Vezi discuţia
Site-ul adevaratilor suporteri ai echipei CFR Cluj | CFR Cluj | Meciuri CFR Cluj
Autor International Pitesti - CFR Cluj
Voda Toamna lui 1500
Membru

Postare: 1182
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 30-11-2009 14:19
pareri

Nopti pierdute, vise destramate
Culorile noastre sunt mai presus de toate!
Trimite mesaj privat
Autor RE: International Pitesti - CFR Cluj
Dragos19
Membru

Postare: 501
Postat la 02-12-2009 20:51
va fi un meci greu dar care il vom castiga

Urasc Steaua!
Trimite mesaj privat
cornelyu
Membru

Postare: 8
Postat la 04-12-2009 23:13
0-1 cu noroc.
corneliu_1994 Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postare: 1313
Locaţia: napoca
Postat la 04-12-2009 23:50
pai daca ne e frica de astia,curtea de arges joaca bine in deplasare ,acasa joaca foarte foarte slab 0-3

Trimite mesaj privat
Chromemaster
Membru

Postare: 8
Locaţia: Cluj-Napoca
Postat la 05-12-2009 06:59
6 puncte in cele 2 meciuri ramase, si cu asta cred ca am spus tot.
Pitestiul joaca destul de slab acasa, ei au adunat majoritatea punctelor in deplasari.
Trimite mesaj privat
Szabiy
Membru

Postare: 352
Locaţia: cluj napoca
Postat la 05-12-2009 13:03
totul depinde cu ce mentalitate intra dragii nostrii mercenari in teren...asa ca vom vedea luni pana atunci nici un pronostic!
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postare: 580
Locaţia: Cluj
Postat la 05-12-2009 19:59
Sper sa batem.. Jucatorii nu au moralul distrus.... Ei impreuna cu conducerea si-au propus sa iasa din europa ca sa alerge mai usor spre titlu. Forta CFR Cluj!

Uploaded with ImageShack.us

www.youtube.com/user/ecristiano18
ecristiano18 Trimite mesaj privat
casual
Membru

Postat la 05-12-2009 21:29
hai ma ajuns s ane propunem sa pierdem?atunci ii rusinos foarte rusinos...mie mi rusine daca au ajuns la acord sa piarda,miar fii rusine sa fiu presedinte si s apropun acest lucru,miar fii rusine ca patron pt ca banii se duc pe apa sambetei,miar fii rusine ca antrenor NOU sa accept aceasta "porunca",miar fii rusine CA JUCATOR DE FOTBAL pentru ca un jucator de fotbal ar trebui sa joace cu INIMA, sa deie totul pentru acest sport minunat care este iubit si este jucat pe acest PAMANT,iar un fotbalist cand este fotbalist atunci da totul pt a castiga si pentru a face spectacol si a promova fotbalu.infine.acest fotbal modern a devenit o afecere si un interes total iar acuma totul se rezolva cu bani,acel fotbal OLD SCHOOL a luat sfarsit cand jucau cu mingi in dungi,cand pele si maradona driblau arbitrii,iar fiecare fotbalist juca pt el insusi pentru acest sport minunat!MOARTE FOTBALULUI MODERN,MOARTE MERCENARILOR!

Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 05-12-2009 21:54
Daca calculeaza ei bine, nu pierzi bani aiurea ca iesi din europa, daca alergi dupa titlu iei mai mult.. Si la CFR, din pacate totul de rezuma la afacere. Dar daca ar fi mai destepti ,ar face mai mult, daca pana la urma fotbalul pentru ei ramane tot o afacere. Castigarea trofeului Euro League i-ar aduce vreo 50 de milioane de euro in total, daca mai iei si supercupa mai faci 15 milioane. Si ramai cu trofeu, istorie adevarata, fanii la kilogram (ganditi-va ce rasturnare de situatie ar fi daca o echipa din Romania ar lua EL) si pe urma si un nume frumos in europa. Ce e atat de greu? Un antrenor bun, jucatori de calitate, un manager bun care sa-si vada de treaba, galeria sa-si faca datoria asa cum poate si in 2 sau 3 ani ne-am duce visul la final. Daca stai si calculezi putin, nu e chiar asa de greu. Forta CFR Cluj!

ecristiano18
Membru

Postat la 05-12-2009 22:04
Apropo, Copos la meciul cu Rapid-Brasov a lasat intrare libera, si stadionul a fost arhiplin. Credeti ca si la noi ar merge asta? Nu zic obligatoriu intrare libera, pt ca la noi s-au facut investitii mari, dar macar preturi injumatatite. Macar in perioada asta de "criza". Ar merge? sau la noi clujenii si timpul alocat CFRului e prea pretios. Dar ar putea fi luat ca o nedreptate pentru cei cu abonamente.

CFR1907
Membru

Postare: 180
Postat la 06-12-2009 10:49
Va fi un meci foarte greu. Noi trebuie neaparat sa castigam urmatoarele 2 meciuri ca sa nu ne indepartam de primul loc.

Trimite mesaj privat
simplu CFR-ist
Administrator

Postare: 1491
Postat la 07-12-2009 19:16
totusi ce cauta dani in echipa?
in rest culio mi se pare ca face mai mult faza defensiva, iar kone si traore si-au batut joc de faze.

suntem pe drum.. venim acum..
Trimite mesaj privat
ecristiano18
Membru

Postat la 07-12-2009 19:28
Sincer nu am jucat chiar asa rau, dar ne-am cam jucat cu ocaziile, Ceata ne-a cam impiedicat, in res felicitari Alcantara! Forta CFR Cluj! Sa speram ca dupa pauza vom vedea joc mult mai convingator si victorii mai clare daca se poate.

casual
Membru

Postat la 07-12-2009 19:45
imi place cum se zbate Culio,pacat ca ii un ipocrit,in rest chiar joaca si el si panin,alcantara,peskovici,dubarbier care a cam ratat mult la fel si traore si kone,trebe vanduti astia 3 plus altii.infine 3 puncte,am avzut mai multe faze ceea ce ma bucura,multe centrari.inca 3 pct si la iarna curatenie si jucam fotbal!smiley

Trimite mesaj privat
CFR-istul
Membru

Postare: 657
Postat la 07-12-2009 19:47
Am jucat destul de bine. Acum trebuie sa batem si pe Ceahlaul si apoi sa ne pregatim de retur mult mai bine.

http://uploads.ungrounded.net/188000/188612_Posting.swf
Trimite mesaj privat
Salt la forum: