Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 5 din 6 << < 2 3 4 5 6 >
Autor RE: CFR Cluj - Unirea Alba Iulia
michigan
Membru

Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
Postat la 24-04-2010 20:53
Icredibil ce bias este fata de noi din partea celor din Bucuresti.La gsptv
Radu Naum , Andrei Vochin si unul de la Timisoara insinueaza ca meciul o fost aranjat.Inca nu am vazut o emisiune la Antena 1/ Gsptv in care sa se recunoasca meritele Clujului.In chimb la Digitv Mircea Radulescu a avut numai lucruri frumoase de a spune despre noi.Ii clar ca ce se intampla la Cluj nu este perfect,dar e de departe cel mai profesionist sistem din Romania.
Editat de michigan la 24-04-2010 21:00
Trimite mesaj privat
eduard8559
Membru

Postare: 87
Locaţia: sighetu marmatiei
Postat la 24-04-2010 20:58
Sa nu ne credem campioni, azi am jucat prost era cat pe ce sa ne impiedicam acasa de ultima clasata, imi doresc f mult sa castigam campionatu dar putem foarte bine sa pierdem titlu, etape mai sunt , in astea 5 etape ne mai putem impiedica, avem meci greu cu Vasluiu , nici Astra nu e chiar Dunarea Galati.
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 24-04-2010 21:04
@eduard asta cu nici Astra nu e chiar Dunarea Galati e un fel de iarna nu-i ca vara...smiley

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 24-04-2010 21:14
n-am jucat prost, am jucat chiar bine.
am avut si ghinion la ce goluri am luat.

veljovic nu s-o bucurat dupa ce-o dat golu ala, sau mi s-o parut mie?

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 24-04-2010 21:15
michigan a scris:
Radu Naum , Andrei Vochin si unul de la Timisoara insinueaza ca meciul o fost aranjat.Inca nu am vazut o emisiune la Antena 1/ Gsptv in care sa se recunoasca meritele Clujului.In chimb la Digitv Mircea Radulescu a avut numai lucruri frumoase de a spune despre noi.Ii clar ca ce se intampla la Cluj nu este perfect,dar e de departe cel mai profesionist sistem din Romania.

Nu iti pune mintea cu toti frustratii. Mor de ciuda ca sunt niste incapabili. Meci aranjat in minutul 90 ... vorbeste frustrarea, ura , lipsa de atitudine din ei. Asta e, asta e fotbalul, obisnuiestete cu ideea. Toti se bat cu pumnul in piept ca au dreptate si cand nu au alta varianta plang ca niste copii si isi expun conditia de asa-zisi vitregiti ai sortii.

Lasa, noi sa fim sanatosi... CFR Echipa Mea | CFR E Viata Mea | Haide Haide Nu Ceda | Pentru Tine Vom Canta ! smiley

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Editat de Diavolul la 24-04-2010 21:16
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 24-04-2010 21:29
simplu CFR-ist a scris:
n-am jucat prost, am jucat chiar bine.
am avut si ghinion la ce goluri am luat.

veljovic nu s-o bucurat dupa ce-o dat golu ala, sau mi s-o parut mie?

Sunt de acord cu tine. Si mie mi s-a parut ca nu s-a prea bucurat, dar poate pentru ca erau condusi. Oricum, dupa gol a iesit cam repede.

Inca 2 chestii:
Corabia se scufunda!
si
Bud!smiley

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 24-04-2010 21:46
Ma asteptam sa fie ceva implozie in CG dar nici chiar asa :-o
La inceputul meciului astia din CG cantau cu noi, dar cipri i-a zis la peter sa le zica la astia sa nu mai canta cu "aia de dupa gard", peter nu o vrut, i-o dat portavocea lui cipri care le-a zis alora ce si cum sa faca.
dupa ce s-a dat peter jos de pe schela, din sect 25 au cantat doar gruppo gara vreo 3 minute, in rest pauza

Felicitari Cristi Bud!smiley

Bafta!
Trimite mesaj privat
nothin
Membru

Postare: 128
Locaţia: cluj
Postat la 24-04-2010 22:22
Momentan Cristi Bud e unul dintre cei mai buni jucatori romani. Impreuna cu Deac vor alcatui atacul nationalei, mai ales ca lui Razvan ii plac jucatorii cu determinare. Sunt sigur
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 24-04-2010 23:30
meci placut ochiului.Final de infarct.Bud merita felicitat,de cand a semnat cu CFR s-a dedicat total pentru culori,a si declarat ca de mult timp este CFR-ist.NOTA 10 pentru acest meci nota 11 pentru daruirea din meciuri.am primit niste goluri de cacat dar am trecut peste.Acest De Zerbi nu a adus nimic in plus.

Corabia nu mai pluteste.Dupa ce sau dat jos "patronii" a mai plutit 3 minute si dupa aia a inceput sa scoata bulbuci.Stiti ca pirateria este o fapta penala?

Cat despre sector 26,meci de meci sunt mai puternici invatand cate ceva!UNITATE,FORTA,DARUIRE...NU RENUNTAM!!!

Trimite mesaj privat
andrei6000
Membru

Postare: 62
Locaţia: Chicago
Postat la 25-04-2010 00:41
michigan a scris:

si eu ma enervam mai demult cand ma uitam la gsptv sau citeam gsp dupa meciurile Clujului, dar mai nou am acceptat in sfarsit ideea ca cei din trustul respectiv pur si simplu nu suporta CFR-ul si nu vor fi niciodata impartiali. cred ca cea mai buna solutie e sa ne uitam pe digisport - cei de acolo par mai impartiali desi uneori comentatorii sunt si ei putin cam prea bucuresteni.
bbaa14 Trimite mesaj privat
michigan
Membru

Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
Postat la 25-04-2010 01:33
andrei6000 a scris:
michigan a scris:

si eu ma enervam mai demult cand ma uitam la gsptv sau citeam gsp dupa meciurile Clujului, dar mai nou am acceptat in sfarsit ideea ca cei din trustul respectiv pur si simplu nu suporta CFR-ul si nu vor fi niciodata impartiali. cred ca cea mai buna solutie e sa ne uitam pe digisport - cei de acolo par mai impartiali desi uneori comentatorii sunt si ei putin cam prea bucuresteni.

Digisport ii ok in sensul ca par impartiali, dar calitatea comentariilor meciurilor si a observatiilor din studio e jalnica.Aia cu play-by-play-ul nu cunosc jucatorii, fac repetitii tot timpul, iar cei din studio vorbesc mereu unul peste altul.
Singurul jurnalist din Romania care merita urmarit este Tolontan.E mereu impartial, le zice cum le vede.Ultima lui postare pe blog-ul personal e chair impresionanta.Pacat ca nu apare si la tv.Romania nu ii America si reporterii nu is destul de profesionisti incat sa-si poata ascunde aliantele sentimentale sau de alt gen fata de anumite echipe.Ii pacat ca is prea preocupati cu diferite agende si nu realizeaza fapul ca ceea ce se intampla la Cluj merita laudat si dat ca exemplu.
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 25-04-2010 01:45
Victorie categoric meritata! Bud e un jucator de exceptie, cum rar mai intalnesti la ora actuala... explozie incredibila...

Am meritat pe deplin victoria.. dar eu tot nu inteleg... de unde 7000 nush cat de spectatori cand t2 era 65% plin + restul stadionului? astia sunt defecti?smiley meci de meci gafeaza mai ales la cel cu dinamo... no comment

PS: baietii din 26 merg din ce in ce mai sussmiley cu toate ca nu iasa sincronizarea... insa e doar o problema de timp. smiley

Lupta CFR! smiley

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!

Editat de Voda Toamna lui 1500 la 25-04-2010 01:47
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 25-04-2010 05:10
in ciuda celor doua goluri primite mi s a parut ca echipa a jucat ft bine...offtopic: NU STITI CATI ANI ARE BUD?

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 25-04-2010 06:33
Voda Toamna lui 1500 a scris:

PS: baietii din 26 merg din ce in ce mai sussmiley cu toate ca nu iasa sincronizarea... insa e doar o problema de timp. smiley

Lupta CFR! smiley

Pai sincronizarea nu o sa functioneze pana ... stim noi pana cand ... cineva canta dupa ecoul cuiva ... dar se va rezolva si asta curand ... foarte foarte curand smiley

XxDraGosHxX a scris:
in ciuda celor doua goluri primite mi s a parut ca echipa a jucat ft bine...offtopic: NU STITI CATI ANI ARE BUD?

25 Ii parca din 1985

*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE ***
Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 25-04-2010 07:13
nothin a scris:
Momentan Cristi Bud e unul dintre cei mai buni jucatori romani. Impreuna cu Deac vor alcatui atacul nationalei, mai ales ca lui Razvan ii plac jucatorii cu determinare. Sunt sigur

Bud este un jucator foarte bun dar nu pot sa spun acelasi lucru despre Deac care numai de muri este bagat in echipa s-a vazut valoarea lui la 5 metri singur in fata portii si nu-i in stare sa impinga mingea in poarta,la cimisoara a fost o greseala golul lui!!!

martipan
Trimite mesaj privat
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 25-04-2010 07:30
Bud a fost foarte bun azi. Stancioiu in schimb ar fi bine sa ne lase ca ne strica apararea noastra. Eu sunt sigur ca daca era Nuno Claro in poarta jucatorul de la Gaz Metan rata foarteca de la primul gol, si la faza de la al 2-lea gol Muresan trimitea pe langa poarta, pentru ca Nuno Claro e un portar foarte norocos. Pe cand Stancioiu ar face bine ori sa mearga la niste tiganci sa il descante si sa ii scoata blestemul, ori sa plece la alta echipa cu tot cu ghinionul lui.

Trimite mesaj privat
simplu_cfrist
Membru

Postare: 204
Postat la 25-04-2010 08:06

Va dati seama ca am avut 6 romani in echipa de start (stancioiu, panin, deac, n. dica, muresan, bud) ? Mie imi pare rau ca am luat 2 goluri stupide... Ma asteptam mai mult la Emil Dica dupa ce a intrat. Il tot injuram pe Nuno Claro, dar el juca juma de campionat pana sa ia doua goluri pe meci si nu de la ultima clasata.

Mi-a placut ca tribuna 2 la aplaudat la sfarsit pe de Sousa. Ce-a ajuns si asta... De la CL si marcaj la Drogba la rezerva la ultima clasata in liga I.
http://cel-mai-tare-blog.blogspot.com Trimite mesaj privat
NapocA
Membru

Postare: 135
Locaţia: Cluj NapocA
Postat la 25-04-2010 08:38
Cum sa il acuzi pe Stancioiu ca daca era N.Claro in poarta rata ala foarfeca si prostii dinastea? Ce plm aveti 3 ani? Ati observat cumva ce priza are Stancioiu si cat de sigur retine fiecare minge?
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Postat la 25-04-2010 08:45
Acum imi dau si eu seama ca am avut 6 Romani in formula de start si 7 care au jucat!.. E ceva cool pt CFR in ultimi 3 ani. Cat despre Stancioiu; la foarfeca si autogol nu cred ca facea Nuno Claro mai multe. Cat despre Bud.. e rege. Mie imi place mult daruirea lui. Vrea sa demonstreze multe. E un super transfer.

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
alexx
Membru

Postare: 27
Locaţia: intre lacuri - cluj
Postat la 25-04-2010 09:15
NapocA a scris:
Cum sa il acuzi pe Stancioiu ca daca era N.Claro in poarta rata ala foarfeca si prostii dinastea? Ce plm aveti 3 ani? Ati observat cumva ce priza are Stancioiu si cat de sigur retine fiecare minge?

Ei au dreptate. Eu l-am urmarit foarte atent pe Stancioiu inca de cand a venit la noi. El mereu urmeaza acceasi partitura. Are interventii sigure in multe faze, dar la fiecare al 2-lea meci ia cate un gol ca cele de ieri. Daca Mandorlini vrea sa joace la 1-0 atunci in nici un caz nu ar trebui sa inceapa cu Stancioiu titular.

Pe de alta parte trebuie sa vedem partile bune ale jocului de ieri. Atacul incepe sa mearga. Bud a jucat foarte bine. Etapa viitoare la Ploiesti se va juca finala campionatului. Daca o invingem pe Astra suntem 90% campioni.
Trimite mesaj privat
Pagina 5 din 6 << < 2 3 4 5 6 >
Salt la forum: