| Autor |
CFR Cluj - Poli Timisoara |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
| Postat la 03-05-2009 00:17 |
|
|
|
pareri inainte de meci |
|
| Autor |
RE: CFR Cluj - Poli Timisoara |
cfr23
Membru

Postare: 546
| Postat la 03-05-2009 07:40 |
|
|
2-1 pt Timisoara , n-avem ce face in fatza lor , joaca mult mai bine decat noi , si sa recunoastem aproape tot timpul Timisoara ne-a batut , cel mai optimist rezultat este un egal , sesonul s-a c-am terminat pentru noi.
CFR este Clujul ! Clujul suntem NOI!
 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 03-05-2009 08:19 |
|
|
nu stiu de ce simt asta,dar ultimele meciuri din campionat vor fii cu intelegeri intre echipe si aici ma refer si la CFR!jucam cu Poli acasa si in finala tot cu Poli,Poli ne bate in campionat iar Finala va fii a noastra unde o sa jucam tot cu Poli.SUPECUPA va fii pe bune intre CFR-Poli!
|
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 03-05-2009 10:41 |
|
|
cfr23 a scris:
2-1 pt Timisoara , n-avem ce face in fatza lor , joaca mult mai bine decat noi , si sa recunoastem aproape tot timpul Timisoara ne-a batut , cel mai optimist rezultat este un egal , sesonul s-a c-am terminat pentru noi.
Nu trebuie sa fi optimist, ci realist: Poli Timisoara in ultimele 3-4 meciuri a jucat la fel de patetic cum joaca CFR (lucru recunoscut si de Marian Iancu care a zis ca "se baga" in jucatori). Cred ca va fi un meci ca si cel cu Dinamo .. 2 echipe care nu arata mare lucru.
1-1

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.
 |
|
| Autor |
CFR-istul
Membru

Postare: 657
| Postat la 03-05-2009 17:52 |
|
|
Asta e un meci in care se poate intampla orice. Sper sa batem ca altfel riscam sa ramanem in afara europei anul asta.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf |
|
| Autor |
alexxCFR
Membru
Postare: 36
| Postat la 03-05-2009 18:10 |
|
|
trebuie sa batem...ne vedem la meci..nu stiti o sa fie ceva coreografie,ceva fumigene ceva?:D |
|
| Autor |
Dodo
Membru

Postare: 212
| Postat la 03-05-2009 18:11 |
|
|
alexxCFR a scris:
trebuie sa batem...ne vedem la meci..nu stiti o sa fie ceva coreografie,ceva fumigene ceva?:D
Exista o singura metoda ca sa aflii. Hai la stadion si o sa vezi.  |
|
| Autor |
krucifix
Membru

Postare: 583
Locaţia: CLUJ-NAPOCA
| Postat la 03-05-2009 19:21 |
|
|
Viitoarea conferinta de presa a lui Antonio Oliveira dupa meciul CFR-Tim."Rezultatul este unul mincinos , care nu reprezinta realitatea din teren , echipa adversa a marcat golurile din faze fixe in urma unor greseli individuale in defenziva noastra . Noi am dominat tot meciul , am fost peste ei atat tactic cat si tehnic . Totusi in urma acestui semiesec CFR-ul mai are sanse la titlu , maine [ joi ] vom analiza cu staful tehnic ce este de facut si unde sa gresit . In general sunt multumit de prestatia echipei , dar totusi spre final sa vazut ca echipa adversa a avut o zi de odihna in plus fata de noi . "

" pfoai tata - acolo jos e mai fain , se simte si mirosul de iarba " http://aiscp.org/ |
|
| Autor |
ar2008
Membru
Postare: 121
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 03-05-2009 19:43 |
|
|
un dezastru: asta ne asteapta!
cel mai reusit an pentru CFR a fost anul trecut: eventul si Champions League.
dar n-o sa mai vedem noi asa ceva la Cluj!
fara suparare.
ar2008
Editat de ar2008 la 03-05-2009 19:43 |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 03-05-2009 19:48 |
|
|
Unii dintre voi sunteti penibili rau. Ati ajuns mai rau ca si suporterii stelisti. Cum adica ne asteapta un dezastru? Miercuri e sarbatoare pentru ca joace CFR. Daca batem sau nu, sau daca castigam cupe sau nu asta e mai putin important. Ce e cu adevarat important e sa mergem la stadion PENTRU CA JOACA CFR!
 |
|
| Autor |
ar2008
Membru
Postare: 121
Locaţia: cluj napoca
| Postat la 03-05-2009 19:50 |
|
|
nu sunt penibil ! e parerea mea
ps. (cine a deschis acest topic a pus intrebarea: ce parere avem despre meciul care ne asteapta?)
ar2008
Editat de ar2008 la 03-05-2009 19:53 |
|
| Autor |
CFR_Rulz
Membru

Postare: 683
| Postat la 03-05-2009 19:51 |
|
|
Nu ma refeream neaparat la tine. Ma refeream la cei care zic lucruri de genul: "Nu mai vin la meciuri pentru ca nu mai sunt rezultate". Si sa sti ca am cunoscut multe astfel de persoane.
 |
|
| Autor |
cfr23
Membru

| Postat la 03-05-2009 19:59 |
|
|
krucifix a scris:
Viitoarea conferinta de presa a lui Antonio Oliveira dupa meciul CFR-Tim."Rezultatul este unul mincinos , care nu reprezinta realitatea din teren , echipa adversa a marcat golurile din faze fixe in urma unor greseli individuale in defenziva noastra . Noi am dominat tot meciul , am fost peste ei atat tactic cat si tehnic . Totusi in urma acestui semiesec CFR-ul mai are sanse la titlu , maine [ joi ] vom analiza cu staful tehnic ce este de facut si unde sa gresit . In general sunt multumit de prestatia echipei , dar totusi spre final sa vazut ca echipa adversa a avut o zi de odihna in plus fata de noi . "
Te pricepi 
 |
|
| Autor |
Raul
Super Administrator

Postare: 3461
| Postat la 04-05-2009 08:54 |
|
|
|
CFR_Rulz a scris:
Unii dintre voi sunteti penibili rau. Ati ajuns mai rau ca si suporterii stelisti. Cum adica ne asteapta un dezastru? Miercuri e sarbatoare pentru ca joace CFR. Daca batem sau nu, sau daca castigam cupe sau nu asta e mai putin important. Ce e cu adevarat important e sa mergem la stadion PENTRU CA JOACA CFR!
Extrem de corect. Mi-a venit rau la ultimele meciuri ale CFRului cand auzeam "CFRistii" de langa mine pe strada "eu cred ca nu mai vin la meciuri" sau "ce rost are sa ma mai uit la meciuri daca nu castigam" 

Cel mai bun mod de a triumfa intr-o cearta este de a o evita. Intr-o discutie nu exista niciodata invingator.

Editat de Raul la 04-05-2009 08:55 |
|
| Autor |
Mario_CFR Cluj
Membru

Postare: 46
Locaţia: Turda
| Postat la 04-05-2009 12:08 |
|
|
eu zic ca daca nu o sa mai fie muresan in postul de fundas CFR va castiga meciul cu timisoara ca muresan nu are calitati de fundas.Daca muresan in meciul cu Dinamo era mijlocas alaturi de Dani atunce castigam meciul din Stefan cel Mare.Important ii sa castigam meciul de miercuri ca sa mai speram la locul doi ca cu titlul anula acesta sa terminat , daca va fi iara un esec in fata Timisoarei eu zic sa plece domnul presedinte Muresan impreuna cu antrenorul d doi bani care la adus el la Cluj.
Hai CFR!!! |
|
| Autor |
kelvin
Membru
Postare: 73
Locaţia: cluj
| Postat la 04-05-2009 12:16 |
|
|
trebuie sa batem timisoara ! cu 2 goluri diferenta, o sa fie si lume la meci, azi dimineata la 10 erau niste cozi micute , pana miercuri se vor vinde toate biletele |
|
| Autor |
cfr23
Membru

| Postat la 04-05-2009 12:55 |
|
|
2240 de bilete vandute pana la aceasta ora , cel putin asa imi scrie pe biletul la P1
 |
|
| Autor |
casual
Membru
Postare: 1313
Locaţia: napoca
| Postat la 04-05-2009 13:00 |
|
|
ganditi logic odata,cum sa batem timisoara,timisoara ii la titlu si daca pierde se cam duce titlu degeaba ar primii puntele inapoi,eu cred ca se vor intelge conducatorii,si au pista libera d eintelegere pt ca CFR este protejata de frf si dna!
CFR r11; Timișoara, doi solist?
Prin lumea fotbalului se discută și că echipa din Cluj nu este foarte interesată să câștige duelul de miercuri cu Poli Timișoara. Având în vedere că cele două trupe își vor disputa finala Cupei, iar bănățenii au șanse mari să-și recupereze punctele de TAS, zvonurile par a avea o sămânță de adevăr. Pe de altă parte, ținând cont de ceea programul CFR-ului, o nouă înfrângere i-ar periclita locul pentru Europa League din campionat. În acest caz ar conta enorm ca ardelenii să câștige Cupa României. Tocmai în fața Timișoarei. surs PRO SPORThttp://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/coalitie-anti-dinamo-4285716
intradevar joaca CFR ,e zii de sarbatoare,dar eu cred ca multi suporteri de dupa ploaie si nu numai sau saturat de atata antrenori schimbati si de jucatori adusi pe banda rulanta pe bani multi care nu demonstreaza mai nimic si nici nu sunt lasati sa demonstreze!
nu stiu ce coada era la 10 si la cate ghisee,pentru ca la 11 miam cumparat bilet si doar un ghiseu era deschis si inaintea mea erau 3!sigur vor fii mai multi ca la meciurile trecute dar nu cred ca se va umple stadionu!
miercuri toti la o cantare sa nu se auda mai tare timisorenii decat noi!
Editat de casual la 04-05-2009 13:51 |
|
| Autor |
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
| Postat la 04-05-2009 19:36 |
|
|
Noi trebuie sa cantam pentru culori... nu pentru conducatori sau pentru jucatori
fiindca ei pleaca, iar noi ramanem mereu!
v-am pupat si ne vedem miercuri... Al` de sus sa fie cu noi... |
|
| Autor |
martipan
Membru

Postare: 438
| Postat la 04-05-2009 21:26 |
|
|
nu sunt de acord cu parerea unora ca in meciul cu Timisoara sa pierdem!!!Meciurile trebuie jucate pe teren!! daca castigam bine ,daca nu asta e macar stim ca am ajuns undeva cinstit si nu prin manarii
martipan |
|