| Autor |
RE: CFR Cluj - Steaua |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 28-02-2010 06:37 |
|
|
|
Sa ne ajute Cel de Sus. Hai CFR !!! |
|
| Autor |
Tudy007
Membru
Postare: 13
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 28-02-2010 09:15 |
|
|
|
madarasz lorant a scris:
Sa ne ajute Cel de Sus. Hai CFR !!!
Numa pe cioban il ajuta Lupta CFR
Editat de Tudy007 la 28-02-2010 10:28 |
|
| Autor |
alexcfr-istu
Membru
Postare: 34
Locaţia: Cluj
| Postat la 28-02-2010 10:43 |
|
|
|
doamne da sa batemmm si ne vedem cu toti la meci... |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 28-02-2010 11:38 |
|
|
fucking football day! 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
alexxCFR
Membru
Postare: 36
| Postat la 28-02-2010 13:43 |
|
|
cu totii la meci!!!.....cine nu canta mai bine sa stea acasa ....prezenta obligatorie  |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 28-02-2010 15:32 |
|
|
Am plecat la meci. Cand ma intorc sper sa avem cu 3 puncte mai mult ca acum. FORZA CFR!!!! LU STEAUA Muuuie LU STEAUA
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 28-02-2010 15:58 |
|
|
am plecat ,HAI CFR
martipan |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 28-02-2010 16:39 |
|
|
salut 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
michigan
Membru
Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
| Postat la 28-02-2010 20:23 |
|
|
|
pacat..se pare ca nu ii putem bate pe astia. Cadu si Traore de departe cei mai slabi.Traore probabil se vede deja la Arsenal, nu mai da nici o pasa, suteaza din toate unghiurile, face preluari de 5 metri.Kone in schimb s-o luptat admirabil.Lipsa lui Gabi Muresan a fost determinanta. |
|
| Autor |
Bobo 07
Membru

Postare: 94
| Postat la 28-02-2010 21:16 |
|
|
L-am cam supraapreciat pe Traore, ii cam prea zgracit cand are mingea, Ar trebui sa-si ceara scuze fata de colegi (in special lui Kone) care ii tot trimiteau mingi bune, in timp ce el tot timpul incerca sa dea goluri din poziti grele desi avea optiuni mai bune. In mijloc l-am vazut doar pe Culio, iar in aparare mi-a placut mult Panin.
Pe langa dezamgiarea ca nu am reusit sa castigam, totusi ma bucura mult ca meciul a fost una dintre cele mai frumoase din campionat. Batem oile in meciul urmator... fara Traore.
 |
|
| Autor |
vidrean
Membru

Postare: 111
| Postat la 28-02-2010 21:30 |
|
|
Asta e... aceeasi poveste de fiecare data. Nu reusim sa batem pe Steaua cum Urziceni nu reuseste sa ne bata pe noi. Oricum sper ca Mandorlini sa faca ceva cu atacul ca suntem pe spate. Atatea ocazii si doar un gol, de fundas pe deasupra. Traore trebuie adus neaparat cu picioarele pe pamant ca deja se vede superstar international. Cu Otelul victorie...nu exista alt rezultat.
CFR ... Echipa Mea !
.vidrean |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 28-02-2010 21:52 |
|
|
mie personal nu mi-o placut cum o jucat kone deloc. nicio o pasa buna, doar devieri catre nimeni.
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 28-02-2010 21:54 |
|
|
RUSINE IULIU MURESAN - RUSINE PP RAHATU PROTECT pentru felul in care stiti sa intaratati galeria. Poate ca a sosit momentul sa se poarte o discutie cu tarancuta. E incredibil ce valori are mizeria asta de om.
In loc sa se bucure ca au venit oameni la galerie la stadion sa fie langa echipa, sa cante pt echipa, el isi pune cainii pe galerie.
RUSINE MIZERIILOR. MOARTE PIZDELOR. Pe veci anti muresan 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
CFR4ever
Membru

Postare: 302
| Postat la 28-02-2010 22:03 |
|
|
Diavolul a scris:
RUSINE IULIU MURESAN - RUSINE PP RAHATU PROTECT pentru felul in care stiti sa intaratati galeria. Poate ca a sosit momentul sa se poarte o discutie cu tarancuta. E incredibil ce valori are mizeria asta de om.
In loc sa se bucure ca au venit oameni la galerie la stadion sa fie langa echipa, sa cante pt echipa, el isi pune cainii pe galerie.
ce naiba s-a intamplat la pauza??? Dc au intrat stewarzii ca gorilele???  
Steaua pe jos pica
Si nu se ridica
Steaua nu marcheaza
Si retrogradeaza
Dinamo se roaga
Ca sa nu mai piarda
CFR e mare
u de ciuda moare
 |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 28-02-2010 22:07 |
|
|
Asta este...dinou n am reusit sa invingem Steaua...sper sa castigam macar campionatul
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
| Postat la 28-02-2010 22:16 |
|
|
CFR4ever a scris:
Diavolul a scris:
ce naiba s-a intamplat la pauza??? Dc au intrat stewarzii ca gorilele???  
de ce nu?
suntem pe drum.. venim acum.. |
|
| Autor |
michigan
Membru
Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
| Postat la 28-02-2010 22:46 |
|
|
|
simplu CFR-ist a scris:
mie personal nu mi-o placut cum o jucat kone deloc. nicio o pasa buna, doar devieri catre nimeni.
Nu stiu de ce nu ti-o placut.In afara faptului ca nu o dat gol o facut destule.Dupa parerea ta cine o avut o contributie mai mare la golul nostru:Kone sau Cadu? Si poate nu ai vavut faza cand o driblat 3-4 adversari si l-o servit genial pe Panin.Plus alte pase ideale pt Traore pe care acesta le-o risipit ca se crede superstar.
Editat de michigan la 28-02-2010 22:48 |
|
| Autor |
steli
Membru

Postare: 64
Locaţia: cluj-napoca
| Postat la 01-03-2010 07:13 |
|
|
Fratilor, ce doamne iarta-ma s-a intamplat cu galeria......mai toata lumea era pe picior de razboi inaintea acestui meci, toti se laudau ca ce vom face, tot stadionul va canta dar......sa mor io ca a fost ..jalnic.....
Aia de la kvsc de-abia se auzeau(e drept ca doar vreo 20 cantau din toti)..restul frecau menta......la p1 mai multa pauza decat cantari.....atmosfera din tribune a fost exact ca si desfasurarea meciului ....de rahat.....fara nici o vlaga......jalnic......
Am tremurat la fiecare atingere de balon a lui Alcantara(a fost paralel tot meciul...) iar in atac kone a fost penibil (avea dreptate paskany)...total
In tribune atmosfera la fel....penibila...mai mai ca era sa ma iau la bataie cu niste handicapati din spatele meu care urlau intr-una pro steoaia...credeti-ma ca am fost inconjurat cam din toate partile numai de stelisti
Noroc ca au mai fost prin zona cativa dinamovisti ....si macar m-am distrat cum se contrau cu ...oitele....a fost primul meci la care m-am simtit aproape ca in ..deplasare
Jalnic......imi doresc sa uit cat mai repede acest meci...sincer....
Asta insa nu ma opreste sa strig in continuare: HAI CFR!!!!!  |
|
| Autor |
Napoca Republic
Membru

Postare: 13
| Postat la 01-03-2010 07:19 |
|
|
E de necrezut,traim inca din golurile fundasilor.
Avem un atac de toata carioca..
rrb |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
| Postat la 01-03-2010 09:01 |
|
|
steli a scris:
Fratilor, ce doamne iarta-ma s-a intamplat cu galeria......mai toata lumea era pe picior de razboi inaintea acestui meci, toti se laudau ca ce vom face, tot stadionul va canta dar......sa mor io ca a fost ..jalnic.....
Aia de la kvsc de-abia se auzeau(e drept ca doar vreo 20 cantau din toti)..restul frecau menta......la p1 mai multa pauza decat cantari.....atmosfera din tribune a fost exact ca si desfasurarea meciului ....de rahat.....fara nici o vlaga......jalnic......
Am tremurat la fiecare atingere de balon a lui Alcantara(a fost paralel tot meciul...) iar in atac kone a fost penibil (avea dreptate paskany)...total
In tribune atmosfera la fel....penibila...mai mai ca era sa ma iau la bataie cu niste handicapati din spatele meu care urlau intr-una pro steoaia...credeti-ma ca am fost inconjurat cam din toate partile numai de stelisti 
Noroc ca au mai fost prin zona cativa dinamovisti ....si macar m-am distrat cum se contrau cu ...oitele....a fost primul meci la care m-am simtit aproape ca in ..deplasare 
Jalnic......imi doresc sa uit cat mai repede acest meci...sincer....
Asta insa nu ma opreste sa strig in continuare: HAI CFR!!!!! 
Mesaj de pomina 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 01-03-2010 09:04 |
|