Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Pagina 5 din 5 << < 2 3 4 5
Autor RE: CFR Cluj - Dinamo
-Gabi-
Membru

Postare: 72
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 08-11-2010 19:15
are careva vreun video cu pirotehnicelesmiley?smiley

-suntem aici-
Editat de -Gabi- la 08-11-2010 19:15
Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postare: 331
Locaţia: Cluj
Postat la 09-11-2010 09:55
arpi trebuie sa bage mana in buzunar....si nu numai...

http://www.sport.ro/liga-1/ce-amenda-a-primit-cfr-din-cauza-fanilor-la-meciul-cu-dinamo.html

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley

Editat de donleone90 la 09-11-2010 09:59
Trimite mesaj privat
VASI-CFR
Membru

Postare: 223
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 09-11-2010 10:03
19 ani 17 ani 18 ani, 16 ani,.............., aia in loc sa isi vada de treaba lor copilasi vin sa faca cearta:-j

Mandru ca sunt CFR-IST
Editat de VASI-CFR la 09-11-2010 10:04
vasi30sept Trimite mesaj privat
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
Postat la 09-11-2010 10:08
aaaaaaaa.....numa copilasii au fost prinsi...ca erau si barbati in toata firea acolosmiley

WHITE AND PROUD
Trimite mesaj privat
VASI-CFR
Membru

Postare: 223
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 09-11-2010 10:53
m-am referit la aia de la dinamo sau ce or fii fost iei..

Mandru ca sunt CFR-IST
vasi30sept Trimite mesaj privat
Abramburica
Membru

Postare: 15
Postat la 09-11-2010 11:18
Nu stiu cum percepeti voi toata povestea asta cu fanii lui Dinamo dar pe mine ma duce gandul catre urmatoarul scenariu.

Conducerea clubului Dinamo impreuna cu Mihnea si asociatia lor a suporterilor a sponsorizat deplasarea suporterilor din orasele de unde erau. Pentru ca cei care erau platiti nu au putut presta, iar prestatia era cel mai probabil platita tot de Dinamo, bineinteles ca frustrarea a fost mare.

Altfel nu se explica doua lucruri

1. Ca ii lasi sau nu pe stadion ok, pot sa zica la meciul retur nici noi nu lasam ceferisti pe stadion. Nu cred ca e o problema cu asta. A se vedea episodul Rapid-Steaua de aseara legat de asta;

2. Acesti mari suporteri care insotesc pe Dinamo in toata tara nu sunt prezenti la meciurile din soseaua stefan cel mare. Acum Oradea si Satu Mare hai treaca mearga ca e departe, dar astia de prin centrul tarii???

Mie cam a asta imi suna toata povestea. Iar daca e adevarat asta explica perfect comportamentul celor de la Dinamo. As plusa spunand ca am o cunostinta suporter al lui Dinamo care se potriveste perfect in scenariul descris. Dar ma opresc lasand totul in coada de peste.

smiley
Editat de Abramburica la 09-11-2010 11:19
Trimite mesaj privat
CFRCLUJ4EVER
Membru

Postare: 288
Postat la 09-11-2010 14:53
Lista care a aparut pe sport.ro e gresita. In fine, nu mai conteaza ce a fost, e mai bine sa pastram pt noi tot ce a fost, in loc sa fim mari si tari si sa ne laudam cu lucruri care pana la urma nu ne fac cinste, dar...am fost obligati sa o facem.

Ne asteapta doua meciuri grele, sa ne concentram pe ceea ce urmeaza.

FORZA CFR!!!
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 454
Postat la 09-11-2010 17:44
http://www.kvsc1907.ro/ph/2010-2011/cfr-dinamo_II/slides/DSC_0538.html

va dati seama daca am sta impreuna intr-o singura peluza ce galerie am avea ?
cel putin ar arata chiar fain la derby-uri

oricum... cine a fost acolo.. stie ce fain a fost
smiley
Editat de ariassis la 09-11-2010 17:47
Trimite mesaj privat
Norbi
Membru

Postare: 22
Postat la 09-11-2010 17:57
sa stam toti in p1 ! smiley

CFR ECHIPA MEA
CFR VIATA MEA !
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 09-11-2010 18:33
Norbi a scris:
sa stam toti in p1 ! smiley

p2 ar fi mai misto:D

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
donleone90
Membru

Postare: 331
Postat la 09-11-2010 18:36
toti adunati in doua sectoare ar fi mai frumos...iar pt o imagine mai buna, de preferabil ar fi p1...dar nush cat de posibila e treaba asta... deocamdata e bine cum suntem asa smiley (parerea mea)

Sa ne cante...toata peluza...haide haide CFR!!!
smiley
Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 09-11-2010 18:39
Daca am sta toti impreuna, stati linistiti ca ar veni si altii care acum nu vin in galerie. Daca vede omu ca se incearca ceva si cantam si aratam mai fain se alatura mult mai usor cel putin o data, iar daca-i place revine.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 09-11-2010 19:02
NU AM SCRIS DE MULT TIMP PE ACEST FORUM PENTRU CA MULTI CARE SCRIU PE ACEST FORUM SUNT PREZENTI DOAR PE FORUM SI IN PELUZA ABSENTEAZA,CUNOSC MAXIM 5 PERSOANE CARE MAI SI VIN LA MECIURI IN REST doar la tastatura prezenta.

1.Va rog extrem de frumos pe toti mai ales care fac parte din galerie sa nu deschida subiecte de genu"ce bine am sta intrun loc"...etc,pentru ca s-a mai discutat despre acest lucru si sau lamurit lucrurile momentan.
2.Lasati-i pe maidanezi in pace oricum vede lumea si stie ce se petrece acolo,multi sunt pusi acolo de "clanul" beecali si sunt coordonati de acestia de ex. acest mihnea(cu M mic) care sustine acest fenomen prin a trimite scrisori catre lpf ca pe stadionul CFR sa nu fie lasati pe stadion dupa cele intamplate la CLUJ.
3.suporterii CFR-ului nu au treaba cu cele intamplate.
4.inca o rugaminte:Nu postati pe romanianultras este un site care incurajeaza taranimea si cenzureaza doar ce le convine.
5.daca sunteti CFR-isti atunci sustinetiva echipa si nu doar din tastatura!
6.vam pupat am iesit de pe forum!
Trimite mesaj privat
ariassis
Membru

Postare: 454
Postat la 09-11-2010 19:28
casual a scris:

1.Va rog extrem de frumos pe toti mai ales care fac parte din galerie sa nu deschida subiecte de genu"ce bine am sta intrun loc"...etc,pentru ca s-a mai discutat despre acest lucru si sau lamurit lucrurile momentan.

scuze... chiar nu doream sa deschid discutii de gen...
Trimite mesaj privat
michigan
Membru

Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
Postat la 10-11-2010 17:35
casual a scris:
NU AM SCRIS DE MULT TIMP PE ACEST FORUM PENTRU CA MULTI CARE SCRIU PE ACEST FORUM SUNT PREZENTI DOAR PE FORUM SI IN PELUZA ABSENTEAZA,CUNOSC MAXIM 5 PERSOANE CARE MAI SI VIN LA MECIURI IN REST doar la tastatura prezenta.

2.Lasati-i pe maidanezi in pace oricum vede lumea si stie ce se petrece acolo,multi sunt pusi acolo de "clanul" beecali si sunt coordonati de acestia de ex. acest mihnea(cu M mic) care sustine acest fenomen prin a trimite scrisori catre lpf ca pe stadionul CFR sa nu fie lasati pe stadion dupa cele intamplate la CLUJ.
4.inca o rugaminte:Nu postati pe romanianultras este un site care incurajeaza taranimea si cenzureaza doar ce le convine.

Multi dintre voi sunteti de opinia ca numai persoanele care fac parte din galerie au dreptul sa-si dea cu parerea. Cea mai mare tampenie! Poti sa-ti sustii echipa si daca nu esti `ultras`. Unii cumpara bilete la meci , altii care nu au posibilitatea cumpara tricouri , fanioane , etc. Chiar daca as fi in Cluj tot nu as sta la peluza. Pana la urma cine sustine mai mult clubul..tu de la peluza sau eu de la tribuna a doua care am platit triplu pe bilet?
Trimite mesaj privat
Norbi
Membru

Postare: 22
Postat la 10-11-2010 17:37
hai sa lasam prostiile !

CFR ECHIPA MEA
CFR VIATA MEA !
Trimite mesaj privat
CLUJAN
Membru

Postare: 94
Locaţia: CLUJ NAPOCA
Postat la 10-11-2010 18:27
michigan a scris:
casual a scris:

Multi dintre voi sunteti de opinia ca numai persoanele care fac parte din galerie au dreptul sa-si dea cu parerea. Cea mai mare tampenie! Poti sa-ti sustii echipa si daca nu esti `ultras`. Unii cumpara bilete la meci , altii care nu au posibilitatea cumpara tricouri , fanioane , etc. Chiar daca as fi in Cluj tot nu as sta la peluza. Pana la urma cine sustine mai mult clubul..tu de la peluza sau eu de la tribuna a doua care am platit triplu pe bilet?

nu cred ca s-a referit ca ar trebui cu totii sa stam la p1...cred ca a vrut sa zica sa nu mai comenteze cei care nu vin delok la meciuri.
siu eu stau tot la tribuna 2 si am abonament de 4 ani, ma duc meci de meci...E NEVOIE de spectatori si in tribuna, dar si in galerie...deoarece din pacate doar galeria canta tot meciul...si canta f frumos.. E BINE SA FIE INCURAJATI SUPORTERII sa mearga in galerie.....si cred ca in timp toata peluza 1 va fi doar galerie !!!

AM PURTAT DE CAND MA STIU ALB SI VISINIU !!!
Trimite mesaj privat
Pagina 5 din 5 << < 2 3 4 5
Salt la forum: