Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 5 din 7 << < 2 3 4 5 6 7 >
Autor RE: Timisoara-CFR Cluj
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 09-08-2010 12:29
il citisem mai de mult,dar lipseste ceva....
ceva chiar important...
LIPSESC PROBELE! sunt doar vorbe-n vant. Iancu a vrut sa scape de datorii si de tot cand preia clubul in mod Bucurestean, iar legile europene sunt ANTI-MITICISME. Voi ati fost aburiti,iar acum ati ajuns indoctrinati

Bafta!
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 454
Postat la 09-08-2010 12:33
discutii offtopic.
Raul inchide te rog topicul
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postat la 09-08-2010 12:34
ariassis a scris:
discutii offtopic.
Raul inchide te rog topicul

da ce te deranjeaza asa tare?
oricum meciul e gata,nu te mai obliga constiinta sa intri pe subiectul asta

Bafta!
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postare: 54
Locaţia: Timisoara
Postat la 09-08-2010 12:34
Patriots2008 a scris:
il citisem mai de mult,dar lipseste ceva....
ceva chiar important...
LIPSESC PROBELE! sunt doar vorbe-n vant. Iancu a vrut sa scape de datorii si de tot cand preia clubul in mod Bucurestean, iar legile europene sunt ANTI-MITICISME. Voi ati fost aburiti,iar acum ati ajuns indoctrinati

Vezi ca este si sectiune de fotocopii smiley Uite-te acolo si vezi documentele scanate
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Locaţia: Cluj
Postat la 09-08-2010 12:37
ariassis a scris:
AlexD a scris:
Kerosen a scris:
AlexD a scris:
simplu CFR-ist a scris:
dintr-o singura reluare mie mi se pare ca o fost ofsaid la golul doi al timisorenilor.

+1
O alta greseala a fost anularea golului lui Deac.

PS: Mi se pare mie sau chiar avem cel mai slab portar din campionat?

Daca tot te-ai uitat la tv,puteai sa dai mai tare sonorul,asa poate auzeai si fluierulu arbitrului.Bine,ca Deac a fost nesimtit si se facea ca ploua aia este alta treaba.Btw,oare de ce nu i-a dat galben pt ca a continuat faza?

Sunt constient ca a fluierat arbitrul. Intrebarea e de ce a fluierat?

fault in atac

daca la deac o fost fault in atac, la piccolo si muresan ofsaid si golul doi al timisorenilor a fost valabil imi tai p**a jos.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 09-08-2010 12:39
simplu CFR-ist a scris:
ariassis a scris:
AlexD a scris:
Kerosen a scris:
AlexD a scris:
simplu CFR-ist a scris:
dintr-o singura reluare mie mi se pare ca o fost ofsaid la golul doi al timisorenilor.

+1
O alta greseala a fost anularea golului lui Deac.

PS: Mi se pare mie sau chiar avem cel mai slab portar din campionat?

Daca tot te-ai uitat la tv,puteai sa dai mai tare sonorul,asa poate auzeai si fluierulu arbitrului.Bine,ca Deac a fost nesimtit si se facea ca ploua aia este alta treaba.Btw,oare de ce nu i-a dat galben pt ca a continuat faza?

Sunt constient ca a fluierat arbitrul. Intrebarea e de ce a fluierat?

fault in atac

daca la deac o fost fault in atac, la piccolo si muresan ofsaid si golul doi al timisorenilor a fost valabil imi tai p**a jos.

Sa-mi sPui cind vrei sa-ti trimit bisturiul :D Incearca sa te uiti la reluarea meciului dar fara sa asculti comentatorulsmileyMai faci si un stop cadru si apoi imi spui la ce adresa sa-ti trimit coletul :D
Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 09-08-2010 12:39
Patriots2008 a scris:
iti sugerez sa deschizi chiar wikipedia sa te informezi despre POLI timisoara
http://en.wikipedia.org/wiki/Poli_Timi%C5%9Foara
FC Politehnica Timišoara is a Romanian professional football club from Bucurešti, which currently plays in the Bucharest Municipal Championship, he fourth tier of the Romanian pyramid.

auauauauau

vorba aia smiley

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 09-08-2010 12:41
Voda Toamna lui 1500 a scris:
Patriots2008 a scris:
FC Politehnica Timišoara is a Romanian professional football club from Bucurešti, which currently plays in the Bucharest Municipal Championship, he fourth tier of the Romanian pyramid.

auauauauau

vorba aia smiley

care ? smiley mama lui zambon este o curva ? :D
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postat la 09-08-2010 12:45
Kerosen a scris:
Voda Toamna lui 1500 a scris:
Patriots2008 a scris:

auauauauau

vorba aia smiley

care ? smiley mama lui zambon este o curva ? :D

ati luat o perversa ca pe targu ocna

Bafta!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 09-08-2010 12:47
Kerosen a scris:

Sa-mi sPui cind vrei sa-ti trimit bisturiul :D Incearca sa te uiti la reluarea meciului dar fara sa asculti comentatorulsmileyMai faci si un stop cadru si apoi imi spui la ce adresa sa-ti trimit coletul :D

pai arata-mi tu reluarile ca atunci cand sunt greseli impotriva CFR nu le mai da nici p**a pe post.
se incearca de catre toate televiziunile si trusturile de presa sa minimalizeze meritele jucatorilor si a conducerii.

si daca tu zici ca CFR a castigat dubios vreun campionat ba chiar meci, nu meriti sa scri pe forumul asta. si nu are rost discutia istoriei echipei din orasul timisoara.

Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 09-08-2010 12:47
Kerosen, stai linistit. Ati meritat lejer sa castigati cu mai mult, nu aia e problema noastra. Legat de Poli, nu inteleg cum v-a putut spala Iancu creierul la toti.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 09-08-2010 12:50
Raul a scris:
Kerosen, stai linistit. Ati meritat lejer sa castigati cu mai mult, nu aia e problema noastra. Legat de Poli, nu inteleg cum v-a putut spala Iancu creierul la toti.

subscriu.
si astia zic ca noi suntem indoctrinati si vorbesc de muresan..

Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 09-08-2010 12:52
smiley

Zambon,Muresan.........alta Marie cu o alta palarie

Doar de curiozitate,il accepta cineva la Cluj pe Muri ?
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postat la 09-08-2010 12:53
Ca si presedinte nu. Ar fi bun de director executiv sau ceva, si sa isi puna un manager. Problema lui e ca se baga la transferuri si echipa dar acolo nu are treaba. In rest e ok. E un bun diplomat.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Postat la 09-08-2010 12:53
Raul a scris:

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 09-08-2010 12:54
simplu CFR-ist a scris:
Kerosen a scris:

pai arata-mi tu reluarile ca atunci cand sunt greseli impotriva CFR nu le mai da nici p**a pe post.
se incearca de catre toate televiziunile si trusturile de presa sa minimalizeze meritele jucatorilor si a conducerii.

si daca tu zici ca CFR a castigat dubios vreun campionat ba chiar meci, nu meriti sa scri pe forumul asta. si nu are rost discutia istoriei echipei din orasul timisoara.

Cenzura a disparut in decembrie 1989 !!!!!!!
Trimite mesaj privat
Kerosen
Membru

Postat la 09-08-2010 12:56
Raul a scris:

Esti sigur de c eafirmi?Ia intra tu pe forumul nostru sa vezi ce "osanale" primeste M Iancu smiley
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 09-08-2010 12:58
Kerosen a scris:
simplu CFR-ist a scris:
Kerosen a scris:

Cenzura a disparut in decembrie 1989 !!!!!!!

forumul este un privilegiu nu un drept.

Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postat la 09-08-2010 13:02
Kerosen a scris:
Raul a scris:

Esti sigur de c eafirmi?Ia intra tu pe forumul nostru sa vezi ce "osanale" primeste M Iancu smiley

Nu ma refeream la faptul ca nu il urati. Nu cred ca un suporter adevarat al lui Poli l-ar suporta pe Iancu. Problema este ca ii inghititi cacaturile. Echipa lui Iancu a fost fondata in 2002.

Si mna.. stii tu. Oricum nu are rost sa ne certam ca fiecare o tine pe a lui.

Sa revenim la oile noastre smiley

Editat de Raul la 09-08-2010 13:03
Trimite mesaj privat
Diavolul
Membru

Postare: 436
Postat la 09-08-2010 14:18
Meciuri dubioase am castigat destule, la Timisoara, ieri, Poli a meritat victoria, cenzura nu a disparut si nu o sa dispara intr-o tara in care nu suntem in stare sa terminam nici macar o amarata de autostrada.

Totusi, trebuie subliniat faptul ca la fel a avut si Poli Tm, meciuri dubioase, castigate pe spranceana, iar titlurile CFR-ului nu ar fi putut fi obtinute fara ca echipa sa aiba o faramitura de valoare.

Ca am fost ajutati, sunt de acord, ca jucam ca pula sunt de acord dar sa se rezume fiecare la echipa lui si la blidul cu rahat in care invarte lingurita. Nu-i M.I. mai breaz decat I.M. Ca o coincidenta inversand initialele celor doi conducatori de cluburi se obtine numele celuilalt.

P.S. Chiar nu e frumos mesajul cu "...nu meriti sa scri pe forumul asta". Unii chiar au murit la revolutie pentru ca prostia si frustrarea, indiferent cat de mari ar fi, sa poata fi exprimate liber...
Trimite mesaj privat
Pagina 5 din 7 << < 2 3 4 5 6 7 >
Salt la forum: