu vom avea jucatori romani.strainii sunt mercenari(mai sunt ctv exceptii)(ex:tony..)
Pe de o parte ai dreptate, pe de alta nu. Jucatorii romani pot fi la fel de mercenari ca cei straini, exceptii fiind cei crescuti de club. Totusi as fi multumit daca i-as vedea pe toti jucand ca Toni, Cadu, Kone, Traore, Deac. L-am pus aici si pe Deac pentru ca imi place de el ca vrea, chiar daca nu prea poate.
Si ce sa vorbim de pepiniere de jucatori .. inafara de craiova unde echipa e aproape numa din olteni si la Steaua unde e foarte bine structurata baza pentru juniori in Romania e cam vraiste la capitolul asta. In plus.. la noi mai degraba ii baga pe cocotierii si invizibilii eidimar si nei si cine mai stie cum ii cheama pe restu decat sa ii joace pe Borostean sau Deac sau alti jucatori tineri romani, care oricum sunt mai buni.
In plus.. campaniile de transfer pro portughezi si sud-americani de mana a doua a clubului nu da alte solutii antrenorului.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Editat de Raul la 20-08-2009 21:33 |
|
| Autor |
ecristiano
Membru
Postare: 33
Locaţia: CLuJ
| Postat la 20-08-2009 22:04 |
|
|
Joi toata lumea la stadion ca nu sunt scumpe bilestele... si sa ne sustinem echipa! Sper sa vedem alt joc. Forta CFR Cluj! CFRist pe viata!
CFR CFR numele tau e VICTORIE! |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 20-08-2009 22:09 |
|
|
|
ecristiano a scris:
Joi toata lumea la stadion ca nu sunt scumpe bilestele... si sa ne sustinem echipa! Sper sa vedem alt joc. Forta CFR Cluj! CFRist pe viata!
Subscriu.
http://videos.sapo.pt/LAIuKBWZ9nbLDFHYv9Yy
http://videos.sapo.pt/OjqmaYdUpQAhIeHThrrb
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean
Editat de vidrean la 20-08-2009 22:15 |
|
| Autor |
NuMAICFR
Membru
Postare: 90
| Postat la 20-08-2009 22:12 |
|
|
|
Gunoaiele de jucatori, cu exceptia la 2-3, n-au vrut sa joace astazi. Cat mai e dispus Pascani sa plateasca incompetenta, putoarea, lipsa de daruire, lenea, zeflemismul? |
|
| Autor |
andrei6000
Membru
Postare: 62
Locaţia: Chicago
| Postat la 20-08-2009 22:35 |
|
|
inca un meci in care indolenta a facut diferenta.
eu chiar nu pot sa inteleg cum se poate schimba fata echipei atat de radical in mijlocul unui meci. la fel ca si in meciul cu Steaua si in multe alte meciuri, jucam bine vreo jumate de ora, aratam ca suntem clar peste ei ca valoare, dupa care o lasam mai moale si de-abia scoatem un egal.
e adevarat ca golul lui Kone de azi a fost incorect anulat, dar de ce asta a determinat o retragere imediata a echipei noastre care a continuat tot restul meciului?
nu stiu daca e vina lui Conceicao sau a jucatorilor, dar ceva trebuie schimbat la psihologia jucatorilor. si anul trecut prin primavara, cand inca mai aveam sanse la titlu am pierdut ca fraierii puncte in meciuri pe care le-am avut clar in mana. faptul ca dupa aia am reusit sa castigam niste meciuri cand deja era clar ca mergem in Cupa UEFA nu a insemnat mare lucru pentru mine.
daca se intampla sa luam ceva gol pe contraatac la Cluj peste o saptamana putem sa pierdem o calificare pe care ar fi trebuit deja sa o avem in buzunar.
eu personal sunt dezamagit de CFR-ul din acest inceput de sezon chiar daca nu am pierdut inca nici un meci. |
|
| Autor |
cfr_rapp
Membru
Postare: 454
| Postat la 20-08-2009 23:17 |
|
|
Parca era alta daruire acuma 4 ani cand ne calificam pana in finala inter-toto cu niste jucatori mult mai slabi dar cu o daruire iesita din comun, imi amintesc ca Tilinca fugea si dupa mingile care parea pierdute, iar uneori reusea sa recupereze mingea.
Cred ca avem nevoie de jucatori dispusi sa se daruiasca 100% pentru echipa nu 100% pentru el (aici ma refer la culio si dubarbier care si-au cam luato in cap)
Trebuie sa ii imbingem catre victorie joi. Daca va fi atmosfera de la meciul cu Chelsea sunt sigur ca ne vom califica. FORZA CFR !!! |
|
| Autor |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
| Postat la 21-08-2009 06:37 |
|
|
In retur va fi cu totul altceva ! Intr-un fel e bun si acest egal pentru ca vor tratata returul cu maxima seriozitate ! Vom invinge, eu zic la scor ... HAIDE DRAGA CFR !
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!! |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 21-08-2009 07:42 |
|
|
|
cfr_rapp a scris:
Parca era alta daruire acuma 4 ani cand ne calificam pana in finala inter-toto cu niste jucatori mult mai slabi dar cu o daruire iesita din comun, imi amintesc ca Tilinca fugea si dupa mingile care parea pierdute, iar uneori reusea sa recupereze mingea.
Cred ca avem nevoie de jucatori dispusi sa se daruiasca 100% pentru echipa nu 100% pentru el (aici ma refer la culio si dubarbier care si-au cam luato in cap)
Trebuie sa ii imbingem catre victorie joi. Daca va fi atmosfera de la meciul cu Chelsea sunt sigur ca ne vom califica. FORZA CFR !!!
acu 4 ani ne calificamm cu jucatori romani ei stiau cat de greu e sa tragi pentru o calificare pentru ca nu erau la nivelul actual
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Editat de Voda Toamna lui 1500 la 21-08-2009 07:43 |
|
| Autor |
eu cfristul
Membru
Postare: 190
| Postat la 21-08-2009 08:27 |
|
|
|
acuma avem echipa buna,zic eu,insa namvem antrenor pe masura. |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 21-08-2009 08:48 |
|
|
care echipa?poate avem individualitati,ceea ce nu inseamna ca avem echipa.o echipa adevarata ii urziceni de anu trecut,fara individualitati au jucat ca o echipa la noi fiecare jucator joaca pt el,nu chiar fiecare dar sunt putine exceptii!
|
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 21-08-2009 08:53 |
|
|
|
NuMAICFR a scris:
Gunoaiele de jucatori, cu exceptia la 2-3, n-au vrut sa joace astazi. Cat mai e dispus Pascani sa plateasca incompetenta, putoarea, lipsa de daruire, lenea, zeflemismul?
Un pic mai mult respect prietene !
Daca esti chiar asa de ofensat, nu te mai uita la meciurile jucate de "Gunoaiele astea de jucatori"
In plus din postarile tale deduc ca s-ar putea sa fi unul din fanii echipei de liga a 2-a spre a 3-a. |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 21-08-2009 09:03 |
|
|
Cam toata lumea pe aici vad ca e foarte agresiva la adresa jocului echipei. In parte aveti dreptate, insa as fi vrut sa vad comentariile voastre daca golul (perfect valabil) al lui Kone era validat.
Probabil ca i-ati fi facut eroi pe toti !
Intr-adevar au fost cateva meciuri in care am redus turatia dupa ce am condus, insa sa nu uitam ca pana acum echipa nu a pierdut nici un meci, chiar daca a jucat cu contracandidate la titlu (Urziceni, Steaua) si chiar daca (se pare ca toti uitati asta) am fost tocati de comisii !!!
Cred ca o atitudine mult mai constructiva ar fi sa incurajam echipa si sa fim alaturi de ei, pentru ca mi se pare evident ca se incearca pe toate caile sa ni se puna bete in roate (vezi deciziile comisiilor, criticate pana si de jurnalistii sportivi platiti din branza oierului).
Si asa jucatorii sunt cu nervii intinsi la maxim din cauza deciziilor astea aberante, daca sunteti suporteri sustineti-i, nu le dati in cap!!!
Nu fiti suporteri ca samantarii pe care ii criticati tot timpul ca scandeaza doar cand da CFR-ul gol ! |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
| Postat la 21-08-2009 09:07 |
|
|
|
Raoul CFR a scris:
Poate a fost numai visul Champion League sau a fost Trombeta sau mostenirea lui Ando, dar altfel jucam anul trecut. Eu unul prefer sa joc frumos si sa mai si pierd din cand in cand (cu panduri si poli din deplasare, turul sezonului trecut de exemplu) decat sa castig la limita... sau sa scot egaluri rusinoase.
Cum am vazut eu meciul de ieri:
- atitudine de echipa mica la fel ca la meciul cu Steaua. Daca esti in avantaj minim bagi autobaza. Te retragi si stai cu fundul in poarta. Matematic vorbind, daca ii lasi pe aia se atace si tu te aperi le dai sansa sa isi creeze ocazii, si tot matematic la nu stiu cate ocazii vine si un gol. Ori cat de fix te-ai apara, o greseala individuala poate sa apara... (a se vedea meciul cu Bordeaux din CL din deplasare).
- Doamne feri sa facem si noi scor candva... Daca avem un avantaj minim jucam la rezultat... Cand am facut scor ultima data? in returul trecut, 3-0 cu vaslui... Toate meciurile sunt pregatite la rezultat, prevad ca marele concecicao pregateste meciul retur pentru 0-0 si ma tine 95 de minute ca pe ace...
- arbitru slab, jenibil... vrem albitrii din afara dar cred ca si craciunescu jr e mai bun ca el;
- noi am jucat tot timpul in 10 daca nu in 9... Nei neexistent, apoi la fel si Edimar care m-a convins in meciul cu Otelul de altfel...
- Daca a mai vrut un mijlocas la inchidere de ce naiba Leao si nu Muresan?
- cu Leao, Edimar, Nei nu o sa luam campionatul in veci...
- comentatori de toata jena desi personal imi place DigiSport atat ca si continut cat si ca atitudine sunt peste gsp si sport.ro... La un moment dat era stancioiu la noi in poarta... Nu ca erau perfecti, dar mie imi e dor deja de mironica si vajeu... |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 21-08-2009 10:04 |
|
|
|
CFR Sibiu a scris:
Cam toata lumea pe aici vad ca e foarte agresiva la adresa jocului echipei. In parte aveti dreptate, insa as fi vrut sa vad comentariile voastre daca golul (perfect valabil) al lui Kone era validat.
Probabil ca i-ati fi facut eroi pe toti !
Intr-adevar au fost cateva meciuri in care am redus turatia dupa ce am condus, insa sa nu uitam ca pana acum echipa nu a pierdut nici un meci, chiar daca a jucat cu contracandidate la titlu (Urziceni, Steaua) si chiar daca (se pare ca toti uitati asta) am fost tocati de comisii !!!
Cred ca o atitudine mult mai constructiva ar fi sa incurajam echipa si sa fim alaturi de ei, pentru ca mi se pare evident ca se incearca pe toate caile sa ni se puna bete in roate (vezi deciziile comisiilor, criticate pana si de jurnalistii sportivi platiti din branza oierului).
Si asa jucatorii sunt cu nervii intinsi la maxim din cauza deciziilor astea aberante, daca sunteti suporteri sustineti-i, nu le dati in cap!!!
Nu fiti suporteri ca samantarii pe care ii criticati tot timpul ca scandeaza doar cand da CFR-ul gol !
Suporterii echipei au dreptul si sa critice nu doar sa sustina echipa. Fii sigur ca deja la majoritatea le-a trecut supararea, dar mie personal ca si la multi altii imi este greu sa accept aceasta tactica de relaxare dupa marcarea primului gol. Nu poti sa aperi un 1-0 tot meciul si sa stai cu sufletul la gura sa nu te egaleze. Am ajuns sa imi doresc sa marcheze prin minutul 89.
Daca la Roma la 2-1 am fi aplicat aceeasi tactica crezi ca am mai fi castigat acel meci?
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean
Editat de vidrean la 21-08-2009 10:23 |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

| Postat la 21-08-2009 10:39 |
|
|
stiti cumva joia viitoare de la ce ora o sa fie returul? sa stiu cum imi planific ziua de pe acum ca o sa fie una plina  |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 21-08-2009 11:03 |
|
|
Returul va avea loc joi 27.08.2009 de la ora 19.45

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
simplu_cfrist
Membru

| Postat la 21-08-2009 11:33 |
|
|
|
krucifix a scris:
Returul va avea loc joi 27.08.2009 de la ora 19.45
mersi  |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 21-08-2009 20:28 |
|
|
sper sa fie un stadion plin
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 22-08-2009 06:44 |
|
|
|
eu cfristul a scris:
acuma avem echipa buna,zic eu,insa namvem antrenor pe masura.
avem, avem de toate insa nu avem darurire, spiritul de alta data
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|