| Autor |
FC Brasov - CFR Cluj |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 06-11-2008 17:00 |
|
|
Discutii aici despre meciul de duminica de pe Stadionul Tineretului din Brasov.

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
RE: FC Brasov - CFR Cluj |
locomotiva07
Membru

Postare: 415
| Postat la 06-11-2008 18:20 |
|
|
Totul sau nimic ! Mai bine infrangere decat egal !! FORZZA CFR !!! 
CLUJUL are suflet, si-o noua CAMPIOANA !!!
Editat de Raul la 06-11-2008 19:49 |
|
| Autor |
Hu steaua
Membru
Postare: 32
Locaţia: Cluj
| Postat la 07-11-2008 10:49 |
|
|
este important sa faca steaua si dinamo egal si cfr sa bata
Fortza CFR!!! |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 07-11-2008 12:51 |
|
|
|
batem |
|
| Autor |
cfr23
Membru

Postare: 546
| Postat la 07-11-2008 14:09 |
|
|
3 -0 pt noi...
CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!
 |
|
| Autor |
Superman
Membru

Postare: 42
| Postat la 09-11-2008 09:05 |
|
|
Ati vazut ce a facut Dinamo ieri la Timisoara? Fara Bratu, Zicu si Pulhac. Daca jucam cu 2 varfuri la Timisoara si eram atenti la fazele fixe altul era rezultatul ptr ca Poli e o echipa de duzina. Am zis-o si atunci si acum.
La Brasov, daca CFR joaca fara 2 varfuri de careu - Kone si Traore - si joaca iar cu 2 inchizatori inseamna ca Mister ori nu stie fotbal, ori e superstitios si vrea sa pastreze formula 4-5-1 pana in panzele albe si o sa ajungem sa ne bata acasa Pandurii (din nou).
Everyone has the desire to win, but only champions have the desire to prepare. |
|
| Autor |
SUD
Membru

Postare: 318
| Postat la 09-11-2008 09:14 |
|
|
meciul va fi transmis pe GspTv?????
Noi cantam pentru echipa
Noi cantam pentru culori
Sustinem o CAMPIOANA
CLuj-Napoca Suntem NOI
 |
|
| Autor |
Legio
Membru
Postare: 758
| Postat la 09-11-2008 09:28 |
|
|
|
FraNarn a scris:
meciul va fi transmis pe GspTv?????
Da
 |
|
| Autor |
valinor
Membru
Postare: 45
Locaţia: Baia Mare
| Postat la 09-11-2008 15:05 |
|
|
meritam victoria...  |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 09-11-2008 16:19 |
|
|
A fost un meci in care noi am fost clar echipa mai buna. Am avut foarte multe ocazii dar nu am avut noroc. Nu avem de ce sa fim suparati. Jocul nostru merge bine si cu niste "implanturi" la iarna noi vom defila in retur, cand ne vom concentra doar pe liga 1.
 |
|
| Autor |
Superman
Membru

| Postat la 09-11-2008 18:10 |
|
|
Superman a scris:
Ati vazut ce a facut Dinamo ieri la Timisoara? Fara Bratu, Zicu si Pulhac. Daca jucam cu 2 varfuri la Timisoara si eram atenti la fazele fixe altul era rezultatul ptr ca Poli e o echipa de duzina. Am zis-o si atunci si acum.
La Brasov, daca CFR joaca fara 2 varfuri de careu - Kone si Traore - si joaca iar cu 2 inchizatori inseamna ca Mister ori nu stie fotbal, ori e superstitios si vrea sa pastreze formula 4-5-1 pana in panzele albe si o sa ajungem sa ne bata acasa Pandurii (din nou).
CFR_Rulz a scris:
A fost un meci in care noi am fost clar echipa mai buna. Am avut foarte multe ocazii dar nu am avut noroc. Nu avem de ce sa fim suparati. Jocul nostru merge bine si cu niste "implanturi" la iarna noi vom defila in retur, cand ne vom concentra doar pe liga 1.
Brasovenii au avut 3 ocazii mari cat soarele. Puteau sa ne bata. Deac e un mare zero, a gresit 20 de pase, a pierdut vreo 10 mingi, eu il scoteam afara din minutul 20. Muresan a fost varza totala, a jucat oribil ca fundas central, era sa dea si un autogol, parca era la debutul in Liga I. Culio si Dubarbier au jucat la nesimtire, i-a durut in p*la de echipa, n-au facut nimic.
Singurii care au jucat au fost Trica, Dani, Kone, Cadu si Pereira. Mai ales Pereira. Baiatul asta se iroseste ca fundas, dar la cata prostie se vede mai nou in jocul CFR-ului nu ma mir.
Voi nu vedeti ca CFR-ul nu mai poate da mai mult de 1 gol pe meci? Pur si simplu nu putem marca nici impotriva lui Bordeaux dar nici impotriva lui FC Brasov. Tactica a la Trombetta: dominam partida, avem ocazii dar nu dam goluri, pierdem sau facem egal.
Am ajuns ca FC Arges si Craiova sa fie in fata noastra in clasament? Suntem pe locul 7, iar daca Rapid bate pe Steaua ajungem pe locul 8, asta in conditiile in care obiectivul principal e campionatul iar Dinamo are 9 puncte avans. :@
Everyone has the desire to win, but only champions have the desire to prepare.
Editat de Superman la 09-11-2008 18:12 |
|
| Autor |
michigan
Membru
Postare: 157
Locaţia: detroit, michigan
| Postat la 09-11-2008 18:19 |
|
|
eu dimpotriva zic ca avem motive sa fim foarte suparati.pe echipa ca ansamplu si pe anumiti jucatori in particular.ca echipa nu am contat in prima repriza , iar in cea secunda chiar daca am jucat mai bine nu i-am presat destul.noi nu sintem dinamo sa avem noroc ca din 2 ocazii sa dam 3 goluri.
dintre jucatori cel mai suparat sint pe deac.nu stiu ce naiba ii cu el , eu sa fi fost in locul lui mancam pamantul.vede bine ca nu ii printre primele optiuni la titularizare si iroseste sansa dupa sansa.la ocazia din repriza a doua trebuia sa dea gol fara discutie , orice junior tragea la coltul lung, el trage in stelea.
ar mai fi si alti jucatori care joaca slab: culio, dubarbier , trica.. probabil ca se vad deja la milan.cat despre stancioiu ce sa mai zic..gafele is specialitatea casei..ce naiba i-o trecut prin minte cand o iesit din poarta la faza golului.ii clar ca in retrur o sa fie alt portar la echipa. |
|
| Autor |
michigan
Membru
| Postat la 09-11-2008 18:30 |
|
|
|
bine zice `superman`. am ajuns echipa de mijlocul clasamentului.cu atitudinea asta nu batem noi pe roma veci vecia veacului. is multe lucruri care trebuie adresate in pauza de iarna, dar dupa parerea mea prioritatea zero ii apararea.trebuie sa aduca jucatori, sa faca ceva, nu exista centrare in careul nostru la care sa nu ne tremure chilotii.gabi muresan nu ii o solutie pt fundas central .. cadu, galliasi si stancioiu se intrec in gafe..nu se mai poate asa. |
|
| Autor |
ispatar
Membru
Postare: 9
| Postat la 09-11-2008 18:44 |
|
|
Ce sa mai zici: 2 goluri din offside si 3 bare. Doua reprize diferite.Muresan in meciul cu Bordeaux a fost dezastru ca mijlocas la inchidere, ei astazi a fost si mai rau ca fundas central. Culio+Dubarbier salbi de tot, vedete ce sa mai, mult prea multe mingi pierdute si fara spirit de lupta. Deac de cand juca la Otelul e gata. Astazi trebuia sa fuga minim 10 km , sa arate ca merita postul de titular. Incep sa ma satur sa aud ca suntem obosititi. Daca simt ca nu mai pot sa spuna si sa nu intre pe teren. De Stanceio ce sa mai zic, greseli peste greseli. Nuno Claro sau Hirschfeld trebuie introdusi in locul lui. Daca in toamna nu aducem macar 3-4 jucatoriu de valoare nua vem nicio sansa la podium, daltminteri la campionat.
Saptamana viitoare e foarte importanta: Miercuri cu Sportul si sambata parca cu Argesul.
Hai Cfr! |
|
| Autor |
Superman
Membru

| Postat la 09-11-2008 19:21 |
|
|
|
michigan a scris:
eu dimpotriva zic ca avem motive sa fim foarte suparati.pe echipa ca ansamplu si pe anumiti jucatori in particular.ca echipa nu am contat in prima repriza , iar in cea secunda chiar daca am jucat mai bine nu i-am presat destul.noi nu sintem dinamo sa avem noroc ca din 2 ocazii sa dam 3 goluri.
dintre jucatori cel mai suparat sint pe deac.nu stiu ce naiba ii cu el , eu sa fi fost in locul lui mancam pamantul.vede bine ca nu ii printre primele optiuni la titularizare si iroseste sansa dupa sansa.la ocazia din repriza a doua trebuia sa dea gol fara discutie , orice junior tragea la coltul lung, el trage in stelea.
ar mai fi si alti jucatori care joaca slab: culio, dubarbier , trica.. probabil ca se vad deja la milan.cat despre stancioiu ce sa mai zic..gafele is specialitatea casei..ce naiba i-o trecut prin minte cand o iesit din poarta la faza golului.ii clar ca in retrur o sa fie alt portar la echipa.
vezi GSP live din detroit??
Everyone has the desire to win, but only champions have the desire to prepare. |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 09-11-2008 19:43 |
|
|
Concluzie:
-- Brasov e cel mai frumos sat in care am fost vreodata --
-- Galeria lor poate fi numarata pe degetele de la o mana --
-- Rezidentii sunt frustrati si lasi --
Am ajuns la concluzia ca voi ..
...si continuarea o stiti :))

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Editat de Raul la 09-11-2008 19:44 |
|
| Autor |
michigan
Membru
| Postat la 10-11-2008 02:35 |
|
|
Superman a scris:
michigan a scris:
ar mai fi si alti jucatori care joaca slab: culio, dubarbier , trica.. probabil ca se vad deja la milan.cat despre stancioiu ce sa mai zic..gafele is specialitatea casei..ce naiba i-o trecut prin minte cand o iesit din poarta la faza golului.ii clar ca in retrur o sa fie alt portar la echipa.
vezi GSP live din detroit??
pe internet.gsptv nu ii printre programele romanesti care se ofera aici. |
|
| Autor |
jokerman
Membru
Postare: 75
| Postat la 10-11-2008 13:44 |
|
|
|
A fost primul meci din acest sezon pe care n-am urmarit. Nu-mi dau seama dupa stirile aparute daca echipa a jucat slab sau bine. Parca era asemanator cu meciul cu Urzineniul din cate inteleg: prima repriza mai slaba si a doua mai buna? Ce se intampla cu Muri? Multi il acuza ca nu mai joaca la nivelul cu care ne-a obisnuit. Parca s-a vazut si in meciul cu Bordeaux. |
|
| Autor |
cfr23
Membru

Postare: 546
| Postat la 10-11-2008 14:01 |
|
|
|
jokerman a scris:
A fost primul meci din acest sezon pe care n-am urmarit. Nu-mi dau seama dupa stirile aparute daca echipa a jucat slab sau bine. Parca era asemanator cu meciul cu Urzineniul din cate inteleg: prima repriza mai slaba si a doua mai buna? Ce se intampla cu Muri? Multi il acuza ca nu mai joaca la nivelul cu care ne-a obisnuit. Parca s-a vazut si in meciul cu Bordeaux.
Oboseala si pt ca a fost folosit ca fundas central , in sesonul trecut Muri era foarte urat de fani pentru ca juca prost asta pt ca juca fundas central . Locul lui este la inchidere in alt post ii dezastru .
CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!
 |
|
| Autor |
jokerman
Membru
Postare: 75
| Postat la 10-11-2008 14:19 |
|
|
cfr23 a scris:
jokerman a scris:
A fost primul meci din acest sezon pe care n-am urmarit. Nu-mi dau seama dupa stirile aparute daca echipa a jucat slab sau bine. Parca era asemanator cu meciul cu Urzineniul din cate inteleg: prima repriza mai slaba si a doua mai buna? Ce se intampla cu Muri? Multi il acuza ca nu mai joaca la nivelul cu care ne-a obisnuit. Parca s-a vazut si in meciul cu Bordeaux.
Oboseala si pt ca a fost folosit ca fundas central , in sesonul trecut Muri era foarte urat de fani pentru ca juca prost asta pt ca juca fundas central . Locul lui este la inchidere in alt post ii dezastru .
Pacat de Muri! Poate mai bine juca Alcantara atunci.
De altfel am vazut ca E. Kone a fost notat ca ar fi intre cei mai slabi jucatori ai meciului. Nu stiu iarasi daca e adevarat. Eu am incredere in viitorul acestui jucator, si cred ca ar trebui titularizat mai mult. |
|