| Autor |
RE: CFR 1907 CLUJ – FC TIMISOARA |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
| Postat la 27-10-2009 20:15 |
|
|
|
Sinnocent a scris:
Comentariu de pe Romanian Ultras:
CFR_ULTRAS
Oct 27th, 2009 at 10:35
Voi astia de la Timisoara de ce nu ati acceptat sa veniti la o lupta corecta? Voi numai cand sunteti in grupuri mari sunteti tari. Ca in rest sunteti niste fricosi. Noi vom fi mereu Gruppo Gara 2006.
Ce e asta? Explicati, nu imi stergeti mesajul.
tu n-ai ce face toata ziua de stai pe site-urile alea?
apropo, acolo paote sa scrie fiecare cu orice nume 
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 27-10-2009 20:38 |
|
|
Brebitzon a scris:
Deci realistic vorbind nu avea cum sa arunce cineva de la ei asa de departe o petarda de marimea unei pietre.Nu are logica si oricat de rai si de huligani is cei de la timisoara nu cred ca au asa forta sa arunce o petarda 70 de metrii.Au venit la noi in oras si au facut tambalau.Mai avem mult de invatat de la ei daca vrem sa avem si noi o galerie prezentabila.Ei nu se joaca dea ultrasii ca si noi.Uitati-va si voi pe poze facute la meciuri si uitati-va cum canta si cum arata toti.Mai avem mult si bine pana ajungem ca si ei.Nu are rost sa ne mintim.Sunt mult peste noi.Polate o sa credeti ca simpatizez cu ei dar chiar din tribuna noastra a venit petarda.Sa si gandim inainte sa vorbim 
Imi place cum esti penal si ai scris mare la Locatie CLUJ (nu cred ca este cineva destul de prost sa nu se prinda ca esti timisoarean) .. si apropo .. te da de gol IDu cu 1921 in el 
Edit: Dar realistic vorbind, eu nu cred ca petarda a zburat din sectorul timisorenilor.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Editat de Raul la 27-10-2009 20:39 |
|
| Autor |
gobbytzu
Membru
Postare: 117
Locaţia: Cluj-napoca
| Postat la 27-10-2009 20:38 |
|
|
Brebitzon a scris:
Deci realistic vorbind nu avea cum sa arunce cineva de la ei asa de departe o petarda de marimea unei pietre.Nu are logica si oricat de rai si de huligani is cei de la timisoara nu cred ca au asa forta sa arunce o petarda 70 de metrii.Au venit la noi in oras si au facut tambalau.Mai avem mult de invatat de la ei daca vrem sa avem si noi o galerie prezentabila.Ei nu se joaca dea ultrasii ca si noi.Uitati-va si voi pe poze facute la meciuri si uitati-va cum canta si cum arata toti.Mai avem mult si bine pana ajungem ca si ei.Nu are rost sa ne mintim.Sunt mult peste noi.Polate o sa credeti ca simpatizez cu ei dar chiar din tribuna noastra a venit petarda.Sa si gandim inainte sa vorbim 
ma da destept te-o mai facut mata!! ai fost la meci sa vezi ce sa intamplat sau vb numa asa de destept ce esti?? prostule!! a fost o artificie dinaia cum vezi tu de 1 decembrie,doar ca mai mica,si tampitii de timisoreni au dat inspre peluza noastra,s-a lovit de gard si a zburat paralel cu gazonul direct in prostu de Bonfim!!... |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

| Postat la 27-10-2009 21:33 |
|
|
|
Brebitzon a scris:
Am uitat sa adug ca daca ai avea tu dreptate(desi nu are cum)petarda ar fi explodat pana sa loveasca gardul si sa zboare 60 de metrii.
Ti-am zis. Nu te mai da CFRist ca esti patetic.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 27-10-2009 22:23 |
|
|
ce s-o inmultit aek-istii in ultima vreme pe aici..
edit: tu esti unu din copiii aia negrii si slabi ce stateau acolo sus in sectorul oaspetiilor? sau aia erau gruppo soarelui sau gruppo lunii?
suntem pe drum.. venim acum..
Editat de simplu CFR-ist la 27-10-2009 22:26 |
|
| Autor |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 28-10-2009 06:03 |
|
|
Brebitzon a scris:
nu era petarda ,era o racheta pe care de obicei o folosesti de revelion si care era trasa din P1 sector oaspeti. as adauga un singur lucru-comportamentul acestor animale,acestor retardati,poponari,jeguri,cretini,suboameni NU O SA FIE EXEMPLU DE URMAT;CEL PUTIN PENTRU MINE SI PENTRU CEI DIN JURUL MEU.
FC FULGEROROCAROBRAGADIROAEKAKAPOOLITIMISOARA IMI INSPIRA O STARE DE VOMA DE NEDESCRIS.
uite ,eu nu sunt ultra,nici nu o sa fiu,dar e cale fffff lunga pana o grupare sau o peluza va ajunge in Romania ultra,si asta in sensul bun al cuvantului. du-te frate si fa-i o felatie patronului tigan si venereaza-l pe acei derbedei care mana-n mana cu jandarmeria aproape k ne-au facut felul amu cativa ani in TM. |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 28-10-2009 10:58 |
|
|
madarasz lorant a scris:
Brebitzon a scris:
nu era petarda ,era o racheta pe care de obicei o folosesti de revelion si care era trasa din P1 sector oaspeti. as adauga un singur lucru-comportamentul acestor animale,acestor retardati,poponari,jeguri,cretini,suboameni NU O SA FIE EXEMPLU DE URMAT;CEL PUTIN PENTRU MINE SI PENTRU CEI DIN JURUL MEU.
FC FULGEROROCAROBRAGADIROAEKAKAPOOLITIMISOARA IMI INSPIRA O STARE DE VOMA DE NEDESCRIS.
uite ,eu nu sunt ultra,nici nu o sa fiu,dar e cale fffff lunga pana o grupare sau o peluza va ajunge in Romania ultra,si asta in sensul bun al cuvantului. du-te frate si fa-i o felatie patronului tigan si venereaza-l pe acei derbedei care mana-n mana cu jandarmeria aproape k ne-au facut felul amu cativa ani in TM.
Macar daca ar fi avut curajul papagalul asta de mai sus sa recunoasca de unde e ... asa cum zicea Raul, mai e si prost pe deasupra, se da de gol imediat cu '1921' in id (apropos, e o chestie interesanta ca aia din Bragadiru sa aiba echipa inca de la 1921).
Cat despre racheta, mi se pare clar ca a fost aruncata de cimisoreni ... timing-ul e destul de sugestiv...intai au aprins tortele, si au facut fum si agitatie mare in sectorul lor, normal ca nu se mai putea observa nimic pe camerele de supraveghere (ceea ce a fost confirmat de jandarmi) ...si in timpul asta unul din ei a lansat racheta (cum ziceai si tu, una de genul celor lansate de revelion, nu trebuie mare arsenal pt asta).
Mi se pare evident de asemenea ca totul a fost premeditat, peste tot ai lor au spus inainte de meci ca vor sa se razbune pt cupa. |
|
| Autor |
fcptm
Membru
Postare: 2
| Postat la 28-10-2009 11:04 |
|
|
madarasz lorant a scris:
Brebitzon a scris:
nu era petarda ,era o racheta pe care de obicei o folosesti de revelion si care era trasa din P1 sector oaspeti. as adauga un singur lucru- comportamentul acestor animale,acestor retardati,poponari,jeguri,cretini,suboameni NU O SA FIE EXEMPLU DE URMAT;CEL PUTIN PENTRU MINE SI PENTRU CEI DIN JURUL MEU.
uite ,eu nu sunt ultra,nici nu o sa fiu,dar e cale fffff lunga pana o grupare sau o peluza va ajunge in Romania ultra,si asta in sensul bun al cuvantului. du-te frate si fa-i o felatie patronului tigan si venereaza-l pe acei derbedei care mana-n mana cu jandarmeria aproape k ne-au facut felul amu cativa ani in TM.
ungure uite un exemplu de comportament enumerat de tine mai sus http://www.youtube.com/watch?v=TGxC24yY2IQ
Editat de fcptm la 28-10-2009 11:06 |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 28-10-2009 11:11 |
|
|
Nu inteleg ce cauta pi.zzde cimisorene pe forum si fac scandal.. Admin sau moderatori sariti pe ei si impuscatii ca pe ciori... ban pt toti... Logoul siteul e <Siteu-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj> nu sa intre orice panarama si sa ne jigneasca si sa ne faca si unguri.. ban la muisoreni..

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 28-10-2009 11:11 |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 28-10-2009 11:52 |
|
|
|
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Nu inteleg ce cauta pi.zzde cimisorene pe forum si fac scandal.. Admin sau moderatori sariti pe ei si impuscatii ca pe ciori... ban pt toti... Logoul siteul e <Siteu-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj> nu sa intre orice panarama si sa ne jigneasca si sa ne faca si unguri.. ban la muisoreni..
eu zic ca in primul rand sa iti verifici posturile si sa vezi ce contin, apoi sa comentezi de altii
de unde atata infantilitate? |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 28-10-2009 12:55 |
|
|
ba baieti, acum am vazut pe cheferetv. net un comentariu postat si clipu asta atasat:
http://www.youtube.com/watch?v=Tez8fjma28c
priviti intre secundele 4 si 7.
si cred ca am incheiat discutia cu petarda. mai grav este ca nu s-o putut observa asta pe un sistem de supraveghere performant(dupa spusele jandarmeriei) si se vede clar pe o filmare facuta cu un telefon.
iar aek-isti(timisoreni ce-or fi) dupa faza asta mi se par cei mai penibili din toata tara. adica sigur se stia cei care au fost prezenti al meci ca ei au aruncat-o, dar sa iesi si sa dai declaratie(paul prodana unul dintre liderii cvucs) ca sigur nu ei au dat-o e ipocrit. nu vorbesc de oficiali pt ca e clar ca ei nu aveau ce zice altceva(chivorchian jura ca a vazut-o venind din spate de la t1).
mi-s curioas acum ce vor zice ziarele din buc. si televiziunile dupa ce vor vedea clipul asta, daca dupa o filmare in care se vedea mingea si aia o zis ca-i petarda, racheta etc. si o tras concluzia ca clar nu timisorenii au aruncat-o.
cel putin ar trebui sa-si ceara scuze conducerea aek-ului, liderul ala de galerie, si toti jurnalistii idioti.
p.s muie jandarmeria romana.
suntem pe drum.. venim acum..
Editat de simplu CFR-ist la 28-10-2009 13:05 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

| Postat la 28-10-2009 13:19 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
si cred ca am incheiat discutia cu petarda.
Cam asa ceva 

|
|
| Autor |
cefr_ist
Membru
Postare: 23
Locaţia: cluj-napoca
| Postat la 28-10-2009 13:30 |
|
|
|
se aude clar cand ii lansata racheta de la ei din sector, huligani borati |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

| Postat la 28-10-2009 13:55 |
|
|
Daca priviti cu atentie intre secundele 3 si 6 o sa vedeti si flama de la pocnitoare.. deci s-a pus stampila... Puli cu stadionul suspendat..

www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|
| Autor |
fcptm
Membru
Postare: 2
| Postat la 28-10-2009 14:13 |
|
|
simplu CFR-ist a scris:
ba baieti, acum am vazut pe cheferetv. net un comentariu postat si clipu asta atasat:
si cred ca am incheiat discutia cu petarda. mai grav este ca nu s-o putut observa asta pe un sistem de supraveghere performant(dupa spusele jandarmeriei) si se vede clar pe o filmare facuta cu un telefon.
iar aek-isti(timisoreni ce-or fi) dupa faza asta mi se par cei mai penibili din toata tara. adica sigur se stia cei care au fost prezenti al meci ca ei au aruncat-o, dar sa iesi si sa dai declaratie(paul prodana unul dintre liderii cvucs) ca sigur nu ei au dat-o e ipocrit. nu vorbesc de oficiali pt ca e clar ca ei nu aveau ce zice altceva(chivorchian jura ca a vazut-o venind din spate de la t1).
mi-s curioas acum ce vor zice ziarele din buc. si televiziunile dupa ce vor vedea clipul asta, daca dupa o filmare in care se vedea mingea si aia o zis ca-i petarda, racheta etc. si o tras concluzia ca clar nu timisorenii au aruncat-o.
cel putin ar trebui sa-si ceara scuze conducerea aek-ului, liderul ala de galerie, si toti jurnalistii idioti.
ce să vedem? blitz-urile de la aparatele foto.. de la tribuna voastră a doua.. se văd pe toată durata filmulețului dacă ești atent.
normal că sistemul vostru de supraveghere performant nu a surprins nimic pentru că în momentul aprinderii torțelor toate camerele erau pe timișoreni și nu s-a văzut că racheta a venit de la clujenii care erau la peluza voastră de sus de la etaj. Chiar pe filmulețul ăsta se vede cum se întoarce o fată și se uită în sus deasupra ei când aude racheta că pleacă prin secundele 4-7 |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

| Postat la 28-10-2009 14:26 |
|
|
am reusit sa surprind flama..

www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 28-10-2009 14:27 |
|
| Autor |
Kaya
Membru

Postare: 161
| Postat la 28-10-2009 14:28 |
|
|
si eu am crezut prima oara ca e racheta, dar e blit 
voi radeti de mine ca sunt diferit, eu rad de voi ca sunteti toti la fel |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

| Postat la 28-10-2009 14:30 |
|
|
fcptm a scris:
simplu CFR-ist a scris:
ce să vedem? blitz-urile de la aparatele foto.. de la tribuna voastră a doua.. se văd pe toată durata filmulețului dacă ești atent.
normal că sistemul vostru de supraveghere performant nu a surprins nimic pentru că în momentul aprinderii torțelor toate camerele erau pe timișoreni și nu s-a văzut că racheta a venit de la clujenii care erau la peluza voastră de sus de la etaj. Chiar pe filmulețul ăsta se vede cum se întoarce o fată și se uită în sus deasupra ei când aude racheta că pleacă prin secundele 4-7
ideea e ca exista camere fixe pe fiecare sector, deci daca era de la noi se identifica sigur.
ciudat e ca dupa incidentele' de la meciu cu roma, aia de la paza au venit si au zis exact cine a fost implicat pe nime in plus sau in minus, iar acum nu-l pot identifica pe ala care o aruncat petarda.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
CFR Sibiu
Membru
Postare: 115
Locaţia: CJ
| Postat la 28-10-2009 14:32 |
|
|
fcptm a scris:
simplu CFR-ist a scris:
normal că sistemul vostru de supraveghere performant nu a surprins nimic pentru că în momentul aprinderii torțelor toate camerele erau pe timișoreni și nu s-a văzut că racheta a venit de la clujenii care erau la peluza voastră de sus de la etaj. Chiar pe filmulețul ăsta se vede cum se întoarce o fată și se uită în sus deasupra ei când aude racheta că pleacă prin secundele 4-7
Amice, mari ultrasi mai sunteti ! Ati facut-o lata si acum nu mai stiti cum sa negati totul, barbati adevarati ! Nu vezi ca gandesti cu fracturi de logica, la fel ca patronul vostru care va minte de ani de zile ca echipa pe care o sustineti e poli si nu Aek Fulgerul Bragadiru ? Poate ne spui si noua cine a avut torte si le-a aruncat pe teren in acelasi timp ... sau cine a anuntat public cu multe zile inainte de meci ca vine la Cluj sa se razbune dupa meciul din cupa ? |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

| Postat la 28-10-2009 14:33 |
|
|
ala nu e blitz.... aia e petarda.. in zona din spatele petardei nu exista oameni.. plus.. sa fim seriosi.. nu asa arata un blitz...

www.youtube.com/user/ecristiano18 |
|