Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Autor CFR 1907 - Poli Iasi
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 17-09-2007 13:41
urmatoarea partida de pe teren propriu e cu Iesenii...spuneti-va parerile inainte si dupa meci aici

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Autor RE: CFR 1907 - Poli Iasi
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Postat la 18-09-2007 21:14
un meci in care luam viteza smiley sa speram ca vom rata putine din numeroasele ocazii 3 sau 4 - 0 pronosticul meu ! Ne auzim dupa meci, ca voi fi plecat pana la ora meciului. La meci insa voi fi, logic smiley hai CFR !! Ai fost (pt noi mereu), esti, ramai pe PRIMUL LOC !!!
smiley

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postare: 1593
Postat la 18-09-2007 22:39
Parerea mea este ca Poli Iasi= echipa cu jucatori de divizia B dar cu organizare cat de cat... n-avem cum sa nu-i batem daca prindem o zi buna.

Scrie articole pentru jocuri!
Editat de Mihai_alexandru la 18-09-2007 22:39
http://www.cfronline.ro Trimite mesaj privat
cfr_rapp
Membru

Postare: 454
Postat la 21-09-2007 20:45
Sper ca unchiumio sa nu aiba un meci stralucit si sa putem da multe coluri ca am pus pariu ca va pierde la 2 goluri diferenta !!!! Fortza CFR !!! smileysmiley

1907 Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 22-09-2007 01:06
Sper in continuare la un meci fara emotii castigat la 2 goluri diferenta.

Mihai_alexandru
Membru

Postat la 23-09-2007 22:41
Meci iar foarte bun... bravo CFR. Fabbiani n-a mai fost senzational dar a jucat bine si pare ca e pe un drum bun... Jocul e f. bun si spectaculos, am mai trecut peste un examen si ne-am detasat in clasament dar singurul lucru care ma supara e ca incepem meci de meci cu acelasi 11 si imi pare rau pentru jucatorii care au intepenit cu fundul pe banca mai ceva ca grasanele care se uita la Oprah. E bine ca Andone creeaza omogenitate si nu shimba excesiv, dar cred ca in locul lui Muresan, care a prins multe meciuri, merita sa joace Leao pe sfarsit... Sper sa li se ofere cu adevarat sanse si celorlalti jucatori de la CFR, nu de alta dar se vor supara fiindca au valoare si mai tarziu se vor crea tensiuni la club.

Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 24-09-2007 15:31
Mihai_alexandru a scris:
Meci iar foarte bun... bravo CFR. Fabbiani n-a mai fost senzational dar a jucat bine si pare ca e pe un drum bun... Jocul e f. bun si spectaculos, am mai trecut peste un examen si ne-am detasat in clasament dar singurul lucru care ma supara e ca incepem meci de meci cu acelasi 11 si imi pare rau pentru jucatorii care au intepenit cu fundul pe banca mai ceva ca grasanele care se uita la Oprah. E bine ca Andone creeaza omogenitate si nu shimba excesiv, dar cred ca in locul lui Muresan, care a prins multe meciuri, merita sa joace Leao pe sfarsit... Sper sa li se ofere cu adevarat sanse si celorlalti jucatori de la CFR, nu de alta dar se vor supara fiindca au valoare si mai tarziu se vor crea tensiuni la club.

macar cu sacele sa ii bage si pe Anca Deac Canales si ceilalti multi altii care stau tot meciul pe banca smiley ...oricum bravo baietii victorie meritata si joc f bun :d

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
AlexD
Administrator

Postare: 911
Postat la 24-09-2007 16:32
Meci f bun. Toti au jucat bine.... Hai CFR! smiley

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Trimite mesaj privat
Salt la forum: