Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Autor Poli Timisoara - CFR Cluj
Mihai_alexandru
Membru

Postare: 1593
Postat la 10-12-2007 00:48
Duminica: 16.12 2007
POLI 1921 ªTIINÞA TIMIªOARA - CFR 1907 CLUJ
20:30 KANAL D

Mare derby etapa viitoare... timisorenii insa nu prea sunt in forma. Ramane un meci greu dar trebuie sa invingem neaparat, este ultimul pas al anului 2007!

Scrie articole pentru jocuri!
http://www.cfronline.ro Trimite mesaj privat
Autor RE: Poli Timisoara - CFR Cluj
locomotiva07
Membru

Postare: 415
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 10-12-2007 13:18
Un ultim efort pentru a putea spune ca incheiem cu adevarat cel mai glorios an al nostru de pana acum, anul centenarului !! sa fim mai buni ca ei cu un gol, asta conteaza !! si putem !! HAI CFR !!! INVINGEM pe bega si suntem CAMPIONI inca din 2007 - ANUL (DEJA !) AL ADEVARATEI CAMPIOANE - CFR 1907 CLUJ-NAPOCA!! smiley smiley smiley

CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Trimite mesaj privat
AlexD
Administrator

Postare: 911
Postat la 10-12-2007 21:31
poli joaca bine acasa, CFR joaca foarte bine in deplasare. Ii batem... eu zic 2-1 sau 2-0 pentru CFR.
Forza CFR!!!

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Trimite mesaj privat
sRv
Membru

Postare: 670
Locaţia: ma mut des :D
Postat la 10-12-2007 23:14
Intodeauna ne-a fost greu cu Poli eu zic 2-3 ( 2-2 pana in minutul 80 ) Forza CFR

Carlsberg - Probably the Best Beer in the World

Carlsberg.com - Probably the Best Website in the World
L-am uitat :( Trimite mesaj privat
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 12-12-2007 00:01
Trebuie sa batem ca sa avem sarbatori fericite. smiley smiley
Trimite mesaj privat
madman
Membru

Postare: 3
Locaţia: cluj-napoca
Postat la 12-12-2007 16:58
M*** !n! smiley

CiNe e pe promu loc semneaza!
Editat de Mihai_alexandru la 12-12-2007 19:25
Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 12-12-2007 21:47
Batem cu 1-3, va fi un meci asemanator celui cu U Craiova. Vor marca Semedo, Culio si Fabbiani. Timisorenii vor dar nu pot, au conducere slaba si jucatori mediocri. Noroc cu Dusan Uhrin ca erau la fel ca anii trecuti...

smiley smiley smiley
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 16-12-2007 00:13
Imi mentin pronosticul... trebuie sa batem neaparat fiindca vine Rapid din urma. Nu se stie pentru cat timp ne vor urmari rapidistii (probabil extrem de scurt) dar trebuie sa avem grija. O victorie cu Poli ar fi aproape decisiva. Hai CFR! smiley :zuel: :zuel: :zuel: smiley
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Postat la 16-12-2007 12:36
azi e meciul:D:D...HAI CFR!...nu dau pronostic...simt ca va fi un meci ff greu pt noi...sper insa sa ma inselsmiley

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Trimite mesaj privat
Mihai_alexandru
Membru

Postat la 16-12-2007 23:24
F*** :@ Cat ghinion am avut. :o Am ratat 10 ocazii si s-a trezit pensionarul de Aliuta sa ne dea gol in min 89. smiley Asta e, eu zic ca trebuia sa castigam 3-1 cum am zis si eu, fara nici o problema, pacat ca am ratat atata... asta-i fotbalul... am incredere in echipa fiindca azi am fost mult mai buni... oricum trebuie sa ne intarim ca sa nu avem emotii in retur, poate se impiedica Rapid in restanta.

smiley

Edit: Mai greu va fi sa suportam aberatiile miticilor, decat sa suportam aceasta infrangere.
PS: Au avut noroc urias timisorenii si in tur si in retur, sper sa termine pe locul 8, mai ales ca ne-au facut hoti in tribune. Sunt la fel ca Steaua, Dinamo si Rapid.
Editat de Mihai_alexandru la 16-12-2007 23:28
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
Postat la 16-12-2007 23:51
Asta e, am pierdut. Nu conteaza, important e sa ne intarim si sa castigam meciurile din retur. smiley
Trimite mesaj privat
korel
Membru

Postare: 15
Locaţia: Cluj
Postat la 17-12-2007 17:04
Fratilor, NU AVEM PORTAR !!! Daca aveam un portar de talia lui Zapata, faceam probabil maximul de puncte, plus ca sigur nu pierdeam aseara.

Sunt prost, dar cand ma uit in jur ma-ncurajez.
Trimite mesaj privat
AlexDoggy
Membru

Postare: 141
Postat la 17-12-2007 18:32
korel a scris:
Fratilor, NU AVEM PORTAR !!! Daca aveam un portar de talia lui Zapata, faceam probabil maximul de puncte, plus ca sigur nu pierdeam aseara.

sunt de acord cu tine..nuno claro e un portar ok..dar nu extraordinar..nu mi se pare ca da siguranta echipei si este inconstant..cred ca e mai bun stancioiu decat nuno claro..la golul cu poli ma gandesc ca a vrut sa ii inchida unghiul la un eventual sut pe jos lui aliuta, dar totusi ..putea sa-i dea si lob aliuta la cat de departe de poarta era pozitionat nuno..zapata intr-adevar este cel mai bun portar din romania, ar fi bun la noi..dar mai sunt si alti portari buni..chiar daca nu spun mare lucru nume ca Diego Ruiz sau Dubarbier , am incredere in conducerea CFR-ului ca a luat decizii bune si jucatorii sunt de calitate..Dorsin sigur este, chiar ar trebui sa mai stea pe banca putin Panin..veti vedea ce important este sa ai un jucator de picior stang pe partea stanga :) in rest, sper sa nu fie grava accidentarea lui Didi si din primavara sa jucam mai bine si sa luam titlul chiar daca este foarte greu cu dinamo,rapid,steOaia..presiunea e mare dar sper sa reusim ..fortza CFR!! :X:X

http://AlexDoggy.hi5.com Trimite mesaj privat
AlexD
Administrator

Postare: 911
Postat la 17-12-2007 20:21
A fost o infrangere nemeritata smiley :o ... important e ca CFR sa joace foarte bine in retur si sa nu pierdem cu steaua, dinamo si rapid... cu echipele mici ne descurcam smiley .
Sper sa nu fie grava accidentarea lui Didi.
Hai CFR!!! smiley

CFR = Campionii Fotbalului Romanesc
Trimite mesaj privat
Salt la forum: