Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 5 din 22 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Autor RE: U Cluj - CFR Cluj
ariassis
Membru

Postare: 454
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 16-09-2010 15:53
BadeaCartan a scris:
din cauza ca avem galerie ungureasca ne face toata tara unguri. Nasol... Stie toata lumea cum se traduce kvsc. Afara cu ungurii din tara! M-am saturat sa fiu catalogat bozgor, magyar, ungur etc din cauza astora.. Ei sunt mai smecheri si stau la peluza 2, desi se stie ca paszkany le permite sa intre gratis. Rusine! Nu o sa respecte nimeni peluza/galeria noastra. Astept injuraturismiley

te-ai imbatat cu apa pe corabie ?
respect kvsc.
Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postare: 331
Locaţia: Cluj
Postat la 16-09-2010 17:02
BadeaCartan a scris:
din cauza ca avem galerie ungureasca ne face toata tara unguri. Nasol... Stie toata lumea cum se traduce kvsc. Afara cu ungurii din tara! M-am saturat sa fiu catalogat bozgor, magyar, ungur etc din cauza astora.. Ei sunt mai smecheri si stau la peluza 2, desi se stie ca paszkany le permite sa intre gratis. Rusine! Nu o sa respecte nimeni peluza/galeria noastra. Astept injuraturismiley

bai inteligentule, hai sa iti dau raspunsul sa taci odata din gura tu si toti cei care striga prostia asta cu afara cu ungurii din tara: atata timp cat toti maghiarii au scris pe buletin ROMANIA, nu au cum sa fie dati afara din tara, pt k toti sunt cetateni romani!!!!!! nu sunt maghiar, dar au si ei locul in aceasta tara chiar dak sunt minoritari. asa k inteligentule, da-ti doua palmi si gandeste-te umpic !!!!

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 454
Postat la 16-09-2010 17:10
BadeaCartan a scris:
ariassis a scris:
BadeaCartan a scris:

te-ai imbatat cu apa pe corabie ?
respect kvsc.
credeam ca sectorul 24 reprezinta romanii dar se pare ca nu, de fapt bannerul e identic cu al lor, doamne ce-am ajuns

kvsc a facut pentru club si culori destule asa ca merita respectul fiecaruia dintre noi. nu iti raspund mai mult bade' ca o fac degeaba. daca esti incuiat la minte treaba ta... probabil nici nu ai fost niciodata pe stadion sau daca ai fost ai stat la sectorul revervat marinarilor.

ontopic: dupa meciul asta cu basel am sperante ca o sa batem,, nu pentru ca jucam tika-taka, ci pentru ca jucatorii nu mai au motive sa nu dea totul pe teren.

toate "panzele" sus spre alba-iulia smiley
Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postare: 331
Postat la 16-09-2010 17:15
BadeaCartan a scris:
astept ban pe motiv ca nu-s de partea ungurilor din peluza cfr-ista, sefii vostrii smiley

haide bre' si lasa-ne

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley
Trimite mesaj privat
Patriots2008
Membru

Postare: 313
Postat la 16-09-2010 18:14
Hai Bade ca cred ca stiu cine esti smiley)

Bafta!
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 16-09-2010 18:48
BadeaCartan a scris:

ba, sa te frec de pinguin. chiar nu credeam ca esti jegos, dupa cat de prost pareai in primele posturi.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 16-09-2010 18:49
BadeaCartan a scris:
astept ban pe motiv ca nu-s de partea ungurilor din peluza cfr-ista, sefii vostrii smiley

coaie, ne vedem la alba. smiley

Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 16-09-2010 19:08
Bade esti un gunoi deala ce poarta covoru la gat .

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
VASI-CFR
Membru

Postare: 223
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 16-09-2010 19:34
BadeaCartan a scris:
Romania Romania Afara afara cu ungurii din tara
cei din p2? cu cei din p1 ce ai?ca sa inteleg?smiley

Mandru ca sunt CFR-IST
vasi30sept Trimite mesaj privat
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 16-09-2010 19:35
Fara suparare, dar tu macar sti cine sunt cei din KVSC? Tu zici ca ei toti sunt unguri, dar daca mergi sa ceri de la club lista cu numele membrilor galeriei KVSC o sa vezi ca nu e chiar asa. Eu cred ca tu vorbesti doar ca sa te aflii in treaba. Tu cand o sa ai macar 5% din realizarile lor atunci sa vorbesti. Pana atunci...

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postat la 16-09-2010 19:38
ba nu-i mai raspundeti ca-i uist.

Trimite mesaj privat
VASI-CFR
Membru

Postat la 16-09-2010 19:52
CFR_Rulz a scris:
Fara suparare, dar tu macar sti cine sunt cei din KVSC? Tu zici ca ei toti sunt unguri, dar daca mergi sa ceri de la club lista cu numele membrilor galeriei KVSC o sa vezi ca nu e chiar asa. Eu cred ca tu vorbesti doar ca sa te aflii in treaba. Tu cand o sa ai macar 5% din realizarile lor atunci sa vorbesti. Pana atunci...
vorbeam un pic mai....si normal ca nu toti is ca am vazut lista stai calm ca stiu ca nu toti is.

Mandru ca sunt CFR-IST
ceferist_infocat
Membru

Postare: 175
Locaţia: cluj- napoca
Postat la 16-09-2010 20:01
cat a fost cu zlatna??daca ai fost la meci

ce naspa e sa fi pinguin oooo
mereu pe gheata te plimbi oooo
nu e soare nu e umbra oooo
si va bagam poola in gura oooo
Trimite mesaj privat
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 16-09-2010 20:02
VASI-CFR a scris:
CFR_Rulz a scris:
vorbeam un pic mai....si normal ca nu toti is ca am vazut lista stai calm ca stiu ca nu toti is.

Nu tie ti-am raspuns, ci lui BadeaCartan ala.

Trimite mesaj privat
Naggin
Membru

Postare: 34
Locaţia: Cluj,Manastur
Postat la 16-09-2010 20:06
BadeaCartan a scris:
VASI-CFR a scris:
BadeaCartan a scris:
Romania Romania Afara afara cu ungurii din tara
cei din p2? cu cei din p1 ce ai?ca sa inteleg?smiley
ma deranjeaza ca suntem sclavii ungurilor, Romaniacs a incercat ceva, dar au fost repede marginalizati si exclusi de nucleul maghiar. Cand o sa scapam de kvsc o sa fiu cel mai fericit. Doamne ajuta`!
nu cred k kvsc te incurca pe tine de la cantat .... in schimb bulangiu ala ochelarist si cu alalalt gras ar trebui schimbati de pe schela k si asa nimeni nu ii baga in seama smiley

Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 16-09-2010 20:16
TERMINATI ODATA,pana nu se identifica cine a fii nu are rost sa fie bagat in seama,dar se pare ca reuseste sa fie bagat in seama prin voi astia care ii raspundeti la provocari.Daca nu vrea sa zica cinei nu vrea ii treaba lui.Conteaza sa fim CAT MAI MULTI LA ALBA atat in galeie cat si pe restu stadionului din ALBA IULIA,fara frica!!!
Trimite mesaj privat
VASI-CFR
Membru

Postat la 16-09-2010 20:19
casual a scris:
TERMINATI ODATA,pana nu se identifica cine a fii nu are rost sa fie bagat in seama,dar se pare ca reuseste sa fie bagat in seama prin voi astia care ii raspundeti la provocari.Daca nu vrea sa zica cinei nu vrea ii treaba lui.Conteaza sa fim CAT MAI MULTI LA ALBA atat in galeie cat si pe restu stadionului din ALBA IULIA,fara frica!!!
ASA BARBATE!!!smileysmiley CE O SA MAI ZICA iei dupa ce doamne ajuta!iii batem!!3-0

Mandru ca sunt CFR-IST
anadriana16
Membru

Postare: 255
Postat la 16-09-2010 20:34
BadeaCartan

Vezi ca ti-a crescut un u pe sapca rosie...

Acuma sincer, voi nu aveti forum?
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postat la 16-09-2010 20:35
stiti ce se va auzi la alba.... A marcat pentru CFR , Cristi BUUD.....Cristi BUUD.

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
Dragos19
Membru

Postat la 16-09-2010 20:38
Si acum sa cante toata peluza ca haide haide CFR dale la u cluj sa tina minte 2 goluri si o MUIE

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
Pagina 5 din 22 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Salt la forum: