| Autor |
Steaua - CFR Cluj |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 25-02-2008 14:04 |
|
|
Duminica in Ghencea se joaca ceea ce multi numesc "derby-ul" acestei editii de campionat.
CFR-istii pot fi oarecum dezavantajati de faptul ca joaca joi in Cupa cu Brasovul, dar beneficiaza de moral dupa victoria asupra Craiovei si infrangerea Stelei la Iasi.
Discutii despre acest meci f. important aici

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
RE: Steaua - CFR Cluj |
Legio
Membru
Postare: 758
| Postat la 25-02-2008 15:07 |
|
|
poi da...important...oricum dupa meci o sa avem 14 puncte avans fata d ei
 |
|
| Autor |
ursu
Membru
Postare: 5
Locaţia: cluj-napoca
| Postat la 25-02-2008 16:30 |
|
|
meci foarte important sper sa-l cistigam si so scootem pe steaua din lupta ptr. titlu.Dar pina atunci ar fi f.f.frumos sa ne calificam in semifinala. haide CFR!!!!!!!!!!! 
Editat de Raul la 25-02-2008 19:42 |
|
| Autor |
AlexD
Administrator

Postare: 911
| Postat la 25-02-2008 19:17 |
|
|
Ii batem si oile isi iau adio de la locurile de CL.
2-0 pentru CFR(goluri Fabbiani si Semedo). 
CFR = Campionii Fotbalului Romanesc |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
Postare: 1593
| Postat la 25-02-2008 20:20 |
|
|
Ca moderator profesionist al unui site recunoscut prin fair-play nu pot sa-mi gasesc alta exprimare decat aceasta: tundem oile! Sunt ipocrit daca spun ca nu am ras 10 minute cu gura pana la urechi la autogolul versiune 2.0 a lui Nicolita din meciul cu Poli Iasi. Steaua Bucuresti zic eu e un club depasit ce in zilele de azi exprima doar antipatie in randul suporterilor non-stelisti. CFR-ul trebuie neaparat sa puna o mana de ajutor la desfiintarea clubului comunist cu un 1-4 de efect duminica. Vor marca Mendoza / Fabbiani, Fabbiani, Culio si Trica
Imi pare rau de vizitatorii stelisti (fiindca membri nu avem) ai acestui site pentru acest mesaj dar macar am fost sincer. :d |
|
| Autor |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
| Postat la 25-02-2008 21:50 |
|
|
DACA JOACA ASA II SPARGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM !!!!
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!! |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 26-02-2008 21:41 |
|
|
Trebuie sa castigam! FORZZA CFR! |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 27-02-2008 14:39 |
|
|
2-0(Fabbiani si Sousa)

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
Legio
Membru
Postare: 758
| Postat la 27-02-2008 17:04 |
|
|
Steoaia 2-6 CFR 1907
probabil vi se pare ca delirez insa m-am gandit f mult inainte sa postez scoru asta...ori o sa fie ceva in genu ori o sa fie un meci cu un singur gol :zuel:
deci:
Steoaia 0-1 CFR 1907(gol Trica)
sau
Steoaia 2-6 CFR 1907(Trica , Fabiani de 2 ori, Dubarbier de 2 ori si Ruiz iar pt oi Dica si Dayro Moreno)
 |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
| Postat la 27-02-2008 18:08 |
|
|
|
Cred ca exagerezi putin si recunosc ca si eu am exagerat. Va fi scor fluviu doar daca inscriem noi in primele 10 minute. Dar tare ma tem ca va fi un meci inchis ca in tur. |
|
| Autor |
alcibiade
Membru
Postare: 262
| Postat la 27-02-2008 18:56 |
|
|
Cine stie la ce ora duminica este plecarea Commando Gruia spre Bucuresti?
|
|
| Autor |
Dodo
Membru

Postare: 212
| Postat la 27-02-2008 19:17 |
|
|
|
alcibiade a scris:
Cine stie la ce ora duminica este plecarea Commando Gruia spre Bucuresti?
Nu stiu exact. Ar fi bine sa mergi sa il intrebi pe Cipri ca sa afli ora exacta. |
|
| Autor |
cvis
Membru

Postare: 277
Locaţia: Iasi
| Postat la 29-02-2008 14:25 |
|
|
2-0 pt cfr zic eu.
fabbiani si galiassi 
Editat de cvis la 29-02-2008 14:28 |
|
| Autor |
alcibiade
Membru
Postare: 262
| Postat la 29-02-2008 17:11 |
|
|
|
Plecarea e la 09:30 de la stadion duminica. Are cineva alta ora de plecare? |
|
| Autor |
clujean
Membru
Postare: 12
Locaţia: cluj
| Postat la 29-02-2008 21:29 |
|
|
2-1 pt.C.F.R. [Fabbiani,Semedo] |
|
| Autor |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
| Postat la 02-03-2008 19:51 |
|
|
3-1 pt CFR !!!!
Trica, Fabbiani, Fabbiani !!!!!!!!! de partea cealalta jiji ... HAI CFR !!!!!!!
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!! |
|
| Autor |
Mihai_alexandru
Membru
| Postat la 02-03-2008 22:05 |
|
|
Meci mai slab ca asta nu cred ca a fost nici in primul sezon dupa promovare. Dominatie totala stelista... echipa e vulnerabila la presiune... aparare dezastruoasa... gol marcat din intamplare... echipa prea relaxata si fara chef... Hirschfeld sa zicem ca a avut ghinion.
Felicitari Muresan pentur declaratiile arogante! Dupa acest meci ar trebui sa-i fie rusine si sa fie si el modest pentru prima oara in viata...
Cu atitudinea asta n-avem ce cauta in Champions League... se vede ca in meciurile mari echipa nu se descurca... cu jucatori 'profesionisti' ca Fabbiani numai in meciurile cu echipele mici jucam bine...
Dezamagitor... Paszkany trebuie sa ia solutii fiindca Muresan e prea ocupat cu declaratiile...
Edit: Vad ca s-a facut 3-1... felicitari Andone pentru organizarea fazelor fixe... si s-a mai luat si de Bergodi ca cica a facut prostii sezonul trecut... Bergodi a luat 2 goluri din faze fixe de la Steaua si Andone 3...
Editat de Mihai_alexandru la 02-03-2008 22:18 |
|
| Autor |
cvis
Membru

| Postat la 03-03-2008 00:41 |
|
|
sunt mahnit, dezamagit, la fel cum am fost si dupa meciul de acasa de acum un an. nu ma intereseaza arbitrajul, bag *** in ei, era clar c-o sa traga cu oile tudor, nu e prima data.
anul trecut au fost tradatori in echipa anul asta e lipsa de valoare a unora.
p bune andone dezamageste din ce in ce mai mult.
a tot trambitat ca are 3 echipe, dar intotdeauna joaca cu aceeasi, de parca ar avea doar 11. a dat la o parte f usor jucatori care au insemnat ceva pt cfr la un moment dat. la fel de usor au intrat in schema niste nou-veniti, care sincer nu stiu cat "au venit sa faca istorie" cum zice tony, sau cat pentru ca li se da cu 100 de mii mai mult.
hirschfeld, un globe -trotter cu fizic de robocop care-a avut ezitari mari si in meciurile de pregatire.... insa a fost impus in primul 11 ... pentru ca e portar de champions league... e tare... vad ca apare si pe lista marcatorilor
alt champions leaguer, dorsin, pare venit din alta productie. panin, un jucator exemplar este lasat pe banca pentru ca dorsin trebuie sa joace si pace.
f umil andone in fata acestor baieti. hirschfeld si dorsin trebuia sa lupte din rasputeri sa arate in pregatiri ca sunt mai buni decat nuno claro si panin si abia apoi sa aiba sanse la primul 11... dar vba aceea una e sa vbesti si alta sa faci...
de fapt nu prea am inteles nici ce tactica vrea andone... mie mi s-a parut ca el joaca tot acest obositor stil cu doi inchizatori implementat de maestrul olaroiu... apropo de asta... dintre cei mai vechi din echipa ... leao= sters, sters de tot, baiatul asta cred ca are probleme sentimentale sau :@
pacat, mare pacat ca oile au castigat iarasi, desi chiar nu era cazul... andone ar fi bine sa se trezeasca, ca de mancat aiurea despre bergodi vad ca stie, 
|
|
| Autor |
ChefeRe
Membru

Postare: 299
Locaţia: Ausland
| Postat la 03-03-2008 03:44 |
|
|
mai ce mari CFRisti sunteti voi...pierde si echipa o data...si hop pe garduri...urlati cat va tine gura fara sa ganditi. echipa in afara de fazele fixe a jucat f bine, dupa minutul 60 a tinut stiaua cu curu'n poarta....daca se acordau cele 2 penaltyuri clare ca buna ziua, era 3-2 pt CFRr iar voi il ridicati in slavi pe andone...
sincer ma dezamagiti...una doua gata...vede si andone ce nu merge...nu sunteti voi mai breji decat el.
are sa schimbe unde trebuie...cert este ca a pierdut pe tactica...nu i-a mers...iar tudor ne-a facut la comanda...cum era acum un 3-2 pt CFR? ati fi exultat toti pe aici ca licuricii...
dezamagitoare atitudine de suporteri. 
www.cheferetv.net
OLE, OLE/OLE, OLA/ SALUTATI CAMPIOANA 
Editat de ChefeRe la 03-03-2008 03:46 |
|
| Autor |
cvis
Membru

| Postat la 03-03-2008 03:53 |
|
|
bre, uite eu mai zic un lucru si va las...
vad ca andone a facut galagie la conferinta de presa...
el e singurul vinovat, el are painea si cutitul. s-a pierdut pe mana lui. si s-a pierdut rusinos in fata unei echipe venite din vacanta
ChefeRe a scris:

ok :o :o :o
|
|