Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 5 din 7 << < 2 3 4 5 6 7 >
Autor RE: Alba Iulia - CFR Cluj
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 01-11-2009 21:01
tommyka21 a scris:
nu este adevarat ce spui! Sa vi si sa injuri ca scula ta e mai mare decat a suporterilor albei si chestii de genu asta nu caracterizeaza cfr-ul.Cat despre scaune in gruia de ce nu sariti pe ele?? oare sunt mai rezistente?? Imi pare rau nu o sa te jignesc desi tu ai facut-o... Daca aceste lucruri ti se par normal cand te uiti acasa la televizor sa rupi 1 scaun 2 ca doar nu conteaza! Curios daca te-ai comporta la fel si in strainatate unde te-ar salta jandarmii dupa asemenea incidente. Chiar nu am ce discuta cu asemenea oameni carora li se pare normal sa rupa scaune si garduri! Eu stiam galeria CFR-ului unu civilizata care nu se asemana cu niciuna din alte galerii din tara dar se pare ca m-am inselat! Oricum rusine pt ce ati facut smiley

tin sa-ti zic ca in gruia se sare pe scaune.smiley

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 01-11-2009 21:04
tommyka21 a scris:
nu este adevarat ce spui! Sa vi si sa injuri ca scula ta e mai mare decat a suporterilor albei si chestii de genu asta nu caracterizeaza cfr-ul.Cat despre scaune in gruia de ce nu sariti pe ele?? oare sunt mai rezistente?? Imi pare rau nu o sa te jignesc desi tu ai facut-o... Daca aceste lucruri ti se par normal cand te uiti acasa la televizor sa rupi 1 scaun 2 ca doar nu conteaza! Curios daca te-ai comporta la fel si in strainatate unde te-ar salta jandarmii dupa asemenea incidente. Chiar nu am ce discuta cu asemenea oameni carora li se pare normal sa rupa scaune si garduri! Eu stiam galeria CFR-ului unu civilizata care nu se asemana cu niciuna din alte galerii din tara dar se pare ca m-am inselat! Oricum rusine pt ce ati facut smiley

Tipule... chiar esti pe dinafara!
te uiti la strainatate prin televizor si totul e mai frumos
in Gruia se sare pe scaune ( si la inceput se rupeau si la noi, dar le schimbau)
chiar nu mai are rost sa scriu degeaba ,ca nu ai cu cine discuta

Bafta!
Trimite mesaj privat
tommyka21
Membru

Postare: 24
Postat la 01-11-2009 21:09
NU!! din potriva! toti banii stransi din economii le-am cheltuit in deplasari in europa laturi de CFR!! Dar acolo toti au stiut sa sustina echipa fara a face pagube si scandaluri! Poate sunt eu mai de moda veche dar ce s-a intamplat chiar nu mi se pare normal! imi pare rau ca o tineti pe a voastra dar s-a vazut de ce au plecat unii de langa voi pt ca nu se identifica cu asemenea comportament de mahala :| Da am tot respectul pt voi ca ati ragusit am facut-o si yo de nenumarate ori dar nu am rupt scaune si nu am vrut in viata mea sa bat pe nimeni. Nu o sa fiti de acord cu mine dar ce ati facut este rusinos si asa va si ramane.
Trimite mesaj privat
cluj_unknown
Membru

Postare: 14
Locaţia: :-?
Postat la 01-11-2009 21:09
tommyka21 a scris:

Mi se pare mie sau din ce ai scris reiese ca peluza este un loc prea dur pentru tine?smileysmiley

MuIE u
Trimite mesaj privat
Trup si Suflet
Membru

Postare: 60
Locaţia: Cluj Napoca
Postat la 01-11-2009 21:14
ai dreptate galeria CFR-ului nu se aseamana cu restul, din cauza celor ca tine. Este o galerie penibila,plina de oameni slabi . t`aves bahtalo.
Trimite mesaj privat
vady
Membru

Postare: 1
Postat la 01-11-2009 21:29
Ramai acasa imputitule ,daca nu iti place ! Sau am o solutie mai buna pentru tine : Du-te la teatru.smiley
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 01-11-2009 21:50
Bai da apareti ca ciupercile bolunde dupa ploaie, cu chef de cearta. smiley

Eu zic sa terminati cu off-topicu si cu jignirile inutile.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Dodo
Membru

Postare: 212
Postat la 01-11-2009 21:52
tommyka21, tin sa te anunt ca nu am rupt nici un gard si nici un scaun. Atat gardul, cat si multe scaune erau puse acolo doar de forma. Gardul ala era destul sa il atingi si pica. Asa ca mai bine las-o balta.
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 01-11-2009 22:10

sunteti cam vulcanici si o luati toti cam personal. credeti ca mie sau lui tommyka21 nu ne-ar place sa cante in picioare si sa sara tot stadionul precum se intampla in peluza? credeti ca noua nu ne place sa vedem spectacol si in tribune?

si NU, NU NE place sa vedem scaune zburand si garduri rupte (stiti cat sunteti de patetici cand invocati motiviul ca erau slabe sau slab fixate?)...
Nu imi place nici spectacolul de strada cand unii alearga pusti de 13 ani...

In aceeasi ordine de idei, cu ce a gresit un suporter care sta in picioare canta tot meciul dar in momentul in care se rup primele scaune se debaraseaza de cei care au constatat cat de prost fixate sunt scaunele si se departeaza de voi? Ce ati vrea? Sa-si insuseasca comportamentul vostru (comportament pe care nu-mi permit sa-l caracterizez cu injective pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni)?

Credeti ca doza voastra de microb cfrist in sange e mai mare ca a lui tommyka21 numai pentru ca ati constatat ce prost fixate erau niste scaune si un gard?
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
tommyka21
Membru

Postare: 24
Postat la 01-11-2009 22:21
in sfarsit cineva care mi-a inteles idea :) multumesc mult!!
Trimite mesaj privat
CFR-istul
Membru

Postare: 657
Postat la 01-11-2009 22:43
Tommyka21 si simplu_cfrist, voi cam faceti din tantar, armasar. La Alba Iulia s-au intamplat niste incidente minore care nici macar nu merita pomenite. Eu nu inteleg de ce voi dramatizati lucrurile atat.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 01-11-2009 22:52
Prietene, in primul rand, odata ce te alaturi unui grup de suporteri sau unei galerii, iti asumi niste riscuri, printre care si riscul de a lua parte la niste gesturi sau scandari mai mult sau mai putin ortodoxe, si dupa cum poate ti-ai dat seama deja, te piši impotriva vantului daca bati din gura degeaba si faci pe lupul moralist; ideea e ca in orice galerie exista un grup de rebeli, care tot timpul sunt catalogati drept "golani", "derbedei", "gunoaie" š.a.m.d. (asta inseamna "si asa mai departe", daca cumva esti maghiar si nu intelegi), si grupul acela de rebeli o sa fie blamat mereu, insa niciodata n-o sa-i poata fi schimbata gandirea si mentalitatea. Nu te apuca acuma sa comentezi ca "bla bla sa nu mai vina pe stadion bla bla spiritul ceferist bla bla civilizatie" ca nu are nicio relevanta, pentru ca bag mana-n foc ca cei mai multi "civilizati" de pe forumul asta si nu numai, ar da orice sa poata sa rupa un scaun pe stadion, sa se ia in gura cu suporterii adversi sau chiar sa se bata cu ei, pentru ca asa e in viata, tot ce e interzis e mai captivant. Sa-i cada pwla jos celui care nu s-a gandit macar o singura data ce misto ar fi sa-l vada prietenii la TV luat de garda sau catarandu-se pe un gard, sau sa vorbeasca lumea despre el - pozitiv sau negativ - despre faptul ca a participat la incidentele dinainte sau de dupa un meci. Poate ca noi, aia cativa care am incercat sa promovam fenomenul ultra' in randul ceferistilor de-a lungul timpului, am exagerat in cateva randuri, insa pana la urma, impinsi de spiritul de turma, au fost altii care au avut riposte mai violente decat ale noastre, care am rupt scaune si am aprins torte sau fumigene pe stadion. Daca esti din KVSC, nu are rost sa discutam despre problema asta, pentru ca singurul om cerebral de la voi e Lori. Daca esti un simplu suporter independent, ti-as recomanda sa stai pe curul tau, pentru ca asemenea incindente nu sunt nici primele, nici ultimele.

P.S. Poate ca tu ai fost cel care a lansat petarda de la meciul cu Timisoara...
P.P.S. Daca e asa, inseamna ca ti-ai dat singur cu firma in cap...
P.P.P.S. Incearca sa demonstrezi contrariul
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postat la 01-11-2009 23:35
Sinnocent a scris:
Daca esti un simplu suporter independent, ti-as recomanda sa stai pe curul tau

Tu poti sa-mi recomanzi ca doar e o tara libera si eu pot sa nu fiu de acord cu unele gesturi si sa le condamn pentru ca traim in aceeasi tara libera...

P.S. Poate ca tu ai fost cel care a lansat petarda de la meciul cu Timisoara...
P.P.S. Daca e asa, inseamna ca ti-ai dat singur cu firma in cap...
P.P.P.S. Incearca sa demonstrezi contrariul

Cam greu ca eram in fata televizorului si rontaiam samanta...
peluza2
Membru

Postare: 65
Locaţia: deasupra voastra
Postat la 01-11-2009 23:44
Sinnocent a scris:
Daca esti din KVSC, nu are rost sa discutam despre problema asta, pentru ca singurul om cerebral de la voi e Lori. Daca esti un simplu suporter independent, ti-as recomanda sa stai pe curul tau, pentru ca asemenea incindente nu sunt nici primele, nici ultimele.

Aici zici prostii. In KVSC sunt multi oameni cerebrali care iubesc echipa. Cat despre deplasarea asta, adevarul e ca multi au venit degeaba pana la Alba Iulia. Eu nu pricep cum pot sa vina unii in deplasare si sa se aseze pe scaun si sa inceapa sa roada seminte. Ca daca tot te-ai obosit sa vi intr-o deplasare atunci macar sa faci ceva ca sa ii incurajezi pe mercenarii de pe teren.

Da serios... eu chiar nu inteleg mentalitatea unora care ati fost la meciul asta. Ati venit pana la stadion, v-ati luat o punga de seminte de un kil, dupa care rodeati de parca nu ar mai exista ziua de maine. Unii dintre voi mai aveti putin si o sa va injectati samanta direct in vena. Eu nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar seminte puteati sa mancati si acasa in fata televizorului. Si daca tot v-ati obosit sa veniti la stadion trebuia sa faceti o pauza de seminte si sa incurajati echipa. Ca doar arsta e treaba unui suporter. Eu m-am uitat in dictionarul limbii romane si nu am gasit nicaieri ca un suporter e o persoana care traieste pentru samanta.
Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 02-11-2009 05:29
Szabiy a scris:
simplu_cfrist a scris:
Szabiy a scris:
popcornul acasa si semintele in deplasare ar reprezenta mai bine galeria!!!asai???smileysmiley?

cluj_unknown a scris:
Daca prostia ar durea...Presupun ca esti unul dintre acei minunati suporteri care au stat pa scaun si s-au uitat la meci smiley Sper sa intelegi si tu cu timpu' cum stau lucrurile intr-o peluza ca in momentul de fatza esti total "debusolat". smiley

Bravo. Umflati-va in pene... Ca cocosi (scuzati cacofonia intentionata). O peluza adevarata ar trebui sa faca coregrafie si sa cante. Nu sa rupa scaune, si sa fuga dupa alti pe strada, sa se bata ca sa aiba cu ce brava pe youtube... Sper candva sa va maturizati, sa aveti si voi copii si intr-o zi sa vina copiul vostru acasa plin de sange ca l-au batut unii doar ca avea o insigna sau un fular cu clubul peferat...

Dar nu cumva sa fiti mai prejos ca poulisti...

faza cu bataia n-am vazut nu stiu dar probabil asa a fost..iar acei CFR-ist care iau batut pe acei copii cu siguranta siau luato de la jandarmi...iar faza cu scaunele era ca acele scaune chiar erau foarte slabe bine ca unii au cam exagerat da chiar erau slabe,cu stroboscoapele nu stiu ce aveti aprinde si galeria CFRului odata la 100 de ani un stroboscop sau o fumigena si deja vin samantarii si urla(in fine nu stiu ce ar face atunci daca ar sta in peluza stelista rapidista timisoreana sau etc?)!iar gardul nu stiu nu m-am urcat pe gard,nu l-am testat dar dupa cate parea si acel gard era ruginit de cand nu au umblat suporteri pe acolosmiley...asa ca nu stiu de ce faceti asa mare TAM-TAM???smileysmiley

si care-i problema daca au luat-o de la jandarmi? asta nu le da dreptul sa inceapa sa loveasca niste copii nevinovati care intamplator treceau pe strada!!!Ei macar nici nu aveau insigne sau fulare

martipan
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 02-11-2009 09:03
simplu_cfrist a scris:

Deci in cazul asta nu ai absolut niciun drept de comentariu asupra a ceea ce se intampla prin galerie.
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 02-11-2009 09:37
martipan a scris:
Szabiy a scris:
simplu_cfrist a scris:
Szabiy a scris:
popcornul acasa si semintele in deplasare ar reprezenta mai bine galeria!!!asai???smileysmiley?

cluj_unknown a scris:
Daca prostia ar durea...Presupun ca esti unul dintre acei minunati suporteri care au stat pa scaun si s-au uitat la meci smiley Sper sa intelegi si tu cu timpu' cum stau lucrurile intr-o peluza ca in momentul de fatza esti total "debusolat". smiley

Bravo. Umflati-va in pene... Ca cocosi (scuzati cacofonia intentionata). O peluza adevarata ar trebui sa faca coregrafie si sa cante. Nu sa rupa scaune, si sa fuga dupa alti pe strada, sa se bata ca sa aiba cu ce brava pe youtube... Sper candva sa va maturizati, sa aveti si voi copii si intr-o zi sa vina copiul vostru acasa plin de sange ca l-au batut unii doar ca avea o insigna sau un fular cu clubul peferat...

Dar nu cumva sa fiti mai prejos ca poulisti...

faza cu bataia n-am vazut nu stiu dar probabil asa a fost..iar acei CFR-ist care iau batut pe acei copii cu siguranta siau luato de la jandarmi...iar faza cu scaunele era ca acele scaune chiar erau foarte slabe bine ca unii au cam exagerat da chiar erau slabe,cu stroboscoapele nu stiu ce aveti aprinde si galeria CFRului odata la 100 de ani un stroboscop sau o fumigena si deja vin samantarii si urla(in fine nu stiu ce ar face atunci daca ar sta in peluza stelista rapidista timisoreana sau etc?)!iar gardul nu stiu nu m-am urcat pe gard,nu l-am testat dar dupa cate parea si acel gard era ruginit de cand nu au umblat suporteri pe acolosmiley...asa ca nu stiu de ce faceti asa mare TAM-TAM???smileysmiley

si care-i problema daca au luat-o de la jandarmi? asta nu le da dreptul sa inceapa sa loveasca niste copii nevinovati care intamplator treceau pe strada!!!Ei macar nici nu aveau insigne sau fulare

omule nu mai incerca sa dezinformezi lumeasmiley acel copil nu avea 13 ani si nu era unul... erau 2 oameni de peste 20 ani fiecare. nu mai incerca chestii murdare pentru ca am fost acolo

gardul acela s-a rupt cand au sarit "golanii" pe el la gol

stroboscoapele au fost aprinse la gol pentru a face spectacol si a semnaliza ca suntem prezenti vizual dar si sonor, nu doar vizual stand jos sau sonor cu croncanitul semintelor

scuanlele au fost in pericol sa se rupa sub picioarele fiecarui suporter care ar fi cantat in acel meci (cred ca tu nu ai cantat)

mai ai cu ce sa ne ataci?smiley
hai ca sunt gata sa raspund oricarui atac sa iti demonstrez contrariul si sa iti deomnstrez ca fiecare lucru care l-am facut noi la alba a fost legitim si normal in limitele vietii de suporter...

uite care e diferenta intre mine si tine. "Eu simt CFR", "tu gandesti CFR"

asa e taticulesmiley
Editat de Voda Toamna lui 1500 la 02-11-2009 09:39
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 02-11-2009 13:18
acuma ati dat de prima deplasare si dramatizati incidentele din razboiul din kosovo!

Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postare: 54
Locaţia: Timisoara
Postat la 02-11-2009 16:13
Salut baieti

Gata,au aparut si la voi tortele si incep "samintarii" sa va sara-n cap.Asta este,o sa se obisnuiasca si ei cu "lumina"

Totusi,de ce nu postati si imagini?
Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postat la 02-11-2009 17:23
Sinnocent a scris:
simplu_cfrist a scris:

Deci in cazul asta nu ai absolut niciun drept de comentariu asupra a ceea ce se intampla prin galerie.

A fost o mica ironie subtila care ai inghitit-o.

Kerosen a scris:
Gata,au aparut si la voi tortele si incep "samintarii" sa va sara-n cap.

Nu vreau sa iau apararea le nimeni, dar jigniti. Nici mie nu-mi plac aia care imi scuipa cate o samanta in ceafa sau ala care imi zice sa stau jos ca nu vede. Dar, oare cum ar arata stadionul doar cu galeria (adica juma din sectorul 25 si jumate din 31) si fara nici un samantar?
Pagina 5 din 7 << < 2 3 4 5 6 7 >
Salt la forum: