Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Autor Gloria Bistrita - CFR Cluj
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 11-11-2007 21:39
urmatorul meci al CFRului se disputa la Bistrita dupa 1 sapt de pauza pt meciurile internationale...discutii inainte si dupa meci aici :d

HAI CFR!...Bistrita e echipa buna dar acum joaca modestu...eu zic 2-1 pt noi smiley

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Autor RE: Gloria Bistrita - CFR Cluj
sRv
Membru

Postare: 670
Locaţia: ma mut des :D
Postat la 11-11-2007 22:08
meciu asta nu-i nustiu ce smileyii batem ca pe uta sez trecut sau mai rau oricum meciul asta si cel mult asteptat cu U cluj :X:X:X:X in meciul cu U fiecare jucator va da cel putin 2 goluri pana si nuno claro stancioiu sau de ce nu turcas va da gol smiley andone il poate folosi si pe turcas ca oricum nu o sa aiba nimic de aparat in meciul cu U smiley

Carlsberg - Probably the Best Beer in the World

Carlsberg.com - Probably the Best Website in the World
L-am uitat :( Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 12-11-2007 18:56
va fi meci foarte greu,jucatorii cedati de CFR care joaca la Bistrita vor juca cu ambitie deosebita ca sa demonstreze(si nu sunt putini la echipa )ce pot
smiley smiley smiley

martipan
Trimite mesaj privat
cfr_lex
Membru

Postare: 49
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
Postat la 13-11-2007 23:52
batem 2-0 :zuel:
Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postare: 1593
Postat la 15-11-2007 17:55
Cu Gloria mi se pare ca avem un parteneriat. (care prevede organizarea unui amical pe an intre cele 2 echipe). Ne intelegem cat de cat bine cu tata Jean si ce specimene or mai fi pe acolo. Le-am imprumutat/ vandut multi jucatori. (Toma, Tlinica, Bucurica,etc). Amicitii...
Dar Gloria e o echipa slaba... va fi mai usor decat cu Mioveniul si mai greu decat cu UTA.

Scrie articole pentru jocuri!
http://www.cfronline.ro Trimite mesaj privat
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Postat la 23-11-2007 00:10
Bistrita - CFR 1-3 LUTPA CFR !!! LUTPA PENTRU NOI !!!
smiley smiley smiley

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
traktor
Membru

Postare: 30
Postat la 23-11-2007 22:49
Batem ,ole ole ole CFR CFR
smiley

fara mafie in fotbal
Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 24-11-2007 18:22
Un meci aiurea. 2 goluri date gratis de Nuno Claro si mult noroi... Din pacate Claro e un portar de reflex, trebuie sa se straduiasca sa nu mai balbaie mingile. Dar eu cred ca e un portar bun.

Apararea a fost catastrofala (cu Claro in frunte). Panin e un jucator de nivelul lui UTA Arad. Tony e destul de bun in aparare, in atac insa e zero. Galiassi e bun. Despre Cadu am uitat ca executa si penaltyuri... capitan + lov libere + penaltyuri + titular... E bine ca vine Dorsin.

Atacul a mers binisor, tinand cont ca am jucat in deplasare pe stadionul FC Mlastina. Andone trebuie sa rezolve problemele in aparare fiindca in deplasare cand suntem sub presiune avem probleme!

In rest, e bine ca am evitat infrangerea, 1 punct fata de nimic nu-i mare lucru dar e bine pentru moral. Hai CFR!! smiley

Editat de Mihai_alexandru la 24-11-2007 18:23
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 24-11-2007 18:25
Ah, apropo de arbitraj...

Hotii striga hotii... am dat un gol pe gratis dar si Gloria (Rusinea) Bistrita a marcat primul gol dupa un fault care n-a fost la Dani!

AlexD
Administrator

Postare: 911
Postat la 24-11-2007 20:42
Ce gazon! Zici ca a fost stricat intentionat. Toata lumea da vina pe Nuno Claro... e si normal, greselile sunt impardonabile... totusi Raoul a cam exagerat cu injuraturilesmiley(si legat de Stancioiu, el a gafat grav cu buzau, cu dinamo, cu timisoara... sunt 3 meciuri). Claro nu a fost ajutat deloc de aparare. O gramada de greseli au facut Cadu, Sousa si Panin. In prima repriza a batut soarele din fata, la primul gol marcat de bistrita a contribuit si un smoc de iarba... nu vreau sa ii iau apararea lui Claro, cum am spus mai sus, greselile sunt impardonabile.
Macar Fabbiani isi face meseria in fiecare meci!smiley
Concluzia: Avem nevoie de portar si de un fundas central de calitate(doi sunt deja prea scumpismiley)! smiley
Hai CFR!!! smiley

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 24-11-2007 21:33
Ce ma amuza astia... "cooperativa s-a mutat la Cluj", "Muresan si Paszkany tac si fura". :d :d :d Ce parere aveti despre aceste acuzatii? Trica a dat gol din offside cu Rapid iar Fabbiani a obtinut 2 penalty-uri inexistente. (azi si cu Ceahlaul) Eu unul am incredere in conducere, voi ce credeti?

AlexD
Administrator

Postat la 24-11-2007 22:09
Tota lumea vorbeste de greselile facute in favoarea CFR-ului. Nimeni nu spune ca bistrita a marcat primul gol in urma unei lovituri libere inexistente si ca un jucator al gloriei trebuia sa primeasca de doua ori al doilea cartonas galben.
Poate ca sunt putin subiectiv, dar nu cred ca Muresan sau Paszkany fac "chestii" nesportivesmiley. Si cei care se leaga de CFR nu trebuie bagati in seama... ca vorbesti cu un copil de 2 ani sau cu un bou din conducerea echipelor buCuRestene, e cam acelasi lucru. smiley

P.S. Imi cer scuze ca am jignit copiii de 2 ani.smiley

Editat de AlexD la 24-11-2007 22:12
Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 24-11-2007 22:51
E frustrare mare prin fotbalul romanesc. A obtinut si Fabbiani un penalty pe nedrept (oricum meritam sa terminam la egalitate) si gata toti ca CFR e noua mafie a fotbalului romanesc. Pai e o mare mare mare ofensa adusa copiilor de 2 ani, astia-s mai prosti si decat niste spermatozoizi... :d

Hotii striga hotii... CFR nu merita sa evolueze intr-un astfel de campionat jenant.

AlexD
Administrator

Postat la 24-11-2007 23:41
Imi cer scuze copiilor de doi ani...:D
Din fericire nu a fost observat faptul ca am jignit si boii... rusine miesmiley

Am ascultat declaratia de dupa meci a lui "Nelutu" Sabau... probabil el era cel mai in masura sa comenteze arbitrajul... nu a facut-o.
Se trezesc creaturile din buCuResti sa comenteze, plus un umflat din banat. Habar n-au ce-i ala fotbal. In retur, o sa fie foarte greu pentru CFR pentru ca acele creaturi mai mult ca sigur ca o sa se implice puternic oriunde se poate.
Cand spui in public de un club ca plateste arbitrii si nu ai dovezi, ar trebui sa primesti amenda. Poate asa se opresc si creaturile astea.

Trimite mesaj privat
martipan
Membru

Postare: 438
Postat la 25-11-2007 18:56
pt. alexCFR:
se pare ca gazonul a fost facut sa arate asa si iata argumentele mele:
-in spatele peluzei Bistritene se afla un teren de fotbal care arata impecabil de parca ar fi masa de biliard iar atentie nu e teren sintetic ci de iarba
-bistrita a facut antrenamente pe teren atunci cand era mocirla iar expres au lasat-o asa sa se usuce cat de cat astfel a devenit mai rau ca aratura
-ei nici nu au cautat sa niveleze macar terenul inainte de joc asta facand imediat doar dupa incheierea jocului cand o armata de oameni a inceput sa faca acest lucru
smiley smiley smiley

martipan
Trimite mesaj privat
Salt la forum: