Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Autor CFR Cluj- Poli Timisoara, duminica
Mihai_alexandru
Membru

Postare: 1593
Postat la 03-08-2007 02:12
Primul meci acasa, pe nocturna si in compania unui adversar extrem de dificil. 3 puncte ne-ar da mari sperante pentru castigarea titlului. smiley Cred ca ii batem.... avem jucatori mult mai buni. Cele 2 benzi europene cu Semedo si Culio vor face diferenta zic eu. smiley Cred ca Culio va fi noul preferat al publicului. smiley Hai CFR!! smiley

Scrie articole pentru jocuri!
http://www.cfronline.ro Trimite mesaj privat
Autor RE: CFR Cluj- Poli Timisoara, duminica
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 03-08-2007 08:09
Va fi un meci greu, dar care o sa-l castigam. Eu cred ca meciul se va termina 3-1. smiley
Trimite mesaj privat
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 03-08-2007 10:45
2-0 pt CFR....goluri Fabbiani si Didi smiley

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Marius_CFR
Membru

Postare: 311
Postat la 03-08-2007 12:11
apai bine ar fi sa inscrie o data si Fabbiani...sa se confirme ca ii un golgeter adevarat

One Team-One Love-One Passion!!!
Trimite mesaj privat
cobaiul
Membru

Postare: 5
Postat la 04-08-2007 13:14
pierdem cu 4-0.....HAI CFR!!! smiley

elore CFR
Trimite mesaj privat
cobaiul
Membru

Postare: 5
Postat la 04-08-2007 13:15
ba nu.....cu 5-0!

elore CFR
Trimite mesaj privat
imarele
Membru

Postare: 9
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 04-08-2007 14:27
Succes CFR. Sper sa invingem. Ma bucur ca am luat bilet. Pierdusem orice speranta. Am gasit bilet insa chiar Sambata. Timisoara e o echipa buna si sper sa nu ploaie maine, ca sa fie spectacol in tribuna si teren. Sper ca jocul sa fie in spiritul fair playului si sa aratam ca noi clujenii putem fi diferiti smiley , nu ca cei din Bucuresti.
Trimite mesaj privat
AlexD
Administrator

Postare: 911
Postat la 04-08-2007 20:32
2-0 pentru CFR. Goluri Didi si Semedo smiley

Hai CFR! smiley

P.S:iancu a declarat ca daca vor exista greseli grave de arbitraj isi va retrage echipa de pe teren... problema lui.

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Trimite mesaj privat
imarele
Membru

Postare: 9
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 04-08-2007 21:23
m-am obisnuit cu astfel de declaratii in fotbalul romanesc inainte de meciul direct. pacat ca ne atacam degeaba. eu respect timisoara am si un prieten acolo si totusi stim sa fim buni prieteni, chiar daca fiecare tine cu echipa lui. as vrea totusi sa nu fie adevarat ce spune IANCU si sa fie frumos la meci. Pacat de vremea rea, sper sa vina cat mai multi smiley
Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 04-08-2007 21:35
Ar fi prea frumos sa si-o retraga la prima greseala... mai ales ca tipi (sau creaturi) ca Iancu comenteaza despre arbitraj si cand e corect . Eu cred ca luam campionatul sigur... jocul celor 3 contracandidate e jalnic. Noi avem jucatori ca Semedo, Culio, Sandberg jucatori de nationala... pana acum Rapid, Dinamo si Steaua n-au demonstrat decat un joc sters si plictisitor, fara idei. Nu va fie frica de Poli fiindca s-a vazut valoarea adevarata la meciul cu Fiorentina. (tot sters si plictisitor) Cum am mai zis la lot suntem egali cu Fiorentina... sa joace fiecare jucator macar la 80% din valoare si luam campionatul.

locomotiva07
Membru

Postare: 415
Postat la 05-08-2007 00:29
cine arbitreaza :-?
HAI CFR !!! smiley

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 05-08-2007 00:30
Balaj parca....

Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 05-08-2007 13:51
balaj arbitreaza...ca o facut scandal Iancu ca asta trege pt Cluj :@ ...azi e marele meci...FORZA CFR! smiley

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 06-08-2007 00:13
Cam dezamagit dupa meci... nu de rezultat ci de joc. Dar Andone a dat o declaratie ce ma face sa cred ca va indrepta greselile... decat celelalte echipe suntem mai buni deocamdata... au pierdut si altii puncte... timp avem... important e sa se puna pe treaba Andone.
Am dat 2 goluri datorita valorii jucatorilor... dar am luat 2 goluri din cauza lipsei de organizare...
Sunt confuz in legatura cu Andone... joaca echipa pe contra-atac cu varfuri de careu... Fabbiani si Ogbonna. De-aia par cam slabi, ei trebuie sa primeasca centrari in careu, nu sa alerge dupa mingi. La meciul cu Otelul, schimba 2 extreme si baga 2 mijlocasi defensivi... hmmm. Va trebui sa asteptam si sa vedem ce-o iesi... nu e bai c-am facut egal. Andone trebuie doar sa constate greselile si sa le indrepte! Rapid egal, Dinamo infrangere, Steaua se va impiedica sigur in etapele viitoare... deci...

HAI ANDONE!!!

Salt la forum: