Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 5 din 6 << < 2 3 4 5 6 >
Autor RE: CFR Cluj - Sparta Praga
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
Postat la 07-11-2009 17:28
........... smileysmileysmileysmileysmiley

Culio cand da intr-un suporter CFRist o sa suga pula la alti 10000 de suporteri CFRisti. Nimeni nu da in noi si scapa nepedepsit. Moarte mercenarilor smiley . Respect caracterelor adevarate. smiley

In loc sa fim uniti o dam aiurea in balarii cu "Hai sa-i intelegem" . Oare cand vom fi si noi uniti impotriva pizdelor ? smiley

Bine ca macar si-a cerut scuze Culio. smiley

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 07-11-2009 17:29
Trimite mesaj privat
place
Membru

Postare: 43
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 07-11-2009 18:09
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Eu pe Culio il inteleg! Si eu ma-si fi manifestat poate asa. Dupa ce pimesti 2 goluri in primele 12 minute, va da-ti seama ce moral ai?? apoi ramai in 9, arbitru te fura.. egalezi cu chiu cu vai apoi mai primesti si un gol in ultima secunda.. publicul iti sare in cap... ce moral mai poti avea?? cum te mai poti exprima.?? eu unu il iteleg si il iert... dar sa nu faca chestiile astea prea des ca buba creste.. Forta CFR Cluj!

ba voi chiar nu ganditi...cum sa te manifestezi asa smiley si alti jucatori..jucatori mari...au fost huiduiti..dar nu au reactionat ca acest ZUGRAV Incompetent ! sa-mi bag pula in masa..si-a prea luato in cap..nu a fost huiduit niciodata..si acuma el ne arata muie ? futu-l in gura de sclav..

P.S. ne vedem maine la meci !

aaaa
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 07-11-2009 18:51
Imi spune cineva ce legatura are George Soros cu CFR Cluj! sau daca are?....

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 07-11-2009 20:16
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Eu pe Culio il inteleg! Si eu ma-si fi manifestat poate asa. Dupa ce pimesti 2 goluri in primele 12 minute, va da-ti seama ce moral ai?? apoi ramai in 9, arbitru te fura.. egalezi cu chiu cu vai apoi mai primesti si un gol in ultima secunda.. publicul iti sare in cap... ce moral mai poti avea?? cum te mai poti exprima.?? eu unu il iteleg si il iert... dar sa nu faca chestiile astea prea des ca buba creste.. Forta CFR Cluj!

de-aia n-o sa ajungi niciodata fotbalist.

odata ce ai platit biletul sa asisti la un meci de fotbal(spectacol) poate sa-ti placa sau sa nu-ti placa. ai dreptul sa critici. culio de la munca de 12 ore pe zi, a venit la 1 ora jumate si se poate incalzi arzand banii. n-are niciun drept sa comenteze. daca se doreste a fi jucator profesionist trebuie sa accepte si criticile chiar daca au fost sau nu corecte.

din partea mea cadu, dani, nuno claro, dubarbier pot sa plece invartindu-se.
la peralta trebuie lucrat la salar, iar culio si traore trebuie sa-si revizuiasca atitudinea.
nei mai are vreme sa demonstreze ceva.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Sinnocent
Membru

Postare: 326
Postat la 07-11-2009 21:24
http://en.wikipedia.org/wiki/George_Soros

Poate asta-ti raspunde la intrebare.
Editat de Sinnocent la 07-11-2009 21:24
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postare: 115
Locaţia: CJ
Postat la 07-11-2009 21:32
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:

odata ce ai platit biletul sa asisti la un meci de fotbal(spectacol) poate sa-ti placa sau sa nu-ti placa. ai dreptul sa critici. culio de la munca de 12 ore pe zi, a venit la 1 ora jumate si se poate incalzi arzand banii. n-are niciun drept sa comenteze. daca se doreste a fi jucator profesionist trebuie sa accepte si criticile chiar daca au fost sau nu corecte.

la peralta trebuie lucrat la salar, iar culio si traore trebuie sa-si revizuiasca atitudinea.

Edy are dreptate, chiar daca de obicei nu sunt de acord cu ideile lui (si nici cu gramatica lui) si chiar daca cred ca ar trebui sa-l lasam pe Culio sa plece (daca vrea).

Simplu cfr-ist, se vede ca tu nu ai fost vreodata fotbalist. Daca ai fi jucat mai mult decat in curtea scolii, ti-ai fi dat seama ca se poate intampla ca din prea multa tensiune, nemultumire etc pur si simplu sa nu mai rezisti si sa explodezi, asa cum a facut-o Culio. Faptul ca ai dat banii pe bilet iti permite sa fi nemultumit sa sa te manifestezi ca atare, insa felul in care o faci iti dovedeste nivelul. poti sa fluieri sa huidui, insa daca daca injuri sau faci gesturi obscene, asteapta-te sa ti se raspunda la fel de nepoliticos. Daca ai cumparat bilet nu inseamna ca esti stapanul jucatorilor.

In plus, nu spune ca ei muncesc doar 1 ora si jumatate, adauga orele de antrenamente zilnice, lunile de cantonamente, miile de kilomertri alergati, ca sa poata sa ii injure unul ca tine. Asta dupa ce il idolatrizai acum cateva luni. Au fost si alti jucatori mai mari decat Culio care au reactionat la fel (vezi Cantona, Zidane, Maradona sau pe la noi Stelea ori Andone, ca sa zic doar de unii care imi vin rapid in minte).
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postat la 07-11-2009 21:40
Diavolul a scris:

Culio cand da intr-un suporter CFRist o sa suga pula la alti 10000 de suporteri CFRisti. Nimeni nu da in noi si scapa nepedepsit. Moarte mercenarilor smiley . Respect caracterelor adevarate. smiley

In loc sa fim uniti o dam aiurea in balarii cu "Hai sa-i intelegem" . Oare cand vom fi si noi uniti impotriva pizdelor ? smiley

Permite-mi sa te citez:
'Moarte mercenarilor' ... 'Oare cand vom fi si noi uniti impotriva pizdelor ?'
Si apoi o sa te rog sa citesti ceea ce tot tu spui in fiecare postare:
Conform Directivei 1/2009, Alineat 1, Paragraf 1, Litera A, din Codul de Conduita Civila al Suporterului Roman Adevarat se interzic cu desavarsire, consumul excesiv de seminte, respectiv fenomenul de giboniada excesiva.

'Pizdele' si 'mercenariii' astia pe care ii vrei morti acum te faceau mandru acum putin timp si datorita lor ai putut si tu sa ridici capul sa fi suporter-campion. Si e contest multi dintre jucatori si cred ca mare parte din ei ar trebui sa plece (inclusiv antrenorul) insa hai sa ne manifestam inteligent nemultumirile.
Cred ca dupa amenintari cu moartea si injuraturi o sa mai vrea vreun jucator cu capul pe umeri sa vina in viitor la CFR ?
Trimite mesaj privat
CFR Sibiu
Membru

Postat la 07-11-2009 21:43
Culio si-a cerut scuze pentru gesturile de joi.
Hai sa incetam cu vorbele si gesturile animalice si sa ne comportam ca niste oameni.
Sa ne manifestam nemultumirile in mod inteligent !
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 07-11-2009 22:08
yoCris_Dydy_Edy a scris:

cine crezi ca baga banii in CFR?

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 07-11-2009 22:22
CFR Sibiu a scris:
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:

Edy are dreptate, chiar daca de obicei nu sunt de acord cu ideile lui (si nici cu gramatica lui) si chiar daca cred ca ar trebui sa-l lasam pe Culio sa plece (daca vrea).

Simplu cfr-ist, se vede ca tu nu ai fost vreodata fotbalist. Daca ai fi jucat mai mult decat in curtea scolii, ti-ai fi dat seama ca se poate intampla ca din prea multa tensiune, nemultumire etc pur si simplu sa nu mai rezisti si sa explodezi, asa cum a facut-o Culio. Faptul ca ai dat banii pe bilet iti permite sa fi nemultumit sa sa te manifestezi ca atare, insa felul in care o faci iti dovedeste nivelul. poti sa fluieri sa huidui, insa daca daca injuri sau faci gesturi obscene, asteapta-te sa ti se raspunda la fel de nepoliticos. Daca ai cumparat bilet nu inseamna ca esti stapanul jucatorilor.

In plus, nu spune ca ei muncesc doar 1 ora si jumatate, adauga orele de antrenamente zilnice, lunile de cantonamente, miile de kilomertri alergati, ca sa poata sa ii injure unul ca tine. Asta dupa ce il idolatrizai acum cateva luni. Au fost si alti jucatori mai mari decat Culio care au reactionat la fel (vezi Cantona, Zidane, Maradona sau pe la noi Stelea ori Andone, ca sa zic doar de unii care imi vin rapid in minte).

cine spune ca i-am injurat? din moment ce mi-a aratat degetu sa se astepte sa fie tratat mai departe la fel cum a facut-o el.

si eu alerg o ora 2 pe zi da nu ma tine nimeni in puf, si ce, ma injura unul ca si culio?
daca fotbalul nostru ar fi la nivelul celui din anglia de ex, da mi-as permite sa-l injur pe teren, stiind ca din banii mei traieste el.

culio si-o continuat 'explozia' si dupa o ora dupa meci, cand a reactionat mai rau. asta e problema mai mare.

ideea e ca jucatorii nostri castiga prea mult in raport cu atitudinea/ valoarea/ vointa pe care o au.

Trimite mesaj privat
Gaboru
Membru

Postare: 35
Locaţia: Numai CLUJ , Numai CFR
Postat la 07-11-2009 22:43
preatiti un baner " castigaty sau din gruia plecaty"

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley
Editat de Gaboru la 07-11-2009 22:43
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 07-11-2009 23:06
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:

Deci Soros e tataia cu bani la Club?? e normal, si Paskany are mana lui... Dar am auzit ca Soros asta e ciudat rau de tot, si ca are la mana organizatia aia din SUA numita CFR.... mai sti.. poate numele de CFR nu vine de la "Caile ferate Romane" ci de la CFR "Council on Foreign Relations" din Statele Unite.... smileysmiley si Soros asta a fost incadrat in top 25 cei mai influenti oameni din lume... nush... ciudat..smiley

lori
Membru

Postare: 412
Postat la 08-11-2009 06:38
yoCris_Dydy_Edy a scris:
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:

Deci Soros e tataia cu bani la Club?? e normal, si Paskany are mana lui... Dar am auzit ca Soros asta e ciudat rau de tot, si ca are la mana organizatia aia din SUA numita CFR.... mai sti.. poate numele de CFR nu vine de la "Caile ferate Romane" ci de la CFR "Council on Foreign Relations" din Statele Unite.... smileysmiley si Soros asta a fost incadrat in top 25 cei mai influenti oameni din lume... nush... ciudat..smiley

nu are nimic de a face evreul cu noi.+,terminati cu tampeniile. in loc sa va bucurati ca aveti un om ca Arpi,incepeti sa debitati baliverne .
Trimite mesaj privat
lori
Membru

Postat la 08-11-2009 06:39
yoCris_Dydy_Edy a scris:
simplu CFR-ist a scris:
yoCris_Dydy_Edy a scris:

nu are nimic de a face evreul cu noi.+,terminati cu tampeniile. in loc sa va bucurati ca aveti un om ca Arpi,incepeti sa debitati baliverne .
Trimite mesaj privat
lori
Membru

Postat la 08-11-2009 06:43
in legatura cu Culio-si-a cerut scuze,o va face si personal.daca pt voi recunoasterea vinei este egal cu zero,atunci asta pe voi va caracterizeaza.niciodata nu trebuie sa ajungem la nivelul suporterilor bucuresteni.niciodata.
in concluzie,sunt perfect de acord de a critica elegant si civilizat,dar sunt impotriva violentei si a manifestarilor gen Cave-man.
Trimite mesaj privat
IonutTrif
Membru

Postare: 194
Postat la 08-11-2009 06:49
Nu stiu daca si alti au remarcat dar mie mi s-a parut in ultimele meciuri ca Culio era printre putinii jucatori de pe teren care puneau suflet si fugea de multe ori mancand pamantul (e adevarat ca nu ii iesea tot). Poate de aceea si rabufnirea lui, pentru ca ii pasa.

Suntem cei mai buni dintre romani/Suntem ardeleni...
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 08-11-2009 09:05
CFR Sibiu a scris:
Diavolul a scris:

Permite-mi sa te citez:
'Moarte mercenarilor' ... 'Oare cand vom fi si noi uniti impotriva pizdelor ?'
Si apoi o sa te rog sa citesti ceea ce tot tu spui in fiecare postare:
Conform Directivei 1/2009, Alineat 1, Paragraf 1, Litera A, din Codul de Conduita Civila al Suporterului Roman Adevarat se interzic cu desavarsire, consumul excesiv de seminte, respectiv fenomenul de giboniada excesiva.

'Pizdele' si 'mercenariii' astia pe care ii vrei morti acum te faceau mandru acum putin timp si datorita lor ai putut si tu sa ridici capul sa fi suporter-campion. Si e contest multi dintre jucatori si cred ca mare parte din ei ar trebui sa plece (inclusiv antrenorul) insa hai sa ne manifestam inteligent nemultumirile.
Cred ca dupa amenintari cu moartea si injuraturi o sa mai vrea vreun jucator cu capul pe umeri sa vina in viitor la CFR ?

tu crezi ca noi eram mandri din cazua mercenarilor,NOI CFR-ISTII SUNTEM MANDRI CA SUNTEM CFR-ISTI,nici un japonez,portughez uzbek nu ne face mandru!

Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 08-11-2009 09:41
Mama ce vocabular pe aici, zici ca suntem in shatra.. Culio merita sa fie iertat. Nu a lovit pe nimeni. Am inteles ca doar la imbrancit pe unu care facea ca aurolacul in fata masini lui. Chiar daca e plin de fite si vedetism, tot el ne face mijlocul, da pasele perfecte si pune suflet. Eu respect foarte mult oameni care au taria sa isi ceara iertare si sunt convins ca lui Culio nu i-a trebuit mai mult de 20 de minute dupa incident sa isi dea seama ca a gresit. Ati vazut cum erau jucatori cand au iesit de pe teren? Voi credeti ca e usor sa te mai pui pe picioare dupa un astfel de meci? Oare cati dintre ei au mai putut dormi seara? E greu sa fi fotbalist mai ales cand lucrurile nu merg asa cum iti doresti.

Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 08-11-2009 10:44
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Mama ce vocabular pe aici, zici ca suntem in shatra.. Culio merita sa fie iertat. Nu a lovit pe nimeni. Am inteles ca doar la imbrancit pe unu care facea ca aurolacul in fata masini lui.

Vorbesti ca un adevarat samantar. Daca erai acolo ai fi vazut. Nu vorbi din ce "ai auzit".

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 08-11-2009 10:44
yoCris_Dydy_Edy a scris:
Mama ce vocabular pe aici, zici ca suntem in shatra.. Culio merita sa fie iertat. Nu a lovit pe nimeni. Am inteles ca doar la imbrancit pe unu care facea ca aurolacul in fata masini lui. Chiar daca e plin de fite si vedetism, tot el ne face mijlocul, da pasele perfecte si pune suflet. Eu respect foarte mult oameni care au taria sa isi ceara iertare si sunt convins ca lui Culio nu i-a trebuit mai mult de 20 de minute dupa incident sa isi dea seama ca a gresit. Ati vazut cum erau jucatori cand au iesit de pe teren? Voi credeti ca e usor sa te mai pui pe picioare dupa un astfel de meci? Oare cati dintre ei au mai putut dormi seara? E greu sa fi fotbalist mai ales cand lucrurile nu merg asa cum iti doresti.

ma uratule,"aurolacu" ala tio da sus,ala are mai multi ani pe stadion de cat ai tu de viata!date-n gatu matii!

Trimite mesaj privat
Pagina 5 din 6 << < 2 3 4 5 6 >
Salt la forum: