| Autor |
RE: CFR Cluj – Inter C.Arges |
lori
Membru
Postare: 412
| Postat la 14-05-2010 03:53 |
|
|
|
simplu_cfrist a scris:
eu sper din tot sufletul sa castigam sambata... si va zic de pe acum ca o sa-mi dea lacrimile de fericire daca se intampla, si nu mi-e rusine sa recunosc barbat fiind.
m-a impresionat si atitudinea suporterilor de la bistrita in meciul cu urziceni.
o sa jucam cu casa inchisa, dar lasand melancolismul la o parte unde plm au fost cei care o sa umple acum stadionul tot restul sezonului?
in pizda mamicilor.pfoooaiii ce ma enerveaza acea masa care vine numai la bine si la ospat..
   |
|
| Autor |
peluza2
Membru

Postare: 65
Locaţia: deasupra voastra
| Postat la 14-05-2010 06:17 |
|
|
Daca vreti sa luati bilet sa mergeti cat mai repede. Azi in urmatoarele ore se vor termina toate biletele. Mai inainte am trecut pe langa stadion si deja erau multi oameni care asteptau.
KVSC |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 14-05-2010 06:23 |
|
|
Daca are cineva TV Turner si are posibilitatea de a inregistra meciul cu Inter, il rog sa o faca. Ca albusibiu si krucifix nu cred ca vor reusi sa inregistreze acest meci. Mersi anticipat.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Maverick
Membru
Postare: 83
Locaţia: Cluj Napoca
| Postat la 14-05-2010 06:23 |
|
|
|
lori a scris:
[quote]simplu_cfrist a scris:
eu sper din tot sufletul sa castigam sambata... si va zic de pe acum ca o sa-mi dea lacrimile de fericire daca se intampla, si nu mi-e rusine sa recunosc barbat fiind.
m-a impresionat si atitudinea suporterilor de la bistrita in meciul cu urziceni.
o sa jucam cu casa inchisa, dar lasand melancolismul la o parte unde plm au fost cei care o sa umple acum stadionul tot restul sezonului?
Corect, corect. Astia sunt niste simpli oameni care vin si ei sa vada un meci de fotbal ( ex: Oltchim-Viborg....numa politicieni si aiuriti care nu stiu ce e handball-ul. Suporterii adevarati nu au putut sa isi ia bilete din cauza cinducerii). Cei care vin la stadion numa asa sa se afle in treaba sunt niste ipocriti . In fine, la final tabela sa arate 1-0 si sunt cel mai fericit |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 14-05-2010 07:09 |
|
|
Maverick a scris:
lori a scris:
[quote]simplu_cfrist a scris:
Corect, corect. Astia sunt niste simpli oameni care vin si ei sa vada un meci de fotbal ( ex: Oltchim-Viborg....numa politicieni si aiuriti care nu stiu ce e handball-ul. Suporterii adevarati nu au putut sa isi ia bilete din cauza cinducerii). Cei care vin la stadion numa asa sa se afle in treaba sunt niste ipocriti  . In fine, la final tabela sa arate 1-0 si sunt cel mai fericit 
pentru a nu ajunge acolo ca "acesti simpli oameni" sa poata lua bilete ar trebui ca adevaratii fani sa-si faca toti abonamente si atunci s-ar elimina acesti suporteri de rezultat
martipan |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 14-05-2010 07:52 |
|
|
Am ajuns de la stadion acum... Tocmai era o coada de aproximativ 30-40 de persoane la fiecare casa... cam 100 de oameni sunt in total la bilete
Si se certau de mama focului pentru ca unii nu respectau locul la coada 
Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate! |
|
| Autor |
Sectoristul24
Membru
Postare: 58
| Postat la 14-05-2010 08:01 |
|
|
facem ceva la meci maine ? coregrafii ceva ?? 
Pentru Noi Doar CFR Conteaza |
|
| Autor |
Diavolul
Membru

Postare: 436
Locaţia: Cluj
| Postat la 14-05-2010 08:12 |
|
|
Si peste 1000 de ani tot vor fi oameni care se vor certa la coada la bilete. E cred unul din cele mai complicate fenomene sociale 
*** ALLA CITTÀ DI CLVJ, ROMA MADRE *** |
|
| Autor |
zhelezniye darogi
Membru
Postare: 70
| Postat la 14-05-2010 08:24 |
|
|
Diavolul a scris:
Si peste 1000 de ani tot vor fi oameni care se vor certa la coada la bilete. E cred unul din cele mai complicate fenomene sociale 
Ieri dimineata a fost OK cat am stat p-acolo. I-am organizat eu 
Martipan a scris:
pentru a nu ajunge acolo ca "acesti simpli oameni" sa poata lua bilete ar trebui ca adevaratii fani sa-si faca toti abonamente si atunci s-ar elimina acesti suporteri de rezultat
pai uite, eu tot cu bilet vin de ani de zile, asa sunt obisnuit. Motivul este unul bizar, e drept. Pentru mine statul la caserie face parte din "pregatirea" pentru meci. Din momentul din care mi-am luat bilet si pana la meci nu ma mai pot concentra la nimic altceva. Si nu vreau sa renunt la chestia asta... 
Editat de zhelezniye darogi la 14-05-2010 08:37 |
|
| Autor |
ariassis
Membru

Postare: 454
| Postat la 14-05-2010 08:26 |
|
|
noroc ca am stat la coada de la 8 jumate si am prins loc in primi 10 )
ce nebunie era.. aproape ca so luat la bataie batranii =)) neaparat abonament la anul |
|
| Autor |
rocki92002
Membru
Postare: 1
| Postat la 14-05-2010 08:47 |
|
|
ariassis a scris:
noroc ca am stat la coada de la 8 jumate si am prins loc in primi 10  )
ce nebunie era.. aproape ca so luat la bataie batranii =)) neaparat abonament la anul
Oare pe la 16 azi mai apuc bilete?
Stie cineva un numar de tel unde pot suna sa vad daca mai sunt bilete?! |
|
| Autor |
bogdanlx29
Membru

Postare: 70
| Postat la 14-05-2010 09:44 |
|
|
Am 4 bilete in tribuna 1 sector 19, daca vrea cineva 
http://boggblog.wordpress.com |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 14-05-2010 10:11 |
|
|
Daca are cineva un bilet la P1, dati un mesaj privat.
Edit: Corectura gramaticala 

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Editat de Raul la 14-05-2010 10:40 |
|
| Autor |
ultras_CFR
Membru

Postare: 103
Locaţia: Cl"n"j-Napoca
| Postat la 14-05-2010 10:45 |
|
|
am 2 bilete la tribuna II sec 53 ....sub pretul pietei!! 10 ron /buc! prv me. cui ii trebuie!  |
|
| Autor |
Culio89
Membru
Postare: 72
| Postat la 14-05-2010 10:55 |
|
|
ultras_CFR a scris:
am 2 bilete la tribuna II sec 53 ....sub pretul pietei!! 10 ron /buc! prv me. cui ii trebuie! 
trimite-mi te rog un mesaj prv cu nr tau de telefon,ca am un prieten care are nevoie 

<<<FORTZA C.F.R 1907 CLUJ>>> |
|
| Autor |
ecristiano18
Membru

Postare: 580
| Postat la 14-05-2010 10:56 |
|
|
Caut cu disperare cel putin 2 bilete impreuna. Dar cumpar si mai multe la preturi decente. Sunt pt mine si inca cineva. Va rog care aveti lasati-mi un PM cu nr vostru de telefon si va sun. PLS AJUTATI-MA!

Uploaded with ImageShack.us
www.youtube.com/user/ecristiano18
Editat de ecristiano18 la 14-05-2010 10:58 |
|
| Autor |
Dragos19
Membru
Postare: 501
| Postat la 14-05-2010 11:21 |
|
|
mai sunt bilete?
Urasc Steaua! |
|
| Autor |
IonutTrif
Membru
Postare: 194
| Postat la 14-05-2010 11:45 |
|
|
Am auzit 2 tipi vorbind pe troleu ca nu mai sunt bilete, si dadeau telefoane sa faca rost. Oricum stadionul va fi arhiplin :D Ne vedem la meci

Suntem cei mai buni dintre romani/Suntem ardeleni... |
|
| Autor |
Andradaaa
Membru
Postare: 2
| Postat la 14-05-2010 12:38 |
|
|
|
as vrea eu cele 2 bilete!imi poti lasa nr tau |